MRU: Avem un ministru al Educatiei care se sinucide politic de dragul lui Ponta

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 20:33
2406 citiri
MRU: Avem un ministru al Educatiei care se sinucide politic de dragul lui Ponta
Foto:aliantaromaniadreapta.eu

Mihai Razvan Ungureanu a rugat-o pe Ecaterina Andronescu sa fie "etica" si sa ii retraga titlul de doctor lui Victor Ponta, avertizand-o ca se "sinucide politic si moral" de dragul lui Ponta.

"Am sa continui sa spun neobosit: doamna ministru, fiti va rog etica si demn reprezentant al mediului academic si consimtiti in mod formal retragerea titlului de doctor pe care il are domnul Ponta pe nedrept. In cauza este o chestiune de furt care se numeste plagiat (...).

Si in conditiile acestea doamna ministru Andronescu va rog ganditi-va bine de tot daca este cazul sa va puneti in linia de bataie, la sacrificiu imaginea dumneavoastra ca profesor universitar pentru a apara un furt. Daca si acest lucru nu reuseste sa va trezeasca din orbirea partinica in care va aflati acum atunci tare mi-e teama ca de dumneavoastra incepe sa se lege cel mai negru moment al invatamantului romanesc dupa 1990 incoace", a spus el in cadrul unei conferinte de presa.

"Doamna ministru Andronescu, printr-o interpretare cu totul proprie a legilor in vigoare considera ca daca esti demnitar poti sa furi. Foarte interesanta concluzia (...). Avem un ministru al Educatiei care intelege sa se sinucida politic si moral de dragul domnului Ponta. Buna alegere doamna profesor universitar Ecaterina Andronescu", a conchis Mihai Razvan Ungureanu.

Universitatea Bucuresti i-a cerut in luna septembrie ministrului Educatiei sa ii retraga titlul de doctor lui Victor Ponta, prezentandu-i un raport scris in care experti in drept de prestigiu au concluzionat ca teza de doctorat a premierului este un plagiat. Ecaterina Andronescu a declarat mai intai ca va studia raportul, dupa care a anuntat ca nu poate retrage titlul de doctor lui Victor Ponta, invocand prevederi legale.

Peste 2.000 de intelectuali i-au adresat recent o scrisoare deschisa Ecaterinei Andronescu in care ii cer sa isi exercite atributiile si sa ii retraga titlul de doctor premierului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
#Ungureanu Ecaterina Andronescu plagiat, #Mihai Ungureanu Andronescu plagiat , #ARD