Ziare.com

Olandezii fac un gest de aur pentru Nesu

Joi, 07 Februarie 2013, ora 08:51

   

Olandezii fac un gest de aur pentru Nesu
Utrecht, clubul la care Mihai Nesu era legitimat in momentul cumplitei accidentari, ramane alaturi de fostul fotbalist.

Dupa ce au aflat ca Ajax i-a oferit loja regala pentru meciul cu Steaua, conducerea lui Utrecht nu a dorit sa ramana mai prejos.

Mihai Nesu a fost invitat la meciul cu Roda, la care va avea loc o strangere de fonduri pentru fundatia lui Mihai Nesu.

"L-am invitat pe Mihai impreuna cu sapte prieteni pentru meciul de acasa cu Roda, care se va disputa peste doua saptaman. In loja de caritate vom organiza o strangere de fonduri pentru fundatia sa", a explicat Martin Versteeg, ofiterul de presa al clubului Utrecht.

De altfel, Utrecht a infiintat in 2005 "loja caritatii", care este ocupata la fiecare meci de diversi oameni de afaceri care fac donatii.

Fostul club al lui Mihai Nesu a fost premiat de Federatia Olandeza pentru activitatile sociale pe care le-a depus.

Pe de alta parte, oficialii lui Ajax au dezvaluit ca invitatia lui Nesu pentru meciul cu Steaua s-a facut la initiativa lui George Ogararu.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3378 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Hopaaaa,

Cand se vaita ocupantul a doua scaune , "simpaticul" ciobanel tras printr-un inel , numit si dukadam , ca stelemeaua nu -i poate oferi un loc lui Nesu la meci , s-au gasit slugoi de berbecoi cu moderator pupacios la coccis sa ceara depunctare mea si sa stearga mesajul ca fiid aiurea . Ajax poate sa-i ofere un loc in loja regala ...Utrecht se implica ...Oameni !!!!....
Ziare"becali" .com = steaua= becali = sligarnicie pt o felie de jimbla ... Timpul le rezolva pe toate ...doar slogile de la ziare"becali" .com raman ...nu mai pot iesi in lume , din cauza miasmelor de oaie ce le raspandesc !
Fii tare, Nesu...stima Ajax si Utrect ...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor