Mihai Bendeac: Dinescu zici ca e pe cocaina tot timpul (Video)

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 11:54
6082 citiri
Mihai Bendeac: Dinescu zici ca e pe cocaina tot timpul (Video)

"Dinescu zici ca e pe cocaina tot timpul, nu are timp sa citeasca nici macar un ziar" - asa ar trebui sa-l vedem pe omul Mircea Dinescu daca ne-am pune in cap vreodata sa-l imitam, este sfatul actorului Mihai Bendeac.

Asa cum a promis, Bendeac, concediat de la Antena 1, a revenit cu alte filmulete pe pagina sa de Facebook, de aceasta data cu un tutorial despre imitatii. Incercand sa deconspire fanilor sai cum reuseste sa imite diferite personaje, a trecut in revista succint cateva dintre slabiciunile sau trasaturile definitorii ale acestora.

Dupa o sesiune de sarutari infocate cu o papusa Minnie Mouse, care l-au daramat din pat pe Mihai Bendeac, actorul a trecut si la tema tutorialului sau. "Incalzirea faciala e foarte importanta", sustine el, mentionand ca, practic, tot ce trebuie sa facem e sa "ne strambam in diferite feluri", ceea ce a si exemplificat.

I-a imitat in treacat pe George Becali, Radu Banciu, dar si pe Fernando de la Caran-Sebes sau pe Marian Vanghelie. In cazul celui din urma, daca ne-am propune sa-l imitam, ar trebui sa tinem cont de faptul ca e "in permanenta in defensiva" si jumatate din treaba ar fi facuta.

O intreaga poveste este si incercarea de a-l imita pe Mircea Dinescu. "Dinescu zici ca e pe cocaina tot timpul, nu are timp sa citeasca nici macar un ziar. De aici a venit si rasul lui, e foarte rapid, el ar rade, dar n-are timp de chestia asta", explica actorul, care isi bucura fanii cu talentul sau doar in mediul online in ultima vreme.

Desi e de parere ca "e un cretinism ce fac eu acuma", realitatea e ca aproape 2.000 de persoane i-au dat like, iar pe YouTube comentariile sunt nenumarate, cele mai multe admirative, de genul: "Iti multumim ca ne indemni sa gandim. Restul doar vireaza content prost spre consum de troaca, fara vreun inteles sau finalitate" sau "Cand o sa ma incarnez in alta viata, o sa vreau sa fiu Bendeac, esti cel mai tare actor pe care il stiu".

In final, demersul sau de a amuza doar prin platformele online s-ar putea sa nu fie tocmai o idee rea, asa dupa cum internautii apreciaza: "Antena nu te merita, ramai pe YouTube, aici valorile tale pot fi evidentiate mult mai bine!".

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Bendeac Dinescu cocaina, #Mihai Bendeac tutorial imitatii, #Mihai Bendeac Vanghelie, #Mihai Bendeac Fernando Caran Sebes, #Mihai Bendeac Facebook , #stiri Mihai Bendeac