Ziare.com

Doi directori din Ministerul Agriculturii au venituri mai mari decat ministrul

Joi, 27 Mai 2010, ora 22:03

   

Doi directori din Ministerul Agriculturii au venituri mai mari decat ministrul
Doi directori din Ministerul Agriculturii, din cadrul Directiei Generale pentru Pescuit-Autoritate de Management pentru POP si al Directiei Fonduri Europene si Contabilizare Plati, au venituri brute de 7.806 lei, mai mari decat cel am ministrului de resort, care obtine un venit brut de 7.643 lei.

De asemenea, potrivit datelor publicate pe site-ul ministerului de resort, mai multi directori din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) obtin venituri salariale brute de peste 7.000 lei.

Astfel, directorul general al Directiei Generale Afeceri Europene si Relatii Internationale si cel al Directiei Generale Buget Finante si Fonduri Europene au venituri salariale brute de 7.268 lei, iar consilierul superior al Directiei Generale Afaceri Europene si Programe cu Finantare UE are un venit brut de 7.286 lei.

Totodata, directorul Directiei Generale Afaceri Europene si Programe cu Finantare UE are un venit brut de 7.025 lei, asemenea directorului din cadrul Directiei Strategii, Politici si Programe de Dezvoltare Rurala, al directorului Directiei Coordonare, Monitorizare si Implementare a PNDR si directorului Directiei Strategie si Monitorizare a Programului Operational de Pescuit.

Cei trei secretari de stat din Ministerul Agriculturii au un salariu brut de 6.691 lei.

In acelasi timp, cel mai mic venit brut din MADR este obtinut de un referent principal din cadrul Serviciului finantarea formelor de sprijin acordate producatorilor agricoli, care castiga 859 lei.

Sursa: rNews

Articol citit de 2202 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ASA MAI ZIC SI EU BUNASTARE EUROPEANA: PESTE 70 DE MILIOANE PE LUNA

CA SA CONDUCI IN PLINA AUSTERITATE O "DIRECTIE DE STRATEGIE SI MONITORIZARE A PROGRAMULUI OPERATIONAL DE PESCUIT".
MI SE PARE O FUNCTIE DE MAXIMA RASPUNDERE SOCIALA, CU DECIZII CARE AU IMPLICATII ECONOMICE MAJORE IN ANSAMBLUL ECONOMIEI VERTICALE, ORIZONTALE SI DIAGONALE. OARE CE S-AR FACE OARE PESCUITUL IN ROMANIA FARA O STRATEGIE CLARA SI PERMANENT ACTUALIZATA DE CATRE O COSCOGEAMITEA DIRECTIA DE MINISTER?

 

In caz ca nu stiati...

De la un anumit nivel, peste tot in lumea capitalista, cuantumul veniturilor salariale se obtine prin negociere directa!
Credeti ca in america nu sunt persoane cu salarii mai mari decat presedintele? Asta a-ti vrut asta aveti!
Ia 'cercati :)!

 

Tot Tariceanu este de vina.

.

 

Asa se fura de la stat.

.

 

Cum il cheama pe ministrul agriculturii ?

Omul asta ar putea fi cinstit ,isi vede de treaba lui si nu apare zilnic la televizor.

 

normal , daca ministrul este incompetent !

asa si trebuie daca ministri sunt numiti politic si nu au nicio legatura cu ministerul pe care il conduc , in acest moment ei nu se bazeaza decat pe profesionalismul si experienta angajatilor sai , iar profesionistii trebuiesc platiti corespunzator pt. ca ei fac treaba in locul ministrului incompetent !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor