Ungureanu a cerut ministrilor sa pregateasca ultimele decizii ale Guvernului demis

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 22:44
2133 citiri
Ungureanu a cerut ministrilor sa pregateasca ultimele decizii ale Guvernului demis
Foto: Arhiva

Mihai Razvan Ungureanu a cerut ministrilor sa pregateasca ultimele decizii ale Guvernului demis, anuntandu-i ca vrea sa programeze pentru miercuri o ultima sedinta de guvern.

Ungureanu a revenit la Palatul Victoria, dupa discutia avuta la Cotroceni cu presedintele Traian Basescu, si a reluat sedinta cu ministrii, pentru a le comunica actiunile prevazute pentru perioada urmatoare, pana cand un nou Executiv va fi investit, informeaza Mediafax.

Sedinta cu ministrii de la Palatul Victoria, care a avut loc dupa votul din Parlament pentru motiunea de cenzura, a durat doar 15 minute, dupa care premierul a plecat spre Cotroceni.

Ungureanu le-a spus sa pregateasca proiectele restante de hotarari de guvern pe care Executivul demis le mai poate aproba pana la instalarea unui nou Cabinet.

Basescu: L-am desemnat pe Victor Ponta premier. Nu exista motive de panica si agitatie

"In scurta discutie avuta cu membrii Cabinetului, premierul nu a lasat sa se vada ca ar fi afectat de votul din Parlament, dar unii ministri, mai ales din randul UDMR, sunt serios afectati", au relatat sursele citate.

Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost demis, vineri, in urma motiunii de cenzura depusa de Opozitie, cu 235 de voturi, desi erau necesare 231 de voturi.

#Ungureanu intalnire ministrii, #Ungureanu masuri Guvern demis, #guvern Ungureanu demis, #guvern Ungureanu picat , #guvern