De ce este MRU increzut (Opinii)

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 18:51
9617 citiri
De ce este MRU increzut (Opinii)
Foto: Arhiva Ziare.com

Periodic, Mihai Razvan Ungureanu are grija sa batatoreasca drumul barosanilor catre inimile romanilor, drum deschis de Calin Popescu Tariceanu cu a sa celebra zicere plina de iubire aruncata in obrajii unor sinistrati: "doar nu vreti sa va fac hotel"!

Cand i-a acuzat pe oamenii inghititi de omat ca sunt lenesi, deoarece au nevoie de ajutorul catanelor ca sa se extraga dintre nametii de cativa metri, am pus-o pe seama oboselii.

Insa MRU nu ma lasa sa uit sentimentul ca am de a face cu un tip pe cat de lipsit de tact, pe atat de increzut. Numai indemnul catre Mihai Gadea de a trece peste trauma provocata de emisiunea in care l-a pus la podea cu zambetul pe buze, care denota un soi de autozugravire demiurgica damboviteana, ar merita o psihanaliza de cateva zeci de pagini.

Si poate va amintiti si cat de siderat parea in fata intrebarilor legate de achizitiile de parfumuri si creme de fata, dezgustul sau total pentru faptul ca trebuie sa raspunda la asemenea prostii!

Am inteles convingerea sa ca poarta pe umeri atributul de Urmas, insa lipsa sa de maniere, pe care o deduc din faptul ca-i ia pe multi de prosti, este ceva la care Traian Basescu nu se arunca in urma cu 20 de ani, cand facea ochi prin Palatul Victoria.

Ma refer la "temerea" ca in Romania, din cauza inactivitatii Guvernului, vor navali trei milioane de romani plecati in cautarea altor patrii. Poate ne spune stimabilul ce fel de lobby pot sa faca niste ministri in fata calculelor economice ale tarilor puternic industrializate confruntate cu un val tot mai gras de someri.

Ce-a facut, in fond, Mihai Razvan Ungureanu astfel incat sa socoteasca atat de aprig ca intre nivelul retoricii sale si cel al restului lumii e o distanta cat Groapa Marianelor? A lasat intr-o nebuloasa teribila mostenirea lui Gojdu, a condus un serviciu special fara ca opinia publica sa aiba cum sa-i evalueze prestatia (o fi fost extraordinara, dar in lipsa informatiei, care fireste ca nu are cum sa ne parvina, nu are a se fali), a administrat Guvernul doua luni si ceva si a fost maturat din varful acestuia, deoarece nu a gasit maniera de a convinge PDL ca este un alergator de cursa lunga, cu viziune.

Singura sa calitate (nu are a face eruditia, vorbim aici de prestatia sa publica in straie de lider politic) este aceea de a fi singurul prezidentiabil pe care a reusit PDL sa-l ofere gloatei. Ceea ce, sa o recunoastem, nu e de aruncat, dar nici nu poti spune ca niste academicieni au socotit de cuviinta sa fie reprezentati si l-au identificat pe cel mai bun dintre ai lor.

Prin urmare, pana cand s-o coace mester Urmasul, ne aflam in categoria de ratiune si simtire careia i-a dat glas magistral Andrei Plesu cand il invita pe Crin Antonescu sa-si lumineze fata: "Batrane, ce stii sa faci? Arata-mi ca poti si altceva decat clampaneala".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
#Mihai Razvan Ungureanu increzut, #MRU insulte romani, #MRU Gadea trauma , #ARD