Mihai Razvan Ungureanu: Dreapta romaneasca se sprijina in Forta Civica

Duminica, 24 Martie 2013, ora 09:05
5287 citiri
Mihai Razvan Ungureanu: Dreapta romaneasca se sprijina in Forta Civica
Foto: Arhiva

Presedintele partidului Forta Civica, fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu, sustine, intr-un comentariu publicat pe un site de socializare, ca, dupa Conventia PDL, desfasurata sambata, dreapta romaneasca se sprijina de acum in Forta Civica si Partidul National Taranesc Crestin si Democrat.

"Ce s-a intamplat in seara aceasta la PDL a facut rau nu doar partidului, ci noua tuturor: opozitiei si dreptei politice romanesti. Meritocratie, corectitudine, actiune in slujba cetateanului, opozitie severa, coerenta si unitara impotriva puterii socialiste - aceasta promovam noi!

De astazi, dreapta romaneasca se sprijina in Forta Civica si in aliatul ei, Partidul National Taranesc Crestin si Democrat. Lupta politica va fi grea si indelungata, dar stim ca impreuna cu toti cei care cred in valorile democratiei europene vom izbandi", scrie Ungureanu.

Dupa victoria lui Vasile Blaga la Congresul PDL de sambata, presedintele Traian Basescu a postat un mesaj video pe Facebook, in care afirma ca se va dedica unei alte constructii de dreapta.

Basescu, dupa victoria lui Blaga: Adio, PDL! Ne-am despartit definitiv! (Video)

"Am vazut finalul Conventiei PDL. Cred ca am fost cinstit cu acest partid. Am spus ca dupa aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au inteles sa fie democrati ma face sa spun acum definitiv si pentru totdeauna 'Adio, Partid Democrat, astazi ne-am despartit", a declarat presedintele in postarea video publicata pe contul sau de Facebook.

"Ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei. Ma voi dedica constructiei unei alte solutii de dreapta, cu oameni cinstiti, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care accepta dreptul democratic al contestatiei.

Si vreau sa stiti ca nu voi face nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL", a mai spus presedintele.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ce șanse are România să adere deplin la Schengen până la finalul lui 2024. Anunțul făcut de ministrul austriac de Interne sub presiunea alegerilor
Ce șanse are România să adere deplin la Schengen până la finalul lui 2024. Anunțul făcut de ministrul austriac de Interne sub presiunea alegerilor
Austria se opune în continuare aderării depline a României și Bulgariei la Spațiul Schengen, adică inclusiv cu frontierele terestre, relatează agenția austriacă de presă APA, citată de...
Alegeri prezidențiale în luna septembrie. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat
Alegeri prezidențiale în luna septembrie. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat
Senatul a votat luni, 26 februarie, proiectul de lege care ar permite organizarea alegerilor prezidențiale în luna septembrie, în condițiile în care în prezent scrutinul are loc în luna...
#Mihai Razvan Ungureanu congres PDL, #MRU Forta Civica , #Forta Civica