MRU: Incepand de luni, dreapta se relanseaza

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 23:46
5931 citiri
MRU: Incepand de luni, dreapta se relanseaza

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca, incepand de luni, "dreapta se relanseaza", "dupa un examen dificil" si a mai spus ca rezultatele alegerilor "pot genera momentul politic de gandire creativa de care avem nevoie".

"Stim ca, incepand de maine, in viata politica a tarii, dupa un examen dificil, dreapta va putea sa se exprime cu o voce clara, puternica si unica", a afirmat Ungureanu.

Presedintele Fortei Civice a mai spus ca rezultatele alegerilor "pot genera momentul politic de gandire creativa de care avem nevoie".

"Credem ca rezultatele alegerilor, pe care le vom astepta in clipa in care vor deveni oficiale, pot genera momentul politic de gandire creativa de care avem nevoie. Romania are nevoie de un proiect bun, care sa construiasca prosperitate (...), proiect pe care doar Dreapta poate sa-l duca mai departe", a afirmat Ungureanu.

El a mai sustinut ca nu crede in exit-poll-uri. "Nu vom comenta in niciun fel rezultatele pe care le dau exit-poll-urile, care sunt fotografii ale unor momente trecute din zi, se bazeaza pe sondaje facute inainte de inchiderea urnelor", a afirmat candidatul ARD.

Mihai Razvan Ungureanu, candidatul ARD pentru un mandat de senator in Colegiul 1 Arad, a mai declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca aradenii care au votat, indiferent ce candidat, au dat dovada de "inalt civism".

"In primul rand, doresc sa le multumesc tuturor celor care, din municipiul Arad sau din judetul Arad, au venit la vot in aceasta zi in ciuda vremii neprielnice. Este, in opinia noastra, un gest de inalt civism si credem ca in felul acesta Aradul poate demonstra ca indiferent de conditiile climaterice o buna parte dintre cei care puteau si trebuiau sa iasa la vot au putut in felul acesta sa-si exercite libertatea constitutionala de optiune politica.

Le multumim inca odata tuturor si le multumim indiferent pentru ce formatiune politica au votat sau pentru ce nume de candidat au votat. Le multumim pentru ca si-au exercitat dreptul de vot", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

Citeste si:
România are cea mai mare creștere economică din UE, dar nu se resimte în nivelul de trai. Marcel Ciolacu: ”Asta e cu totul altceva”
România are cea mai mare creștere economică din UE, dar nu se resimte în nivelul de trai. Marcel Ciolacu: ”Asta e cu totul altceva”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lăudat joi, 19 mai, performanțele economiei țării noastre la nivel european, dar a admis că în buzunarele românilor creșterea nu se resimte. În acest...
România rămâne fermă pe poziție și nu trimite armament Ucrainei. Anunțul lui Marcel Ciolacu
România rămâne fermă pe poziție și nu trimite armament Ucrainei. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, 19 mai, că, în acest moment, ”nu este nevoie” de intervenţia României pentru a trimite armament în Ucraina. ”În...