PDL Arad are lista candidatilor: Ungureanu la Senat, Seculici la Camera

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 22:33
2854 citiri
PDL Arad are lista candidatilor: Ungureanu la Senat, Seculici la Camera

Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PDL Arad a definitivat, miercuri seara, lista de candidati pentru alegerile parlamentare, presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, fiind desemnat candidat la Senat in municipiu, iar liderul judetean al PDL, Gheorghe Seculici, la Camera Deputatilor.

BPJ al PDL Arad s-a reunit pentru a valida propunerile de candidati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, iar din cei 49 de membri au fost prezenti 39, extistand cvorum.

In urma votului majoritatii celor prezenti, s-a stabilit ca liderul judetean al PDL, Gheorghe Seculici, nu va mai candida la Senat, ci la Camera Deputatilor. In schimb, presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a fost validat drept candidat in Colegiul senatorial din municipiul Arad.

Care vor fi candidatii pentru Arad

Astfel, la Senat vor candida:

Mihai Razvan Ungureanu (Colegiul din municipiu)

Gheorghe Feies (Colegiul Nord)

Constantin Traian Igas (Colegiul Sud)

La Camera Deputatilor, candidatii stabiliti sunt:

Lucian Rivis-Tipei (Colegiul 1)

Claudia Boghicevici (Colegiul 2)

Gheorghe Seculici (Colegiul 3)

Eusebiu Pistru (Colegiul 5)

Marius Gondor (Colegiul 6)

Iustin Cionca (Colegiul 7)

In ceea ce priveste Colegiul 4, partenerii din cadrul Aliantei Romania Dreapta Arad trebuie sa isi desemneze candidatul, acest colegiu revenindu-le conform negocierilor.

Echipa de campanie va fi coordonata, in judet, de Gheorghe Seculici, Gheorghe Falca si Nicolae Iotcu.

Referitor la faptul ca nu a mai fost desemnat candidat la Senat, Gheorghe Seculici a declarat ca a acceptat propunerea BPM si BPJ de a candida la Camera pentru a detensiona situatia din organizatia judeteana.

"BPM si BPJ mi-au propus sa candidez la Camera in ideea de a detensiona o competitie interna inutila in acest moment. Am acceptat propunerea in ideea in care doresc aceasta echipa si sa intram in campanie intr-o relatie de colaborare din care sa aiba toata lumea de castigat, mai ales cetatenii Aradului", a spus Seculici.

Liderul Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, fusese invitat de PDL sa candideze pentru Senat in judetul Arad, intr-un colegiu in care fusese propusa si candidatura liderului filialei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, care nu aparea, insa, pe lista de candidati aprobata de BPM al PDL Arad.

Disputa in PDL pe tema candidaturii in Arad

Desemnarea candidatilor pentru alegerile parlamentare a generat o disputa in PDL Arad, unde liderul judetean, Gheorghe Seculici, prezenta o lista de candidati pe care primarul Gheorghe Falca nu o recunoastea.

Ungureanu, invitat de PDL Arad sa candideze in colegiul lui Seculici

Presedintele filialei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, declara, marti, ca lista de candidati pentru alegerile parlamentare a fost aprobata de Biroul Permanent Judetean (PBJ) si trimisa organizatiei centrale a partidului pentru a fi avizata.

Primarul Gheorghe Falca sustinea insa ca Gheorghe Seculici "nu are cum sa detina deocamdata lista de candidati pentru ca inca este in discutie la organizatia municipala".

In urma cu trei saptamani, PDL Arad arata intr-un comunicat de presa ca in cadrul sedintei BPJ si-au anuntat intentia de a candida, printre altii, presedintele filialei judetene, Gheorghe Seculici, si primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca. Ambii ar fi dorit sa candideze la Senat in Colegiul 1, adica in municipiul Arad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
#Ungureanu Seculici Arad candidatura, #Ungureanu Arad candidatura parlamentare, #Ungureanu conflict Arad Seculici , #ARD