Pintilii îl atacă pe șeful școlii de antrenori: "Își face un nume pe spatele meu! Eu mi-am rupt piciorul la națională"

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 08:39
2299 citiri
Pintilii îl atacă pe șeful școlii de antrenori: "Își face un nume pe spatele meu! Eu mi-am rupt piciorul la națională"
Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, delegatul echipei FCSB, şi-a continuat duminică atacul la adresa lui Lucian Burchel, directorul şcolii de antrenori FRF, după victoria cu 1-0 de la Sibiu.

„A fost un meci greu şi ne aşteptam, pentru că Sibiul este o echipă puternică. Mă bucur că am luat cele trei puncte. E primul meci, de acum începe greul.

Despre Omrani şi ceilalţi jucători care au intrat la pauză, asta înseamnă să ai bancă puternică. Ei trebuie să înţeleagă că pe teren intră doar 11 jucători. Lui Sorescu cred că îi mai trebuie un pic de acomodare. Răbdare nu a existat şi nu va exista niciodată la FCSB. E un club mare şi vrea să facă performanţă. Băieţii trebuie să înţeleagă şi ei asta. Eu aştept să joace fotbal de plăcere şi să îşi dea viaţa pe teren. Coman este pe drumul cel bun, trebuie să avem şi cu el răbdare. S-a pregătit, a dat şi randament când a intrat. Acum vreau să le dau două zile libere jucătorilor, să se relaxeze.

Despre situaţia mea e mai bine să nu vorbim. Nu a vorbit nimeni de la federaţie cu mine, au fost jucători mai mari decât mine care au fost în situaţia asta şi nu a vorbit nimeni cu ei. Cu dl Burchel nu am ce să discut, decât atunci când o să mă duc să îmi dau examenul. Dacă îşi doreşte să mă suspende, atunci să o facă. O lună, două luni, ani de zile. Sunt oameni care vor răul în ţara asta. Am jucat 50 de meciuri la naţională, mi-am rupt piciorul pentru naţională. Dl Burchel vorbeşte numai despre mine de câteva săptămâni. Îşi face un nume pe numele meu”, a declarat Mihai Pintilii.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

#mihai pintilii, #lucian burchel, #FCSB, #hermanstadt , #FCSB