Un doctor vine cu o veste fantastica pentru Mihaita Nesu

Marti, 20 Mai 2014, ora 10:41
7484 citiri
Un doctor vine cu o veste fantastica pentru Mihaita Nesu

La mai bine de trei ani de la groaznica accidentare suferita la un antrenament de Mihaita Nesu, in urma caruia a ramas paralizat, un doctor roman stabilit in SUA vine cu vesti excelente.

Ionache Alexie, cel care l-a tratat pe Nesu in SUA, e sigur ca fostul fotbalist va putea sa mearga din nou si anunta ca deja se fac mari progrese.

"Exista cercetari care se fac in domeniul repararii nervilor sectionati. O companie specializata a reusit sa reconecteze nervi periferici sectionati in accidente si acum pacientii pot din nou sa mearga. Este putin mai complicat pentru nervii sectionati din coloana vertebrala, dar eu sper ca in viitorul apropiat sa se sparga gheata si in acest domeniu", a spus Alexie pentru Sport News.

"Cred in recuperarea lui. Mihai este tanar, are un organism puternic, o inima de adevarat sportiv. Plamanii lui sunt foarte buni, la fel si toate celelalte organe. Este foarte bine ca poate respira singur", a continuat acesta.

Alexie a vorbit apoi despre perioada petrecuta in SUA alaturi de fostul aparator al Stelei.

"Am tratat peste 10.000. de pacienti in cariera mea, din foarte multe tari. Mihai a fost unul dintre cei care si-a lasat o amprenta foarte placuta asupra mea Este normal sa fi fost trist si ingandurat, dar imi dadea impresia unui luptator. Un tip foarte disciplinat si increzator in sansele sale pentru viitor. Spera ca medicina sa descopere tratamente adecvate pentru conditia sa", a conchis acesta.

10 mai 2011 e data la care Nesu a suferit teribilul accident, care l-a lasat paralizat de la gat in jos. Intre timp, fostul fotbalist a facut progrese si isi poate misca ambele maini.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com