Necolaiciuc, dupa eliberarea din inchisoare: Nu stiu cine imi vrea raul, dar am sa il caut

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 10:54
5325 citiri
Necolaiciuc, dupa eliberarea din inchisoare: Nu stiu cine imi vrea raul, dar am sa il caut
Foto: B1TV (Arhiva)

Mihai Necolaiciuc, fostul director al CFR condamnat pentru deturnarea fondurilor companiei, le-a spus jurnalistilor care l-au asteptat, vineri seara, la iesirea din penitenciarul Rahova ca nu stie cine i-a vrut raul, dar o sa il caute.

Necolaiciuc a fost eliberat conditionat de Tribunalul Bucuresti dupa ce a efectuat doar o treime din pedeapsa, mai exact 9 luni din cei patru ani si sase luni de inchisoare la care a fost condamnat.

Fostul sef CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat din inchisoare - decizie definitiva

"Eu spun ca este o decizie corecta. Trebuia sa stau 18 luni si am stat 43, am schimbat 10 puscarii. Au fost destul de grele. In prima instanta am fost achitat. In trei ani de zile am fost achitat si in trei prezentari la Curtea de Apel mi-a dat patru ani jumatate. Nu stiu cine imi vrea raul, dar am sa il caut.

Mai urmeaza un proces si acela este acoperit. La ceasul asta am 11 ani facuti. M-am asteptat la 4 ani jumatate, ma astept la orice. Daca socotim cat am facut pana acum, avand peste 60 de ani, am 11 ani facuti pana acum in inchisoare. Mai mult de 10 ani nu imi pot da", a declarat Necolaiciuc la iesirea din inchisoare, informeaza stiripesurse.ro.

Fostul director inca se considera nevinovat.

"Legea m-a condamnat. M-a acuzat de orice. M-a confundat cu vreun magazioner sau cu ceva, nu eram director general la Calea Ferata.... Legea m-a condamnat, trebuie sa ma conformez. (...) O sa il caut pe cel care e in spatele condamnarii mele, sa ii multumesc, nu altceva...dar nu e numai unul, trebuie sa fie mai multi. E normal sa fie condamnat numai un om dintr-o companie de 70.000 de oameni?", a intrebat el retoric.

Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv in dosarul de deturnare de fonduri in valoare de 2,7 milioane de euro in luna octombrie a anului trecut, de catre Curtea de Apel Bucuresti.

Ulterior, in iunie 2015, fostul sef CFR a fost condamnat la zece ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, aducand companiei de stat un prejudiciu care se ridica la peste 57 milioane de euro. Decizia Judecatoriei Sectorului 1 nu a fost definitiva, fiind atacata cu apel.

Quarterly Report - Editia 4

Cele mai șocante momente care au avut loc în Parlamentul României. Bătăi, îmbrânceli și jigniri grotești între aleșii români
Cele mai șocante momente care au avut loc în Parlamentul României. Bătăi, îmbrânceli și jigniri grotești între aleșii români
Ultimul incident din Parlamentul României, în care deputatul PNL Florin Roman a fost agresat de către fostul său coleg, deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, a readus în atenția publică...
O nouă promisiune pentru aderarea completă a României la Schengen: „Anul acesta trebuie să facem dreptate” VIDEO
O nouă promisiune pentru aderarea completă a României la Schengen: „Anul acesta trebuie să facem dreptate” VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu susține că România va intra în Schengen cu drepturi depline, pe cale terestră, până la sfârșitul anului 2024. „Promisiunea” a fost făcută de Ziua Românilor...
#Necolaiciuc elibera conditionat, #Necolaiciuc declaratii iesire inchisoare , #inchisoare