Ungureanu: USL se prabuseste singura oricum. Adversarul nostru e timpul!

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 17:02
2991 citiri
Ungureanu: USL se prabuseste singura oricum. Adversarul nostru e timpul!
Foto: Facebook

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, ca adversarul principal al ARD nu este USL, care "se prabuseste singura, oricum", ci timpul, intrucat in perioada ramasa pana la alegeri alianta trebuie sa demonstreze ca reprezinta "alternativa serioasa la guvernare".

"Stim foarte bine ca nu va fi usor. Dar adversarul nostru principal nu este USL. USL se prabuseste singura, oricum. O vom ajuta sa se sparga in bucati. Adversarul nostru principal este, insa, timpul, pentru ca trebuie sa le comunicam tuturor cetatenilor cu drept de vot ca ARD reprezinta alternativa europeana si serioasa la guvernare", a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, Mihai Razvan Ungureanu.

Intrebat de jurnalisti care va fi diferenta intre Guvernul ARD din decembrie si cel pe care l-a condus, fostul premier a raspuns: "Cred ca diferenta o vom face electoral intre pseudo-guvernul de astazi si guvernul serios care va veni din 9 decembrie. Comparatia nu cred ca se face intre doua lucruri, din care unul a fost foarte bun si a setat un standard de administrare a tarii, care nu a convenit multora din clasa politica, si ceea ce urmeaza sa se intample dupa 9 decembrie".

"Comparatia se face cu ceea ce se intampla astazi. Si ce se intampla astazi este lipsa de guvernare si este atitudine anti-europeana si este neglijenta criminala in administrarea fondurilor europene. Bilantul a cinci luni de guvernare USL este dramatic pentru soarta cetatenilor romani", a mai adaugat el.

Ungureanu a precizat ca oferta de guvernare ARD va deveni publica la inceputul lunii noiembrie si va "raspunde la toate exigentele categoriilor sociale reprezentate in societatea romaneasca".

Intrebat daca nu este prea optimist gandindu-se la victorie in alegerile parlamentare, avand in vedere rezultatele sondajelor de opinie din aceasta perioada, Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca sondajul adevarat va avea loc in 9 decembrie.

"Nu sunt optimist. Sunt cat se poate de realist, in plus, ma gandesc la victorie pentru ca acesta este obiectivul meu, al nostru, al ARD. Sondajele reprezinta instantanee, fotografii de moment ale unei situatii aflata intr-o dinamica in acelasi timp continua si complexa. Dupa atatia ani de experienta, nu cred ca sunt omul care sa se amageasca astazi cu expresia sondajului.

De aceea, sondajele sunt orientative. Ceea ce conteaza este rezultatul. Cel mai bun sondaj va fi rezultatul de pe 9 decembrie, care va demonstra in ce masura am reusit sa convingem ca tot ceea ce se intampla Romaniei astazi este foarte rau", a afirmat Mihai Razvan Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu se afla, sambata, la Timisoara, unde a participat la o intalnire cu membrii filialei FC Timis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Ungureanu Timisoara Teodor Maries, #Ungureanu oferta electorala ARD, #Ungureanu alegeri 2012 , #Forta Civica