Ziare.com

Forta Civica si PNTCD ar putea avea candidat comun la prezidentiale

Joi, 28 Martie 2013, ora 19:57

   

Forta Civica si PNTCD ar putea avea candidat comun la prezidentiale
Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu sustine ca aproape sigur partidul pe care il conduce si PNTCD vor merge impreuna la alegerile locale din 2016, sub sigla Aliantei DA, si ca foarte posibil aceasta constructie ar putea avea candidat comun la prezidentialele de anul viitor.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca in alegerile locale viitoare, cele partiale, dar si cele din 2016, Forta Civica si PNTCD vor merge impreuna, sub sigla Aliantei DA.

"In alegerile locale din 2016, dar si in alegerile locale partiale care vor fi pana atunci, vom merge impreuna, aproape sigur. Am discutat si convenit acest lucru. Ne dorim sa fim impreuna si in alegerile parlamentare din 2016. De asemenea, este foarte posibil sa convenim un proiect comun pentru prezidentialele din 2014", a afirmat Mihai Razvan Ungureanu.

Liderul Fortei Civice a mai spus ca Alianta DA ramane o organizatie deschisa si ca exista multi oameni, inclusiv ai altor partide, care vor sa se alature acestei constructii politice.

"Sunt oameni ai altor partide si nu putini care incearca sa vina catre Forta Civica. Dar Forta Civica nu are un program de preluare a membrilor altor partide in vrac, la kilogram. Nu facem politica in cantitati, iar Forta Civica nu ofera privilegii. Exista inclusiv membri PDL care vor sa vina catre noi", a declarat Ungureanu.

El a exclus orice colaborare intre Forta Civica si PSD sau PNL.

"Intre noi si USL este o granita cat o prapastie. Nu ne veti vedea, chiar si pe motive de ordin pragmatic, zambind catre PSD si catre reprezentantii sai socialisti imbracati bine si interesati de masini scumpe. Cum nu ne veti vedea zambind nici catre PNL, unde Crin Antonescu sacrifica propriul partid pentru propria ambitie", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 297 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor