Atanasoaei: Daca cetatenii din sectorul 5 ies la vot, Vanghelie pierde alegerile

Marti, 22 Mai 2012, ora 15:31
2512 citiri
Atanasoaei: Daca cetatenii din sectorul 5 ies la vot, Vanghelie pierde alegerile
Foto: Arhiva

Democrat-liberalul Mihai Atanasoaei, candidatul PDL la functia de primar al sectorului 5, afirma ca actualul edil va pierde alegerile din 10 iunie daca populatia va iesi la vot.

"Este nevoie insa de viziune, ceea ce in mod evident actualul primar a dovedit ca nu are. Schimbarea poate incepe pe 10 iunie, daca oamenii doresc. Daca oamenii ies la vot, dl. Vanghelie pleaca acasa", a declarat Atanasoaei, in cadrul unui interviu acordat Agerpres.

In opinia sa, principala problema a sectorului 5 este "actuala administratie". Printre prioritatile sale se numara organizarea de urgenta a unei licitatii "legale" pentru ca si acest sector sa beneficieze de servicii profesionale de curatenie si deszapezire.

Alegeri Locale 2012

"Principala problema a sectorului este chiar aceasta administratie. O administratie care, desi a avut timpul si resursele pentru a dezvolta sectorul, a preferat sa nu faca nimic. Opacitatea, lipsa de transparenta si ineficienta Primariei de sector sunt cauzele pentru care nu se asigura salubritatea, nu se construieste infrastructura, iar siguranta cetateanului este precara. Acestea sunt motivele pentru care am ales sectorul 5", a explicat fostul prefect.

Printre prioritatile sale, in cazul in care va deveni edil, Mihai Atanasoaei enumera organizarea unei licitatii pentru curatenie si deszapezire, precum si preocuparea pentru siguranta cetateanului.

"Sectorul 5 trebuie scos din mizeria in care administratia Vanghelie l-a lasat. Trebuie organizata imediat si legal o licitatie pentru ca si acest sector sa beneficieze de servicii profesionale de curatenie si deszapezire. Sa nu uitam ca in iarna acestui an sectorul 5 a fost aproape complet blocat. Deschiderea Primariei catre serviciile publice pentru cetateni si firme private este o alta prioritate", a afirmat candidatul PDL.

Alegeri Bucuresti 2012

Despre zonele intregi neracordate la utilitati si strazile neasfaltate, Mihai Atanasoaei a spus ca "orice primar responsabil stie ca, daca doreste sa lase ceva in urma, este nevoie ca minimum 40% din buget sa fie alocati in investitii: canalizare, asfalt, iluminat.

La sectorul 5, doar 6,83% din bugetul anului 2011 a fost folosit pe investitii. In plus, nu s-a scris niciun proiect pe fonduri europene, desi primarul Vanghelie ar fi avut la dispozitie numai anul trecut suma de minimum 50 milioane euro pentru asfalt si iluminat".

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#Mihai Atanasoaei candidat sector 5, #contracandidat Vanghelie, #alegeri Bucuresti 2012 , #stiri Mihai Cristian Atanasoaei