M.R.Ungureanu: Vom face opozitie puternica

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 17:03
3096 citiri
M.R.Ungureanu: Vom face opozitie puternica
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, la Brasov, ca obiectivele partidului dar si starea de spirit a militantilor Partidului Forta Civica obliga membrii Colegiului Director al acestei formatiuni la actiune politica si opozitie puternica indreptata, prin critica permanenta si motivata, la adresa greselilor guvernantilor.

"Partidul Forta Civica, in oferta politica din zilele urmatoare, oferta politica pe cale de a fi facuta publica, urmeaza sa sustina asa cum a facut-o si pana acum, in mod public, obiectivul pentru care s-a angajat in calitate de parte semnatara a protocolului politic care a generat in toamna anului trecut ARD, protocol politic semnat in luna august 2012 care nu a fost denuntat niciodata sau rupt.

Acest protocol politic contine obiectivele politice pe care Partidul Forta Civica se considera indreptatit sa le sustina si sa le apere. Este vorba despre statul de drept, democratia, libertatile si drepturile cetatenesti, respectarea legilor tarii, europenizarea Romaniei.

Aceste obiective si starea de spirit a militantilor Partidului Forta Civica ne obliga pe membrii Colegiului Director la actiune politica, in opozitie puternica indreptata prin critica permanenta, motivata, acerba la adresa greselilor guvernantilor, ceea ce va face ca tonul nostru sa creasca,sa fim prezenti din ce in ce mai mult in atentia publica.

Nu consideram ca avem timp de pierdut si nu consideram ca pe seama ezitarii altor forte politice din dreapta, a incapacitatii unora dintre fortele politice din dreapta de a-si coagula un discurs critic de opozitie in zilele care au urmat alegerilor generale, noi suntem datori sa asteptam. Vom intra intr-o ofensiva foarte serioasa cu proiecte legislative cat se poate de bine fundamentate", a precizat presedintele Partidului Forta Civica.

El a explicat ca temele pe care parlamentarii partidului Forta Civica le vor aborda se impart in trei categorii: active, pe care parlamentarii urmeaza sa se pronunte si sa le promoveze; reactive, care se refera la raspunsul critic al parlamentarilor la teme deja existente in mediul public si teme conexe care nu au fost pana acum decat tangential aduse la cunostinta membrilor corpului legislativ si al cetatenilor.

In ceea ce priveste obiectivele partidului Forta Civica in primele sase luni ale acestui an, acestea se vor concretiza in primul rand intr-o serie de vizite in teritoriu creearea de sedii functionale in toate organizatiile judetene dar si infiintarea de noi filiale in orasele si municipiile din toata tara.

"Ne propunem sa avem la 1 iunie 2013 un numar de 15.000 de membri in toata tara, fata de 7000 in prezent pentru ca la viitoarele alegeri partidul Forta Civica sa aiba reprezentanti in circumscriptiile electorale. Anul 2013 va fin anul constructiei pentru Forta Civica", a declarat secretarul executiv al partidului Forta Civica, Stefan Pirpiliu.

Conducerea centrala a partidului Forta Civica si reprezentantii filialelor partidului din toata tara s-au intrunit sambata la Brasov in sedinta Colegiului Director pentru a analiza procesul electoral incheiat, un audit al organizatiilor judetene in perioada noiembrie-decembrie 2012, strategia partidului in primele sase luni ale acestui an.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Mihai Razvan Ungureanu opozitie puternica, #Mihai Razvan Ungureanu Partid Forta Civica, #obiective partid Mihai Razvan Ungureanu , #Forta Civica
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Am impresia ca MRU a rata ocazia... acum nu mai conteaza, usl sint