Replica "disparutului" MRU: Ati trisat si ati castigat. N-am disparut nicaieri. Am doar rabdare

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 07:57
7126 citiri
Replica "disparutului" MRU: Ati trisat si ati castigat. N-am disparut nicaieri. Am doar rabdare

Pe 27 aprilie se implinesc 3 ani de la caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu, in urma adoptarii unei motiuni de cenzura, ocazie cu care premierul Victor Ponta i-a chemat pe cei 235 de parlamentari USL sa aniverseze evenimentul. In replica, MRU, dat disparut de presa din PNL si de la Cotroceni, revine cu acuzatii la adresa celor care l-au dat jos de la Palatul Victoria si neaga ca ar fi plecat undeva.

"In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ati infruptat lacom, asa cum ati invatat in toate guvernarile din urma.

De partea cealalta, am riscat enorm, nefiind dispus la compromisuri. Dar lectia invatata obiceiul nu mi l-a schimbat. Continuu sa am obsesia decentei, a muncii indarjite si tacute, a cumpatarii si a increderii in viitor", a notat la miezul noptii pe Facebook Mihai Razvan Ungureanu.

Invitatie la aniversare: Ponta, alaturi de cei care l-au dat jos pe MRU, inclusiv Mitrea si Fenechiu (aflati in inchisoare)

Fostul premier continua spunand ca de fapt cei care l-au inlaturat de la putere nu vor castiga niciodata. "Istoria o vor scrie romanii corecti si cinstiti, muncitori si optimisti. In acele file veti fi doar note de subsol".

In finalul postarii pe Facebook, MRU adauga o nota referitoare la unele informatii aparute pe surse in presa, cum ca ar fi din disparut in deplina tacere din echipa lui Klaus Iohannis.

"Celor curiosi si dornici sa stie de mine le raspund astfel: n-am disparut nicaieri. Am doar rabdare", a scris MRU.

Duminica, Evenimentul Zilei scria ca, la o nunta PNL din weekend, "despre Mihai Razvan Ungureanu s-a comentat extrem de scurt: E dat disparut de la Cotroceni si din PNL. Afirmatia a fost facuta de un important membru al Administratiei Prezidentiale, al carui nume nu-l dam pentru a nu da amploare informatiei (...) a fost auzit si Vasile Blaga, spunand ca Mihai Razvan Ungureanu nu a mai trecut pe la partid de luni bune".

B.B.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani şi nu va fi de acord cu creşterea taxelor sau cu impozitul progresiv, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă....
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Marcel Ciolacu, premierul României a anunţat, miercuri, 28 februarie, că Guvernul aprobă în şedinţă lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara unde asigură Programul...
#MRU disparut Cotroceni PNL, #Ungureanu replica Ponta USL , #guvern