Antrenorul lui FCSB, ironizat de Panduru în direct la TV: ”Mă uitam după Puya. Era pe acolo? Nu-l vedeam”

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 08:50
2874 citiri
Antrenorul lui FCSB, ironizat de Panduru în direct la TV: ”Mă uitam după Puya. Era pe acolo? Nu-l vedeam”
Mihai Pintilii

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

„Pentru voi este cel mai spectaculos meci, pentru noi nu. Nu sunt supărat, sunt foarte dezamăgit pentru că i-am văzut supăraţi pe băieţi. Îmi pare rău pentru ei, dar asta este, pierdem sau câştigăm, trebuie să rămânem o familie

La CFR va fi un meci foarte greu, dar vom intra cu gândul la victorie, nu mai avem nimic de pierdut”, a reacționat la final Mihai Pintilii, antrenorul FCSB-ului.

Declarația acestuia a fost ironizată la Orange Sport de fostul fotbalist Basarab Panduru.

„Și mie mi se pare că familia este cea mai importantă. Totul e făcut cu dragoste și plăcere. Mă uitam după Puya. (n.r. membru al trupei La Familia). Era pe acolo? Nu-l vedeam.

Dar cum adică nu ai ce pierde? Adică nu vrei să câștigi campionatul. Sau ce să înțeleg? Adică spui ”Nu contează că nu câștigăm campionatul. Nu e nicio problemă”. Sau ce înțelegi prin ”Nu avem ce pierde»?”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

#mihai pintilii, #antrenor, #FCSB, #Basarab Panduru , #stiri fotbal