M.R.Ungureanu, atac la Elena Udrea: Cum s-a ajuns sa impartiti certificate de basism?

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 11:44
5905 citiri
M.R.Ungureanu, atac la Elena Udrea: Cum s-a ajuns sa impartiti certificate de basism?
Foto: Facebook Mihai Razvan Ungureanu

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Forta Civica, i-a scris Elenei Udrea o scrisoare in care ii reproseaza ca a distrus sansele dreptei de a se unifica si faptul ca i-a alungat din preajma presedintelui Traian Basescu pe toti cei care au contribuit la succesele conducerii acestuia.

"Va consider printre persoanele responsabile pentru situatia politica a dreptei. Ce nu-mi explic in relatia noastra, aproape inexistenta, este cand si cum s-a ajuns ca dumneavoastra sa impartiti certificate de buna purtare politica, sau cum ar spune neprietenii, certificate de basism? Si care ar fi instanta morala in baza careia faceti acest lucru?", arata Ungureanu in scrisoarea deschisa pe care i-o adreseaza Elenei Udrea, potrivit Adevarul.

Udrea si prezidentiabilul PMP, atac la alianta PNL-PDL: Nu are nicio valoare!

Ungureanu arata ca e o diferenta intre cariera sa si cea a Elenei Udrea. "Am o cariera universitara solida de care sunt mandru, am terminat sef de promotie toate scolile pe care le-am urmat, incepand din Iasi si terminand cu cea de la Oxford.

Asa ca nu pierdeam vremea pe strazi, asteptand vreo oportunitate, cand am intrat in diplomatie. Am fost numit director al SIE si nominalizat Prim-Ministru de catre Traian Basescu. Sunt functii importante pentru cariera mea administrativa, fara urma de indoiala.

Dar am devenit director al SIE dupa scandalul enorm din jurul domnului Saftoiu, propus de asemenea de catre Traian Basescu. Am avut un mandat impecabil care a durat aproape cinci ani. Am devenit Prim-Ministru intr-un moment dramatic", isi prezinta CV-ul presedintele Fortei Civice. In schimb, Ungureanu o descrie pe Elena Udrea drept o adepta "a devenirii prin culegerea de pe strada".

M.R. Ungureanu: Ati lucrat constant la indepartarea noastra!

"Va place foarte mult mitul acesta al devenirii prin culegerea de pe strada de catre stapanul absolut si care prin gestul sau 'te face om'", acuza fostul premier, care incheie prin a o face responsabila pe Elena Udrea de esecul dreptei.

"Faptul ca suntem despartiti in atatea partide vi se datoreaza in buna masura. Nu sunteti izolata, intamplator, politic. Ati lucrat constant la indepartarea noastra pana ati devenit captiva propriilor dumneavoastra vise si ati inchis orice usa", mai spune Ungureanu.

Scrisoarea acestuia vine dupa ce, in ultimele saptamani, Elena Udrea a atacat liderii PNL si PDL, acuzandu-i ca sunt slabi si ca "vor sa-si cumpere linistea". Mihai Razvan Ungureanu si partidul sau, Forta Civica, urmaresc sa intre in marea alianta de dreapta si, potrivit unor surse, chiar luni se va anunta fuziunea cu PNL.

#Ungureanu Elena Udrea repros, #Ungureanu Udrea scrisoare repros, #Ungureanu Udrea certificate basism , #Forta Civica
Comentarii