MRU: Incepand de luni, dreapta se relanseaza

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 23:46
6064 citiri
MRU: Incepand de luni, dreapta se relanseaza

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca, incepand de luni, "dreapta se relanseaza", "dupa un examen dificil" si a mai spus ca rezultatele alegerilor "pot genera momentul politic de gandire creativa de care avem nevoie".

"Stim ca, incepand de maine, in viata politica a tarii, dupa un examen dificil, dreapta va putea sa se exprime cu o voce clara, puternica si unica", a afirmat Ungureanu.

Presedintele Fortei Civice a mai spus ca rezultatele alegerilor "pot genera momentul politic de gandire creativa de care avem nevoie".

"Credem ca rezultatele alegerilor, pe care le vom astepta in clipa in care vor deveni oficiale, pot genera momentul politic de gandire creativa de care avem nevoie. Romania are nevoie de un proiect bun, care sa construiasca prosperitate (...), proiect pe care doar Dreapta poate sa-l duca mai departe", a afirmat Ungureanu.

El a mai sustinut ca nu crede in exit-poll-uri. "Nu vom comenta in niciun fel rezultatele pe care le dau exit-poll-urile, care sunt fotografii ale unor momente trecute din zi, se bazeaza pe sondaje facute inainte de inchiderea urnelor", a afirmat candidatul ARD.

Mihai Razvan Ungureanu, candidatul ARD pentru un mandat de senator in Colegiul 1 Arad, a mai declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca aradenii care au votat, indiferent ce candidat, au dat dovada de "inalt civism".

"In primul rand, doresc sa le multumesc tuturor celor care, din municipiul Arad sau din judetul Arad, au venit la vot in aceasta zi in ciuda vremii neprielnice. Este, in opinia noastra, un gest de inalt civism si credem ca in felul acesta Aradul poate demonstra ca indiferent de conditiile climaterice o buna parte dintre cei care puteau si trebuiau sa iasa la vot au putut in felul acesta sa-si exercite libertatea constitutionala de optiune politica.

Le multumim inca odata tuturor si le multumim indiferent pentru ce formatiune politica au votat sau pentru ce nume de candidat au votat. Le multumim pentru ca si-au exercitat dreptul de vot", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
Cum și-a umilit Piedone ”aghiotanții” din campanie. I-a încolonat și le-a dat ordin: „Stai în rând și uită-te la mine când vorbesc!" VIDEO
Cum și-a umilit Piedone ”aghiotanții” din campanie. I-a încolonat și le-a dat ordin: „Stai în rând și uită-te la mine când vorbesc!" VIDEO
Pentru Cristian Popescu-Piedone a început deja campania electorală. Noua „trăsnaie" făcută de Cristian Popescu-Piedone se referă la aghiotanții din campania electorală. Primarul...
#Mihai Razvan Ungureanu relansare ARD, #Mihai Razvan Ungureanu ARD , #ARD