Mihai Fifor: Am venit doar pe locul 3 la Primaria Arad. Regret o campanie frumoasa

Luni, 28 Septembrie 2020, ora 00:01
13556 citiri
Mihai Fifor: Am venit doar pe locul 3 la Primaria Arad. Regret o campanie frumoasa
Mihai Fifor/Facebook

Mihai Fifor a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a pierdut alegerile pentru primaria Arad, fiind clasat pe locul trei. Social democratul a precizat ca in politica nu exista dezamagire in politica si ca se pregateste pentru urmatoarele alegeri.

"Avem un rezultat, avem castigator, din pacate acesta nu sunt eu.

Pe fondul unei prezente extrem de scazute, cu un vot extrem de faramitat, am venit doar pe locul 3 la Primaria Arad. Regret fara indoiala o campanie frumoasa si un efort extrem al unei echipe de campanie extraordinare. Am invatat demult ca in politica cuvantul dezamagire nu exista: cred ca inainte de a gasi un primar pentru Arad mai important este ca timp de patru ani sa pregatim Aradul pentru un primar social-democrat.

Din fericire, localitatile judetului ne-au adus multe satisfactii.

Ramanem cu Lipova si Chisineu-Cris, am facut impresie la Pancota, iata trei orase deosebit de importante care raman ale noastre. Am adaugat localitati noi Secusigiu, Tarnova, Dezna, Apateu si am pastrat altele dar probabil aveti o lista completa a lor.

Cam aceasta este situatia, ne vom aseza zilele urmatoare, vom trage concluzii si vom intra direct intr-o noua campanie", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

#Arad, #alegeri locale, #politica, #fifor, #PSD , #stiri Mihai Fifor