MRU, despre o alianta cu PNL: Dupa parlamentare este alta poveste

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 19:22
3141 citiri
MRU, despre o alianta cu PNL: Dupa parlamentare este alta poveste

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, joi, ca in momentul de fata liderii ARD nu discuta cu PNL despre o posibila alianta, sustinand totodata ca dupa parlamentare este "evident o alta poveste", iar jocul politic este deschis.

"Odata, nu discutam in momentul de fata la nivelul conducerii politice a aliantei despre viitoare politica de aliante, sau cel putin de existenta unei politici de aliante pe durata campaniei electorale. Ne concentram in formula pe care o cunoasteti, FC, PDL, PNTCD pentru a castiga campania electorala si alegerile din 9 decembrie", a fost raspunsul lui Ungureanu la intrebarea cum vede o posibila alianta cu PNL.

De asemenea, presedintele Fortei Civice a sustinut ca ceea ce urmeaza dupa alegerile parlamentare este "evident o alta poveste", iar jocul politic este deschis.

"Ce urmeaza dupa 9 decembrie este evident o alta poveste si jocul politic este deschis. Ce ne dorim si cred in mod legitim este ca PNL sa revina acolo unde ii este locul, adica in jumatatea de centru dreapta a spectrului politic romanesc. Ne indoim insa ca acest lucru este posibil, ca si dialogul cu PNL in formula actuala de conducere pe care PNL o are", a opinat presedintele Fortei Civice.

Avem dialog cu membri ai PNL

Ungureanu a mentionat faptul ca "dialog cu membri ai PNL, membri marcanti ai conducerii, sau membri ai conducerii locale exista evident". Fostul premier a precizat ca actuala conducere a liberalilor si-a dovedit de mult "incapacitatea" de a conduce un partid de importanta PNL.

"Actuala conducere cred ca si-a dovedit de mult incapacitatea de a conduce un partid de pretentiile si cu exigentele legitime pe care le are. Ca sunt de natura ideologica, sau de natura politica nici nu imi mai amintesc", a comentat el.

Fiind intrebat cu ce oameni din PNL, ARD ar putea sa faca o alianta, Mihai Razvan Ungureanu a evitat sa dea nume, spunand ca nu doreste sa creeze "disensiuni" in interiorul PNL.

"As prefera sa nu va dau nume pentru ca nu doresc sa creez disensiuni la nivelul structurii acestui partid si asa destul de slabit in urma optiunilor personale pe care presedintele PNL, domnul Antonescu, le are in materie politica", a raspuns Ungureanu. El a intarit faptul ca "exista oameni de mare calitate morala si politiica in PNL cu care intr-adevar se poate discuta si cu care, repet, in mod legitim in opinia mea, vorbesc in nume personal, se poate spera la o buna intelegere".

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu a incheiat spunand ca el este "convins ca PNL isi va regasi taria pentru a iesi din deriva politica in care se afla acum".

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Ungureanu alianta PNL, #Mihai Razvan Ungureanu PNL, #MRU Crin Antonescu , #ARD