Ziare.com

Victor Stanculescu va ramane in inchisoare, a decis Curtea Militara

de Livia Stroie
Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 12:47

   

Victor Stanculescu va ramane in inchisoare, a decis Curtea Militara
Fostul general Victor Stanculescu, condamnat in procesul Revolutiei din 1989, va ramane in inchisoare, a decis miercuri Curtea Militara.

Curtea Militara a respins recursul formulat de fostul general, care cerea sa fie eliberat pe motiv ca starea de sanatate nu ii permite sa suporte regimul de detentie, informeaza Realitatea TV.

Fostul general Victor Stanculescu a contestat, miercuri, la Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti (TMTB), raportul de expertiza medico-legala care arata ca nu se impune intreruperea pedepsei in procesul in care

Stanculescu solicita intreruperea executarii pedepsei de 15 ani primita in dosarul Revolutiei de la Timisoara. In mai 2009, Tribunalul Militar Bucuresti a dispus ca Stanculescu sa fie eliberat din penitenciar, pentru o perioada de un an, pentru a-si rezolva problemele medicale.

Fostul general a stat doar trei luni in libertate, deoarece Curtea de Apel Militara Bucuresti a anulat, pe 18 septembrie 2009, decizia de intrerupere a executarii pedepsei, astfel incat Stanculescu s-a intors la Penitenciarul Jilava.

Victor Stanculescu constesta raportul de expertiza medico-legala

Fostul general Stanculescu a plecat de la inchisoare ca sa dea autografe la Bookfest

Potrivit unui raport al Institutului National de Medicina Legala finalizat in decembrie 2008, Victor Atanasie Stanculescu are mai multe afectiuni, asociate si cu varsta inaintata, care genereaza un risc permanent de decompensare a echilibrului biologic.

De aceea, trebuie sa urmeze tratamentul medicamentos si se impune o monitorizare medicala permanenta si asigurarea unui regim igieno-dietetic.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2860 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cat mai traeste este bine sa scrie ce stie

Pentruca el stie mai multe decat toti jurnalistii si formatorii la un loc.Cum de el a fost totusi Ministru dupa revolutie ? Si o intrebare,asa din curiozitate.Avem in tara asta un parlamentar,ministru,jurnalist,sef de......c are nu este fost mare sef pe atunci,urmas sau ginere sau nepot de Comitet Central ????????pn afara celor nascuti dupa.

 

de ce nu recunoaste

ce s-a intamplat?
de ce nu are nimeni curaj sa recunoasca implicarea lu Iliescu in crimele revolutiei?

Mor pe capete si nici macar nu fac o confesiune.
Eu l-as gratia daca ar recunoaste tot ce s-a intamplat atunci.

 

DECE NU RECUNOASTE ????

Pentruca scenariul "revolutiei"a fost fascut afara.Ei doar l-au indeplinit.Acele corpuru aeriene care dadeau impresia ca sunt avioane nu exist6au in Romania.Acei "turisti"nu erau romani.Navetele lui Brucan catre Moscova si Washington nu erau plamificatr de Iliescu.Cred ca scenariul e binecunoscut de Sergiu Nicolaescu.Ma intreb,cine ar mai fi in viate daca ar fi spus ce stie ? Ei se duc pe rand pe lumea cealalta,apoi DL TOV Tismaneanu si altii ne indoapa cu alte gogosi.Confuzia e mai buna,ca sa se dea vina pe oricine ne stinghereste


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor