Ungureanu multumeste ISU: Ma bucur ca va sunt concetatean

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 12:11
2268 citiri
Ungureanu multumeste ISU: Ma bucur ca va sunt concetatean
Foto:TVR Info

Premierul Mihai Razvan Ungureanu le-a multumit, miercuri, celor din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, la bilantul pe 2011 al acestei institutii.

"Colaborarea cu ISU a primul lucru la care Cabinetul pe care il conduc s-a gandit.

Le multumesc celor de aici pentru enormul devotament, dedicatia in salvarea de vieti omenesti si de bunuri (...) Cu totii am vazut in ce conditii va desfasurati activitatea, cat de greu a fost, cat de riscant, cat de bine ati reusit sa va indepliniti misiunea. Denota profesionalism, un standard inalt, exemplar si ma bucur ca sunt concetateanul dumneavoastra (...)in ciuda greutatilor, in ciuda privatiunilor financiare (...) nu ati pregetat sa va duceti misiunea la bun sfarsit. Sunteti un model si va doresc sa ramaneti intotdeauna asa", le-a transmis premierul angajatilor ISU.

El a recunoscut lipsa mijloacelor tehnice, spunand ca e cu atat mai mult de apreciat modul in care cei de la ISU isi fac datoria.

"Cunosc lipsa dotarilor tehnice si stiu ca incercati sa compensati prin modul in care va indepliniti misiunea. In primul moment in care vom putea compensa ce aveti nevoie, o vom face, recompensand activitatea dumneavoastra, recunosc ca investitia in siguranta cetatenilor e mai importanta decat orice altceva", a adaugat seful Guvernului.

Ungureanu i-a indemnat pe reprezentantii ISU sa recurga la accesarea de fonduri europene pentru a suplini dificultatile bugetare.

"Accesarea fondurilor europene este un alt mod prin care puteti suplini ceea ce face parte din programul dvs de activitate. Exista bani care pot spori capacitatea de raspuns a serviciilor de urgenta. Va solicit domnule ministru sa aveti proiecte cat mai bune in acest sens, banii europeni trebuiesc bine folositi in institutia pe care dvs o conduceti", a conchis primul-ministru.

SMURD pentru toata tara

Premierul a mai laudat si SMURD, spunand ca isi doreste ca acest serviciu sa acopere intreaga tara.

La sfarsit, premierul a incheiat cu "sa ne ajute Dumnezeu".

"In final, va spun ca, sincer, as vrea sa fie cat mai putine urgente in anul care trece acum, dar stiu ca ma pot baza oricand pe dumneavoastra, nu doar ca prim ministru, ci ca cetatean al acestei tari.

Indiferent unde ne aflam, in autoritatea centrala, in universitati, in casele noastre, ce reusiti dumneavoastra sa faceti ne da confort si un sentiment bun, de siguranta.

Va doresc sa fiti sanatosi, sa va ajute Dumnezeu, sa ne ajute Dumnezeu!", a incheiat Mihai Razvan Ungureanu.

Berca: Toleranta zero pentru coruptie!

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a laudat si el activitatea ISU si i-a felicitat pentru faptul ca au probleme mici la capitolul coruptie, avertizand ca acest Guvern are o politica de "toleranta zero" la acest capitol.

"In cadrul MAI sunteti arma, activitatea care a avut performanta in 2011. Stim problemele financiare pe care le aveti, in masura in care se poate, le vom rezolva. Va asigur ca intelegem ca sunteti acolo cand e nevoie de dumneavoastra.

(...) Va asigur de un lucru la care tin foarte mult - voi fi intotdeauna intransigent cu integritatea lucratorilor nostri. Toleranta zero in raport cu fenomenul coruptiei! Stiu ca la dumneavoastra se manifesta putin", a afirmat ministrul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ungureanu bilant ISU, #Ungureanu ISU concetatean , #guvern