MRU: Nu ma retrag din politica. Multumesc USL pentru aceasta campanie mizerabila

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 21:34
5929 citiri
MRU: Nu ma retrag din politica. Multumesc USL pentru aceasta campanie mizerabila

Mihai-Razvan Ungureanu ii acuza pe adversarii politici din USL ca au distribuit, vineri, in Arad, in ultima zi de campanie, flyere in culorile ARD, in care candidatul la Senat ar anunta ca se retrage din cursa electorala.

"Constat cu indignare ca fiecare zi de campanie este marcata de minciuni sfruntate. Astazi, penibilul a depasit orice limite. In acest moment, Romania este atacata din interior de USL, forta politica aflata la putere, si face asta cu toate mijloacele.

Astazi aradenii au primit o scrisoare prin care sunt anuntati ca ma retrag din aceasta cursa electorala in favoarea contracandidatilor mei. Este o minciuna sfruntata! Nici nu poate fi vorba despre asa ceva. Este absurd. Nu ma retrag din politica, stimati domni, obisnuiti-va cu acest gand!", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Presedintele Fortei Civice le multumeste, ironic, celor de la USL pentru aceasta nedorita "campanie mizerabila".

"Va multumesc pentru aceasta campanie mizerabila, dar romanii merita altceva. Merita o alta politica, de care, in mod evident, nu sunteti capabili. Cu ajutorul acestei campanii mincinoase, romanii pot vedea cum sunteti de fapt: josnici.

Ma adresez tuturor aradenilor cu aceeasi onestitate si cu aceeasi deschidere cu care am dus campania pana acum. Anuntati-va prietenii, familiile si cunoscutii ca nu ma retrag! Nu m-am retras niciodata dintr-o lupta, pana cand nu am castigat-o. N-am s-o fac nici acum!

Si mai spuneti-le chiar si celor care s-au gandit sa nu iasa duminica la vot ca nu trebuie sa ramana indiferenti. Fara votul lor, un astfel de om ca cel care a facut aceasta mizerie, poate sa-i reprezinte si sa le conduca destinele", a mai declarat liderul ARD.

Intr-o interventie la postul B1TV, Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca a sesizat BEC si politia locala in legatura cu acest incident.

"Este un exemplar doveditor pentru genul de campanie mizerabila pe care il face USL (...) Atata vreme cat sunt atacat josnic, violent, boicotat, imi dau seama ca imi fac treaba !", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

C.B.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre candidatura lui Piedone junior la Primăria Sectorului 5: ”Partidul decide, nu unul sau altul”
Marcel Ciolacu, despre candidatura lui Piedone junior la Primăria Sectorului 5: ”Partidul decide, nu unul sau altul”
Președintele PSD Marcel Ciolacu le-a transmis colegilor de partid că ”nu unul sau altul” decide dacă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, va fi candidatul PSD pentru Primăria...
Prima reacție a sindicaliștilor Metrorex după apariția stenogramelor: ”USLM are încredere în justiţie”
Prima reacție a sindicaliștilor Metrorex după apariția stenogramelor: ”USLM are încredere în justiţie”
Sindicaliştii Metrorex au transmis, luni, că ”niciodată în forurile de conducere nu s-au luat hotărâri care să atingă integritatea fizică a unei persoane sau care să încalce legea”....
Comentarii
Fac lipsa mare pe voi
rank 5
USL imi creaza situatia sa fac ce spune ID-ul meu,pe cei din avatar
1 2 3 Scuipati pe ei
rank 5
ID-ul si avatarul meu,tine loc de comentariu.