Sedinta comuna de guvern Romania - R. Moldova, la Iasi

Sambata, 03 Martie 2012, ora 08:21
2253 citiri
Sedinta comuna de guvern Romania - R. Moldova, la Iasi

O sedinta comuna de guvern Romania - Republica Moldova va avea loc, sambata, incepand cu ora 11,15, la Iasi.

Incepand cu 10.30, va avea loc ceremonia de primire oficiala cu onoruri militare a delegatiei guvernamentale a Republicii Moldova, la Universitatea "A.I. Cuza".

Ulterior, la 10.45, va avea loc o intrevedere tete-a-tete intre domnii Mihai-Razvan Ungureanu, prim-ministru al Romaniei, si Vlad Filat, prim-ministru al Republicii Moldova.

Sedinta comuna va incepe la 11.15, in Sala de Consiliu a Universitatii din Iasi si va fi urmata, la 13.20, de o "fotografie de familie a celor doua Cabinete", potrivit programului oficial.

Ulterior, la 13.25, este programata ceremonia de semnare a unor documente bilaterale de catre cei doi premieri, precum si de membrii celor doua Cabinete, in Aula Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

La final, la 13.35, va avea loc o conferinta comuna de presa a celor doi premieri, in Aula Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, urmata de o intalnire cu studentii basarabeni, la Colegiul National "Costache Negruzzi".

Sedinta comuna a fost stabilita pe 19 februarie, de premierii Romaniei si Republicii Moldova. Primul-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, a avut o convorbire telefonica cu seful Executivului roman, Mihai-Razvan Ungureanu.

In cadrul discutiei, Vlad Filat si Mihai-Razvan Ungureanu s-au aratat convinsi ca preconizata sedinta comuna a Guvernelor Republicii Moldova si Romaniei va da un nou impuls dezvoltarii colaborarii bilaterale.

Mihai Razvan Ungureanu: Jumatate din Moldova rupta de imperiul rus, acum ne intalnim

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sedinta guvern Romania Moldova, #sedinta comuna guvern Moldova Iasi, #Razvan Ungureanu , #guvern