MRU despre plecarea lui Stanisoara: Crin Antonescu imi da senzatia unui om disperat

Duminica, 10 Martie 2013, ora 13:32
3205 citiri
MRU despre plecarea lui Stanisoara: Crin Antonescu imi da senzatia unui om disperat
Foto: B1 TV

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, a afirmat ca liderul PNL Crin Antonescu ii da senzatia ca ar fi un om disperat, care vede ca i se reduc sansele de a castiga presedintia.

Ungureanu, invitat la Digi 24, a comentat plecarea din PDL a lui Mihai Stanisoara, prim-vicepresedinte al partidului si lider al grupului parlamentar de la Camera Deputatilor.

"Un partid, orice partid, din viata democratica, in general, are nevoie de figuri credibile. Iar transferul unei persoane foarte importante intr-o functie cu un continut vag, cea de vicepresedinte la PNL - PNL are o colectie de vicepresedinti - nu adauga PNL-ului valoare. In schimb, adauga un semn de intrebare: e cumva PNL disperat dupa absorbtie de persoane care sa aiba identitate politica? Domnul presedinte al PNL, Crin Antonescu, imi da senzatia unui om disperat, care vede ca obiectivul candidaturii sale la presedintie si eventual al victoriei la presedintie se indeparteaza din ce in ce mai mult de domnia sa", a spus fostul premier.

El s-a aratat dezamagit de decizia fostului pesedist, care si-a abandonat partidul intr-un moment dificil.

"E mahnire ceea ce simt fata de trecerea domnului Stanisoara la PNL, intr-un moment greu pentru partidul al carui membru a fost atata vreme si am costatat acum cateva zile si constat si acum ca trestia se apleaca mult prea mult in bataia vantului in momentul in care se intampla asa ceva.

E trist! Un partid cum este PDL nu merita lasat la greu, pentru ca PDL trece in momentul de fata prin momente grele, trebuie sa recunoastem. Ma simt, la nivel personal, inselat", a afirmat Ungureanu.

Impactul plecarii lui Stanisoara este puternic, fiind vorba de o personalitate a PDL.

"Daca ar fi fost un simplu membru de partid, probabil ca trecerea ar fi ramas neobservata. Vorbim insa de o personalitate a PDL, care a beneficiat enorm de pe urma apartenentei de partid, a ocupat functii importante in administratia nationala, a fost consilier prezidential, pe probleme sensibile, a fost ministru al Apararii si aceasta parte a biografiei l-a recomandat, presupun, pentru postul de consilier prezidential, a fost un om in care s-a investit foarte multa incredere", a punctat senatorul Mihai Razvan Ungureanu.

Potrivit senatorului, un eveniment precum plecarea unui lider al partidului, respectiv a lui Mihai Stanisoara implica, pe de o parte, cresterea suspiciunii si pierderea increderii, pe de alta parte, intre cei care pot compune viitoarea conducere a PDL, si reprezinta un semnal ca se pierde liantul care face ca un partid puternic sa ramana puternic.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Ungureanu declaratii Antonescu, #Ungureanu plecare Stanisoara PDL, #Stanisoara PNL , #Forta Civica
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5