Fifor explica de ce are Cumpanasu paza si masina de la MAI

Vineri, 30 August 2019, ora 21:16
7928 citiri
Fifor explica de ce are Cumpanasu paza si masina de la MAI

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a explicat, vineri, la Constanta, de ce Alexandru Cumpanasu a primit paza dupa ce a solicitat acest lucru MAI. "Orice persoana care face dovada ca are viata pusa in pericol poate primi protectie", a spus Fifor.

"E o procedura legala. Domnul Cumpanasu a solicitat acest lucru oficial MAI. S-a facut o analiza in cadrul MAI. Orice persoana care cere sprijin il primeste, conform legii. Orice persoana care indeplineste conditiile prevazute de lege capata protectie. Orice persoana care face dovada ca are viata pusa in pericol poate primi protectie", a spus Mihai Fifor.

Alexandru Cumpanasu are garda de corp si masina de la Ministerul de Interne

In aceeasi conferinta de presa, Viorica Dancila a fost intrebata ce parere are despre anuntul privind candidatura la prezidentiale a lui Alexandru Cumpanasu, dar premierul a spus ca nu vrea sa comenteze.

Alexandru Cumpanasu vrea sa candideze la prezidentiale. Cere sfaturi si ajutor intr-un video pe Facebook

Alexandru Cumpanasu spune ca a cerut Ministerului de Interne protectie deoarece, potrivit unchiului Alexandrei, "clanurile mafiote" il ameninta pe el si pe familia sa, iar in urma discutiilor cu conducerea MAI, jandarmii ii vor asigura paza.

"Am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea, dar si alte forme de amenintare. Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI. Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesare in functie de informatiile predate, dar si cele pe care acestia le detin", a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.

Potrivit lui Cumpanasu, initial s-a discutat ca agenti ai Politiei Romane sa ii asigure protectia insa "nu mai are incredere in institutie".

"Motiv pentru care s-a recurs la jandarmerie. (...) Nu este placut sa te uiti peste umar, insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici", mai spune Cumpanasu.

USR și Forța Dreptei atacă la CCR legea pentru devansarea alegerilor prezidenţiale. „Încearcă disperat să-şi asigure supravieţuirea la putere”
USR și Forța Dreptei atacă la CCR legea pentru devansarea alegerilor prezidenţiale. „Încearcă disperat să-şi asigure supravieţuirea la putere”
Partidele USR şi Forţa Dreptei au sesizat Curtea Constituţională pe legea pentru devansarea alegerilor prezidenţiale, adoptată de PSD, PNL şi UDMR, cu încălcarea flagrantă a oricăror...
Corina Creţu demisionează din Pro România: ”Nu pot gira colaborarea cu AUR”
Corina Creţu demisionează din Pro România: ”Nu pot gira colaborarea cu AUR”
Europarlamentarul Corina Crețu și-a anunțat marți, 5 martie, demisia din Pro România, partid înființat de fostul premier Victor Ponta. Ea a scris, într-o postare pe Facebook, că ”nu...
#Fifor paza MAI Cumpanasu , #ministru de Interne