Forta Civica si PNTCD ar putea avea candidat comun la prezidentiale

Joi, 28 Martie 2013, ora 19:57
1836 citiri
Forta Civica si PNTCD ar putea avea candidat comun la prezidentiale

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu sustine ca aproape sigur partidul pe care il conduce si PNTCD vor merge impreuna la alegerile locale din 2016, sub sigla Aliantei DA, si ca foarte posibil aceasta constructie ar putea avea candidat comun la prezidentialele de anul viitor.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca in alegerile locale viitoare, cele partiale, dar si cele din 2016, Forta Civica si PNTCD vor merge impreuna, sub sigla Aliantei DA.

"In alegerile locale din 2016, dar si in alegerile locale partiale care vor fi pana atunci, vom merge impreuna, aproape sigur. Am discutat si convenit acest lucru. Ne dorim sa fim impreuna si in alegerile parlamentare din 2016. De asemenea, este foarte posibil sa convenim un proiect comun pentru prezidentialele din 2014", a afirmat Mihai Razvan Ungureanu.

Liderul Fortei Civice a mai spus ca Alianta DA ramane o organizatie deschisa si ca exista multi oameni, inclusiv ai altor partide, care vor sa se alature acestei constructii politice.

"Sunt oameni ai altor partide si nu putini care incearca sa vina catre Forta Civica. Dar Forta Civica nu are un program de preluare a membrilor altor partide in vrac, la kilogram. Nu facem politica in cantitati, iar Forta Civica nu ofera privilegii. Exista inclusiv membri PDL care vor sa vina catre noi", a declarat Ungureanu.

El a exclus orice colaborare intre Forta Civica si PSD sau PNL.

"Intre noi si USL este o granita cat o prapastie. Nu ne veti vedea, chiar si pe motive de ordin pragmatic, zambind catre PSD si catre reprezentantii sai socialisti imbracati bine si interesati de masini scumpe. Cum nu ne veti vedea zambind nici catre PNL, unde Crin Antonescu sacrifica propriul partid pentru propria ambitie", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

Reacția lui Rareș Bogdan după ce Elena Lasconi a declarat că e nevoie de ”curățenie în PNL”
Reacția lui Rareș Bogdan după ce Elena Lasconi a declarat că e nevoie de ”curățenie în PNL”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, 23 iulie, despre afirmaţia Elenei Lasconi privind nevoia de curăţenie din PNL, că i s-a părut ”uşor obraznică”. ”Eu o invit...
Ciolacu nu-l va desemna niciodată comisar european pe președintele Iohannis, susține un oficial PSD. "Scenariul este improbabil"
Ciolacu nu-l va desemna niciodată comisar european pe președintele Iohannis, susține un oficial PSD. "Scenariul este improbabil"
Florin Manole, liderul PSD Sector 1, a declarat marţi, 23 iulie, că nu crede că există niciun scenariu viabil în care premierul Marcel Ciolacu să îl desemneze comisar european pe...
#Mihai Razvan Ungureanu candidat prezidentiale, #Forta Civica PNTCD candidat comun prezidentiale, #MRU candidat Forta Civica prezidentiale, #Forta Civica PNTCD Alianta DA , #Forta Civica
  1. Reacția lui Rareș Bogdan după ce Elena Lasconi a declarat că e nevoie de ”curățenie în PNL”
  2. Ciolacu nu-l va desemna niciodată comisar european pe președintele Iohannis, susține un oficial PSD. "Scenariul este improbabil"
  3. Rareș Bogdan, ales vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European
  4. Înalt oficial din Guvernul SUA la București: ”Statul român are potențialul de a deveni un important hub regional în domeniul energiei”
  5. Dan Barna a fost ales vicepreședintele grupului Renew din Parlamentul European. Poziția dobândită de Vlad Voiculescu
  6. De ce a fost dată afară din AUR Diana Șoșoacă. Explicația oficială
  7. Alexandru Rafila, investigat de procurorii lui Kovesi. USR: ”A tăiat 740 de milioane de euro de la construcţia de spitale şi a dat pentru consultanţă”
  8. AUR, acuzat că păcălește alegătorii români pentru a le colecta datele personale. ”Este versiunea 2024 a Caritas”
  9. Carmen Dan se leapădă de Liviu Dragnea: ”Nu mai pot urma o himeră”
  10. Cristoiu despre Marcel Ciolacu la prezidențiale: "Vrea o rezoluţie a congresului PSD care să-i ceară să candideze"