Iulia Albu face declaratii legat de relatia cu Mihai Bendeac si explica de ce a aparut faimoasa gaina

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 12:27
6521 citiri
Iulia Albu face declaratii legat de relatia cu Mihai Bendeac si explica de ce a aparut faimoasa gaina
Foto: Facebook/Iulia Albu

Dupa ce actorul Mihai Bendeac a vorbit despre Iulia Albu "numai de bine", spunand ca face din fiecare aparitie a sa ceva interesant si creativ, fashion editorul a decis sa ii raspunda, facand si declaratii pe marginea asa-zisei relatii cu acesta.

Actorul Mihai Bendeac a afirmat de mai multe ori pe contul sau de Facebook ca "e fiert pe Iulia Albu", in cele din urma inchinandu-i o postare ampla si elogioasa, ceea ce a facut ca presa tabloida sa speculeze pe marginea unei relatii dintre cei doi.

Speculatiile nu s-au oprit, chiar daca actorul a dat lamuriri, spunand ca "fashion editorul trebuie apreciat pentru faptul ca apare la televizor cu ceva unic, 'ce numai ea poarta dintre 7 miliarde de oameni'". A mai spus si ca o idila intre Iulia Albu si el "e o aberatie!".

Au sau nu o relatie Iulia Albu si Mihai Bendeac? Actorul se destainuie

Joi seara, Iulia Albu a simtit nevoia sa raspunda cuvintelor frumoase spuse de Bendeac la adresa sa. Aceasta a declarat, in cadrul unei emisiuni la Kanal D: "Am fost incantata cand am citit textele astea. Nu multi recunosc ca le place cand vad ceva diferit. Ca artist, este frumos sa vezi ca si in alte domenii se intampla lucruri frumoase".

Cat despre asa-zisa relatie, Iulia Albu a marturisit: "Nu este vorba de nimic romantic (...) Am rezonat ca artisti".

"A fost nevoie de o gaina pentru a va trezi din amorteala"

Aceasta a continuat seria aparitiilor socante, afisandu-se, joi seara, intr-o emisiune, imbracata complet in negru, cu o coroana alba de carton pe cap si tinand in mana ceea ce parea a fi un craniu, realizat, aparent, din sfoara (foto).

Tot joi, a tinut sa raspunda la postarea lui Bendeac pe Facebook, dar si sa vorbeasca despre stilul sau si schimbare in general, scriind, la randul sau: "Dincolo de tabloid, dejectii ale diverselor farfuze ofuscate de 'tupeul' cu care le sunt criticate alegerile stilistice si critici de moda absolventi de liceu in cel mai bun caz, tara asta se schimba.

Este total irelevant CINE a produs bresa. Puteai fi tu, putea fi oricine. Noi am fost multi, insa doar cativa v-am atras atentia. V-am 'oripilat', 'scandalizat', iar voi ati luat atitudine. Ne-ati denigrat, ridiculizat, aratat cu degetul. Apoi, firesc, ati inceput sa ne imitati, sa ne copiati munca aratandu-ne in continuare cu degetul.

In fiecare domeniu exista cel putin UN OM care a generat SCHIMBAREA. Si da. A fost nevoie de o GAINA pentru a va trezi din amorteala. Si da, O GAINA a impartit o tara in doua. Pentru ca tristul adevar este ca in acest sistem VALOAREA este un element secundar", scrie Iulia Albu pe contul sau de Facebook.

"Am ales Dreptul si avocatura pentru a lupta cu mentalitatile"

Mai departe, aceasta explica de ce este indreptatita sa aiba pareri atat de pertinente: "Am ales Dreptul si o cariera in avocatura de 6 ani pentru a fi pregatita sa lupt cu mentalitatile acestor oameni. Am invatat 5 limbi straine STIIND ca ceea ce aveam sa fac va avea implicatii nu doar pe plan local.

Am dat examen la UNARTE MODA si am fost admisa prima cu media 10 dupa 5 ani de studiu al industriei modei. Am stat in backstage, am gandit campanii, am lucrat cu modele, am facut styling la un nivel pe care Romania abia acum incepe sa il inteleaga.

V-am prezentat-o pe Flapper Girl, iar primul pictorial cu ea a fost publicat intr-o revista din... Italia! nu din Romania. Am inceput sa lucrez ca fashion editor Ideal Mariaj intr-un moment in care TOATA presa glossy imi pusese INTERDICTIE pe aparitii, considerand demersurile mele incomode, redactiile lor fiind populate de semianalfabeti si foste mnechine reprofilate in amante".

In final, designerul conchide, referindu-se din nou la Mihai Bendeac, cu care se identifica macar dintr-un punct de vedere: "Era nevoie de cineva ca mine si ca acesti oameni? DA! insa putea fi ORICINE. Am fost eu, a fost Mihai Bendeac, au fost atat de multi. ACUM esti TU".

A.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Iulia Albu relatie Bendeac, #Iulai Albu studii, #Iulia Albu Mihai Bendeac, #Iulia Albu Facebook, #Iulia Albu aparitii socante , #stiri Mihai Bendeac