MRU isi face echipa pentru negocieri - un singur candidat la prezidentiale

Duminica, 08 Iunie 2014, ora 19:30
2741 citiri
MRU isi face echipa pentru negocieri - un singur candidat la prezidentiale

Colegiul Director al partidului Forta Civica a decis ca partidul sa mentina deschis dialogul cu toate celelalte formatiuni politice, indiferent de dimensiunea si de calitatea politica recunoscuta prin vot.

Presedintele partidului, Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la B1 Tv, ca in FC se va constitui o echipa pentru ventuale negocieri cu alte formatiuni police.

"In perioada care urmeaza, discutiile pot duce la forme de colaborare politica in speranta ca situatia de astazi va fi depasita si ca nu se va astepta turul doi pentru a sprijini un unic candidat din partea opozitiei la postul de presedinte.

Idealul este ca acest unic candidat capabil sa raspunda unui set de criterii trebuie sa fie exprimat si stabilit prin negociere sau incuviintare pana la inceputul toamnei politice si calendaristice", a declarat MRU.

MRU: De azi sunt in campania pentru prezidentiale. Un tandem cu C. Diaconescu suna bine

PNL si PDL poarta deja negocieri pentru unificarea dreptei. La nivelul celor doua partide s-a stabilit deja ca vor avea candidat comun la prezidentialele din noiembrie. Partidul Miscarea Populara, care nu a fost invitat la negocieri, si-a stabilit sambata propriul candidat: Cristian Diaconescu.

D.R.

#MRU Forta Civica negocieri, #candidat prezidentiale Mihai Razvan Ungureanu , #Forta Civica