Razboiul scrisorilor - MRU, nou atac la Udrea: Va aflati pe aceeasi linie selecta ca Voiculescu!

Marti, 08 Iulie 2014, ora 08:24
6067 citiri
Razboiul scrisorilor - MRU, nou atac la Udrea: Va aflati pe aceeasi linie selecta ca Voiculescu!
Foto: radu-tudor.ro

Razboiul scrisorilor intre Mihai Razvan Ungureanu si Elena Udrea continua cu un nou episod. De aceasta data, fostul premier indeamna liderul PMP sa evalueze pagubele pe care le-a produs dreptei politice, apreciind ca se situeaza pe aceeasi "linie selecta" ca Dan Voiculescu si "baronii PSD".

"Am citit cu mare interes articolul publicat sub numele dumneavoastra si in care recunoasteti ca ati fost rugata sa nu apareti la mitingurile de sustinere a presedintelui Traian Basescu, din vara lui 2012", scrie Mihai Razvan Ungureanu in a doua sa scrisoare catre Udrea, publicata pe Adevarul.

MRU aminteste cum, in urma cu doi ani, "toata lumea" a fost de acord ca prezenta Elenei Udrea "are un efect negativ absolut".

"Constat, insa, cu tristete ca ramaneti prinsa in acelasi proces de infierare a dusmanilor invizibili", adauga fostul premier, facand referire la scrisoarea recenta a Elenei Udrea, epistola despre care liderul Forta Civica sustine ca "putea fi publicata fara probleme in 'Scinteia' anilor '50, schimband cateva nume proprii si, bineinteles, ortografia". "Ati fi fost 'pe linie'!".

In continuarea epistolei, MRU vorbeste de loialitate, termen prin care, sustine acesta, Elena Udrea intelege "servilism si cultul personalitatii".

M.R.Ungureanu, atac la Elena Udrea: Cum s-a ajuns sa impartiti certificate de basism?

"Va explic din nou, in speranta ca veti curma sirul de injurii pe care mi le adresati: datorez loialitate celor care au avut si au incredere in mine, incepand cu presedintele Traian Basescu, alaturi de care am avut onoarea de a lucra zece ani si incheind cu toti cetatenii Romaniei. Loialitate care nu poate fi pusa sub semnul intrebarii. Loialitate garantata si de faptul ca am depus de trei ori juramantul de credinta fata de Patrie.

Dumneavoastra intelegeti cu totul altceva prin 'loialitate': servilism si cultul personalitatii. Nu am semnat vreun pact si nu am facut intelegeri dubioase de dragul voturilor. Nu cred in feudalismul politic, ci in libertatea opiniilor, chiar si contrare. De altfel, nici Traian Basescu nu mi-a cerut astfel de lucruri vreodata, spre meritul sau si avand toata admiratia mea", mai scrie MRU.

In final, acesta o invita pe Udrea sa masoare "pagubele" pe care le-a produs partidelor de dreapta.

Udrea, atac dur la MRU: Dai semnal ca esti un oportunist

"Pana la a estima 'oportunismul' sau 'dezicerea' mea de Traian Basescu, va invit iar sa masurati pagubele produse de dumneavoastra dreptei. Si cred ca ii datorati scuze Monicai Macovei. Fara dansa, ceea ce se numeste 'independenta Justitiei' - pe care va inchipuiti ca o aparati de una singura - nu ar fi existat. Momentan, va aflati pe aceeasi lista selecta de denigratori ai Monicai Macovei alaturi de Dan Voiculescu si baronii PSD", conchide Mihai Razvan Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Forta Civica, i-a scris in urma cu doar cateva zile Elenei Udrea o scrisoare in care ii reproseaza ca a distrus sansele dreptei de a se unifica si faptul ca i-a alungat din preajma presedintelui Traian Basescu pe toti cei care au contribuit la succesele conducerii acestuia.

La randul sau, Elena Udrea i-a raspuns acestuia ca a acumulat "uriase frustrari" si ca este "un oportunist".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum afectează problema candidatului la Capitală colaborarea PSD-PNL pentru prezidențiale: ”Nu a existat un obiectiv comun din câștigarea Bucureștiului printr-o alianță”
Cum afectează problema candidatului la Capitală colaborarea PSD-PNL pentru prezidențiale: ”Nu a existat un obiectiv comun din câștigarea Bucureștiului printr-o alianță”
De la anunțarea candidaturii comune pentru Primăria Capitalei și la sectoare, precum și pe listele de europarlamentare, varianta unor candidaturi comune la prezidențiale și parlamentare din...
UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a avut o discuție care a durat mai multe ore cu liderii coaliției PSD și PNL luni seară, 22 aprilie. UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat din Palatul Victoria...
#Mihai Razvan Ungureanu scrisoare Udrea, #MRU atac Udrea, #razboi scrusori Udrea MRU, #Udrea MRU oportunist , #Forta Civica