Deputatul ex-AUR speriat de liniile albe lăsate de avioane. ”Vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României”

Vineri, 04 Noiembrie 2022, ora 22:09
12133 citiri
Deputatul ex-AUR speriat de liniile albe lăsate de avioane. ”Vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României”
Deputatul Mihai Lasca, fost membr AUR FOTO Facebook

Autoritatea Aeronautică Civilă a primit din partea deputatului Mihai Lasca, fost membr AUR, o interpelare în care solicită să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer” care rămân în urma avioanelor.

„Prin prezenta, în calitate de deputat, cât și de membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor României,

VĂ SOLICIT să comunicați următoarele: mai mulți cetățeni mi-au trimis înregistrări video cu privire la faptul că pe cer, deasupra și în imediata apropiere a zonelor în care aceștia locuiesc, se aflau foarte multe „linii albe cu o lungime considerabilă”, care persistau ore întregi, fără a se disipa în anumite zone cu o putere deloc neglijabilă În consecință, vă solicit să comunicați dacă aveți cunoștință despre aceste „linii albe de pe cer”, ce reprezintă acestea și ce substanțe chimice conțin. De asemenea, vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”, a scris deputatul în solicitare.

Răspunsul Autorității Aeronautice Civile a fost următorul:

„Stimate domn,

Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, transmisă prin corepondență electronică, înregistrată la AACR, și având în vedere îngrijorările cu privire la fenomenul contrails de care am luat la cunoștință, în scopul unei mai bune informări și cunoașteri, vă comunicăm că, la data de 13 octombrie 2022, AACR a publicat voluntar pe Facebook o serie de materiale menite să ajute la clarificarea acestui subiect. Acestea pot fi accesate prin scanarea următoarelor coduri QR. Vă mulțumim pentru atenția pe care o acordați în privința îngrijorărilor exprimate de cetățeni”.

Răspunsul ironic face aluzie la conspirațiile potrivit cărora oculta mondială urmărește controlul populației prin codurile QR.

Liniila albe lăsate pe cer de motoarele avioanelor sunt formate de condensul rezultat în urma arderii combustibilului.

Conspiraționiștii susțin că unele avioane militare si civile pulverizează substanțe chimice, în special aluminiu si bariu.

Decizie privind zborul avioanelor în timpul ceremoniei de deschidere la Jocurile Olimpice
Decizie privind zborul avioanelor în timpul ceremoniei de deschidere la Jocurile Olimpice
Niciun avion nu va putea zbura deasupra Parisului în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară, programată în data de 26 iulie, au anunţat autorităţile franceze....
Ploaie „artificială” în România. Autoritățile fac teste în mai multe județe, pentru combaterea secetei
Ploaie „artificială” în România. Autoritățile fac teste în mai multe județe, pentru combaterea secetei
Seceta din România a adus îngrijorare nu doar în rândul agricultorilor, ci și al autorităților. Sunt așteptate măsuri care să compenseze pagubele create de acest fenomen. Astfel, România...
#Mihai Lasca, #speriat, #linii, #albe, #avioane, #conspiratie, #aur , #AUR
  1. Ce scrie presa din Rusia după ce Diana Șoșoacă și-a pus botniță în Parlamentul European: ”Îndrăzneață!”
  2. Premierul României anunță "o vară provocatoare” privind asigurarea necesarului de energie. Întrunire de urgență pentru găsirea soluțiilor
  3. UPDATE Subprefectul PSD de Călărași a demisionat din funcție după apariția imaginilor compromițătoare. El a fost fotografiat în chiloți, beat și pictat pe față VIDEO FOTO
  4. Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
  5. Reacția lui Ciolacu la declarațiile lui Dîncu despre remanierea Guvernului: "Data viitoare aș aprecia să știu dinainte"
  6. Vasile Bănescu, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Icoana nu este o armă, ci o fereastră prin care privești și ești privit" VIDEO
  7. Adina Vălean, un europarlamentar care merită urmărit. Portretul făcut româncei de o renumita publicație americană
  8. Ce câștiguri a obținut ministrul Alexandru Rafila la bursă. Creșterile acțiunilor la două companii i-au umflat conturile
  9. Sebastian Burduja, pus la punct de către Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Tânăra generație de politicieni trebuie să oprească furtul generației bătrâne"
  10. Eugen Tomac, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Subuman, expresia a ceea ce vrea Rusia să aducă în Europa"