Conspirațiile deputatului speriat de liniile albe de pe cer: De la simpatii pro-ruse, la îndoieli privind Covid-19 și antenele 5G VIDEO

Luni, 07 Noiembrie 2022, ora 09:55
4463 citiri
Conspirațiile deputatului speriat de liniile albe de pe cer: De la simpatii pro-ruse, la îndoieli privind Covid-19 și antenele 5G VIDEO
Deputatul Mihai Lască a promovat în plenul parlamentului numeroase conspirații FOTO Facebook / Mihai Lască

Deputatul Mihai Lasca, cel care a cerut într-o interpelare către Autoritatea Aeronautică civilă să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer”, este promotor și altor teorii ale conspirației, având, de asemena și opinii pro-ruse.

Fostul membru AUR a făcut și alte interpelări ciudate în trecut, ca de exemplu una în care cerea să i se demonstreze existența virsului SARS-CoV-2, ori despre tragedia aviatică de la începutul anului din Dobrogea, fiind de părere că elicopterul și avionul armatei române ar fi fost doborâte de ucraineni.

Mai mult, într-un interviu pentru Digi24, Lasca susține că Rusia „nu ne-a făcut niciun rău în ultimii ani”, spre deosebire de occident care „ne impune tot felul de măsuri foarte rele”.

Sceptic în existența COVID-19

Lasca a mai avut și alte interpelări dubioase în trecut. Conform sursei citate, acesta i-a solicitat pe 13 octombrie 2021 premierului de la acea dată, Florin Cîțu, să „îmi puneți de îndată la dispoziție (...) studiul științific efectuat și recunoscut unanim la nivel mondial și efectuat și recunoscut implicit și în România, care a demonstrat existența virusului SARS-CoV-2 prin izolare, purificare, trecerea prin Postulatele lui Koch, stabilindu-se Standardul de Aur”.

În textul adresat premierului, el a mai cerut dovezi că virusul este contagios, că masca protejează împotriva virusului sau că vaccinarea este singura cale de imunizare a populației, „imunitatea naturală fiind doar un concept utopic”. Deputatul a primit apoi un răspuns de 12 pagini din partea ministerului Sănătății cu privire la structura și patogeneza virusului, precum și despre studiile clinice făcute pe vaccinuri înainte de a fi aprobate spre utilizare.

Acuze la adresa ucrainenilor și a lui Zelenski

În martie 2022, la scurt timp după tragedia aviatică din Dobrogea în care s-a prăbușit un avion MiG și un elicopter Puma trimis în căutare, Lasca a sugerat printr-o interpelare către ministerul Apărării că cele două aparate de zbor ar fi „fost doborâte de către rachetele ucrainene”. Acesta a explicat că a citit această „dezvăluire” pe site-ul Military Watch Magazine.

O lună mai târziu, Lasca a avut o declarație agresivă în plenul Parlamentului la adresa președintelui ucrainean Volodimir Zelenski care susținuse cu o zi în urmă un discurs în Legislativul de la București. Discursul deputatului ex-AUR a fost presărat cu elemente de propagandă rusească precum așa-zisele laboratoare biologice ce ar fi existat în Ucraina sau politica Kievului față de limbile minorităților.

• Ieri în Parlamentul României ne-am uitat la monitor la poruncile înregistrate dinainte a unui președinte luptător din buncăr, specialist în dansul pe tocuri - Zelenski. Pe un ton total nepotrivit solicita României să adopte măsuri active de implicare în războiul său, un război pe care îl folosește pentru a-și instaura dictatura.

• Libertatea de exprimare a presei din Ucraina nu mai există deoarece așa-zisul erou din buncăr - micul Zelenski - a interzis critica din partea presei. Ba mai mult, opoziția politică care îl deranja acum o lună a dispărut.

• Ieri pretinsul erou (...) nu ne-a spus nimic despre adevăratele motive pentru care Federația Rusă a intervenit militar în Ucraina, nu ne-a spus nimic despre laboratoarele biologice menționate în presa internațională. Nu ne-a spus nimic despre interzicerea în Ucraina a limbii române în educație. (...) Nu ne-a spus nimic despre o posibilă soluție la ceea ce se întâmplă în țara sa. În schimb, actorașul Zelenski ne ține lecții de istorie a României și solicită din spatele unui ecran ce să facă România pentru Ucraina.

Despre Legea 5G: Se vrea controlul fără limite asupra vieții oamenilor

Într-un alt discurs de la tribuna parlamentului, Lasca a promovat ideile conspirației 5G.

„Românii sunt îngrijoraţi de aşa-zisa Lege 5G, respectiv PL-x nr. 428/2021, pentru că efectele acestor radiaţii nestudiate îndeajuns pot provoca diverse boli grave şi decese fiinţelor umane. Despre animalele care ne înconjoară nu vorbeşte nimeni, pentru că globaliştii vor să mâncăm insecte în loc de carne şi să bem apă de canal filtrată din dorinţa unui frustrat din adolescenţă. (...) Legea 5G este o lege prin care se urmăreşte încălcarea drepturilor fundamentale ale omului şi are legătură doar cu interese ascunse şi negre ale unor psihopaţi care urmăresc prin slugile lor să obţină controlul fără limite asupra vieţii oamenilor. O lege trebuie să fie un sprijin, şi nu o condamnare la a fi cobai. Dacă vă pasă de voi, de familiile voastre şi de românii care v-au ales, nu votaţi Legea 5G!”, a declarat Mihai Lasca pe 21 iunie, în timpul dezbaterii privind rețelele 5G.

„Nu am văzut ca să ne fi făcut Rusia vreun rău”

Contactat de Digi24, Lasca susține că „cineva” dorește implicarea României în răboiul din Ucraina

„Evident că își dorește, e foarte evident acest lucru. Unu - se trimite armament, doi - vin foarte multe trupe străine în România și trei - este prezentă în România acea Divizie 101 aeropurtată din America, care este o divizie de atac, ofensivă”, afirmă acesta pentru sursa citată.

De asemenea, întrebat despre cum vede Rusia în relație cu România, Lasca a promovat ideile de propagandă ale Kremlinului.

„În ultimii ani eu nu am văzut ca să ne fi făcut Rusia vreun rău, în comparație cu Occidentul... care, de exemplu, OMS (Organizația Mondială a Sănătății - n.r.), și Comisia Europeană, și Bruxelles-ul ne impun tot felul de măsuri foarte-foarte rele”, adaugă deputatul.

Mihai Ioan Lasca este deputat la primul mandat și a fost ales pe listele AUR. Din martie 2021, el a devenit parlamentar neafiliat după ce a fost exclus din formațiune.

Mihai Lasca e unul dintre cei patru parlamentari români care s-au dus la Ambasada Rusiei la București să vorbească în numele parlamentului României fără a avea niciun mandat însă. Pe lângă Lasca, acea „delegație” mai era formată din Diana Şoşoacă, Dumitru Coarnă şi Francisc Tobă.

În iunie 2021 deputatul bihorean Mihai Ioan Lasca a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Oradea la 2 ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. El a fost acuzat că în vara lui 2019 a blocat în trafic un șofer pe care l-a bătut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Lasca, #teorii ale conspiratiei, #chemtrails , #deputat