Ungureanu: Ponta asimileaza politica externa cu politica sportiva

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 18:02
1745 citiri
Ungureanu: Ponta asimileaza politica externa cu politica sportiva

Mihai Razvan Ungureanu, copresedinte al Aliantei Romania Dreapta, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta "asimileaza politica externa cu politica sportiva", aratand ca premierul a mers in strainatate la un meci de fotbal, iar beneficiul pentru Romania a fost zero.

Mihai Razvan Ungureanu a prezentat, alaturi de Vasile Blaga, bilantul guvernarii Ponta, la cinci luni de la instalarea actualului Executiv.

"Domnul Ponta a inceput mandatul cu reuniunea premierilor la Bucuresti, pregatita de Guvernul Ungureanu, a urmat un sir de vizite la Bruxelles, chemat sa dea socoteala, la care se adauga iesirile sau intalnirile cu inalti demnitari straini prilejuita de meciuri.

Blaga: Guvernul Ponta, cel mai slab de la caderea comunismului

Domnia sa (Victor Ponta n.red.) asimileaza politica externa cu politica sportiva. De doua ori merge la Londra la Jocurile Olimpice, beneficiul pentru Romania ca prezenta prin domnia sa zero. Meci Cehia-Polonia, Campionatul European in Polonia, pretext pentru a se intalni cu prim-ministrul polonez, beneficiul pentru Romania zero, se intalneste cu prim-ministrul polonez cu ocazia Reuniunii Prietenilor Coeziuni", a precizat Ungureanu.

El a mai spus ca "tot la Bucuresti si tot la meci" Victor Ponta s-a intalnit cu prim-ministrul moldovean si in acest caz beneficiul pentru Romania a fost zero, deoarece fusese deja organziata o sedinta de guvern comuna Romania-Republica Moldova.

Ungureanu a mai spus ca Guvernul Ponta a dat in cele cinci luni peste 700 de hotarari de guvern dintre care 500 au fost doar pentru numiri in functii, precum si 16 ordonante de urgenta, trei ordonante simple si 315 decizii ale prim-ministrului.

Potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu, locurile de munca create in aceasta perioada sunt zero, iar investitiile straine sunt de 15 ori mai putine decat in vremea guvernului Boc.

Mihai Razvan Ungureanu a mai spus ca pe romani ii asteapta scumpirea alimentelor, cresterea pretului la combustibil care va duce la scumpirea nivelului de trai cu 20 de procente, dublarea costurilor intretinerilor, dar si impozite mai mari.

Citeste si:
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...
Marcel Ciolacu: ”Mult hulitul PSD a dovedit maturitate politică”. Mesajul transmis lui Klaus Iohannis, după alianța cu PNL
Marcel Ciolacu: ”Mult hulitul PSD a dovedit maturitate politică”. Mesajul transmis lui Klaus Iohannis, după alianța cu PNL
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 5 decembrie, că partidul pe care îl conduce a dat dovadă de maturitate politică întrând cu PNL la guvernare. ”Sper ca pe acest...