MRU: Basescu nu l-a laudat pe Ponta, dar acesta intelege mai greu umorul

Sambata, 27 Aprilie 2013, ora 17:48
2882 citiri
MRU: Basescu nu l-a laudat pe Ponta, dar acesta intelege mai greu umorul

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, crede presedintele Traian Basescu l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, vineri seara, apreciind ca "domnul Ponta intelege mai greu umorul presedintelui".

MRU a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Arad, ca a zambit cand l-a auzit pe Traian Basescu "laudandu-l pe Ponta" si ca zambeste de fiecare data cand isi aduce aminte, mentionand ca declaratiile lui Traian Basescu care-l vizeaza pe Ponta sunt ironice.

"Cand lauzi pe cineva ca nu a facut rau, nu e lauda. Lauzi repetentul ca a venit la ore (...) ca a venit la extemporal si a luat nota trei. E o ironie foarte groasa. Ponta intelege mai greu umorul presedintelui. Domnul presedinte nu l-a laudat, sa fie clar, a avut o adresare extrem de ironica la adresa domnului Ponta", a declarat fostul premier.

MRU este de parere ca "ironia presedintelui a fost foarte bine directionata", dar ca "din pacate, e incarcata de dezamagire profunda" fata de actiunile Executivului.

Citeste si Basescu, despre cum a scos tara din criza si de ce ii multumeste lui Ponta

Fostul prim-ministru a mentionat, referindu-se la Guvern, ca acesta este condus de "baronii PSD", iar "Ponta este lasat doar sa explice hotararile luate de baronii din partid".

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referindu-se la situatia economica a Romaniei, ca "nava e la cheu, in port sigur", el multumind pentru ca s-a ajuns aici guvernelor Boc, Ungureanu si Ponta.

"Am trait cu toate cele trei guverne si incerc sa dau fiecaruia ce-i al lui. Guvernul Boc a pus interesul national deasupra interesului de partid si practic si-a sacrificat voturile pentru a restabili echilibrul macroeconomic al tarii, pentru a da sanse la reluarea dezvoltarii, pentru a reda romanilor demnitatea. O tara care imprumuta bani de la Fond ca sa-si plateasca salariile cu pensiile nu e o tara cu cea mai buna reputatie", a afirmat Basescu.

Seful statului a adaugat ca multumeste si Guvernului Ungureanu pentru ca "nu a afectat parcursul de recuperare si de recuperare a dezechilibrelor", spunand ca acelasi lucru este valabil si pentru Guvernul Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#MRU reactie lauda Basescu, #Ungureanu Basescu ironii Ponta, #Basescu lauda Guvern Ponta , #Forta Civica