Barna și Cioloș se întrec în reacții politice pe Facebook. Comentarii legate de cazul Chirica, postate la 15 minute diferență

Vineri, 04 Februarie 2022, ora 16:43
3651 citiri
Barna și Cioloș se întrec în reacții politice pe Facebook. Comentarii legate de cazul Chirica, postate la 15 minute diferență
USR cere demisia primarului Mihai Chrica FOTO Facebook / Sebastian Lăzăroiu

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a comentat vineri, 4 februarie, reacțiile liderilor USR după ce primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost pus sub control judiciar într-un dosar de corupție.

”De data asta Barna chiar a apăsat tastele”, a scris Lăzăroiu.

Vicepreședintele USR a acuzat, într-un mesaj postat pe Facebook, lipsa de reacție a liderului partidului.

”Pus sub control judiciar și în imposibilitatea de a-și mai exercita atribuțiile, primarul Iașului nu și-a dat încă demisia. Mihai Chirica ține administrația acestui mare oraș al României prizonieră deși măcar în acest al doisprezecelea ceas ar putea să înțeleagă că nu mai poate reprezenta ieșenii.

Îi cer domnului Chirică să lase ieșenii să își aleagă un primar adevărat și dedicat comunității. Altfel spus, să își dea demisia și să se ocupe de problemele personale.

P.S.: Acest mesaj despre un primar PNL ar fi trebuit să vină de la președintele USR. Dar Dacian e ocupat cu altele”, a scris Barna.

La scurt timp a venit și reacția lui Dacian Cioloș, care a cerut demisia imediată a edilului.

”Am atras atenția liderilor PNL și în campania locală, când au ales să facă pact cu primarul Chirica de la Iași, să nu primească în partid pesediști și oameni care au un trecut tenebros.

Azi, Mihai Chirica tocmai a fost plasat sub control judiciar și a primit interdicție de a-și mai desfășura activitatea ca primar.

Sper ca PNL să nu procedeze ca PSD și să aștepte ca primarul lor să fie scos din primărie cu cătușe la mâini și să-l excludă de îndată. Iașul merită mult mai mult și cetățenilor trebuie să li se ofere posibilitatea de a schimba de urgență un primar corupt”, a scris Cioloș.

#mihai chirica, #primar Iasi, #Dacian Ciolos, #Dan Barna, #demisie chirica, #Sebastian Lazaroiu , #stiri USR