Ungureanu: Suntem chemati sa validam Guvernul Apocalipsa

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 19:18

   

Ungureanu: Suntem chemati sa validam Guvernul Apocalipsa
Senatorul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, de la tribuna plenului reunit, ca Parlamentul este chemat sa valideze "Guvernul Apocalipsa", care arata cu totul invers fata de Cabinetul de care Romania avea nevoie in perioada de criza economica si a prezentat un program de guvernare penibil.

"Suntem chemati sa validam astazi Guvernul Apocalipsa", si-a inceput fostul premier discursul, argumentand ca in aceasta perioada de criza economica in Uniunea Europeana, dar si in plan intern, lista de ministri propusa de primul-ministru desemnat Victor Ponta "arata cu totul invers fata de guvernul de care avem nevoie".

Ungureanu a subliniat ca este un "guvern cu structura stufoasa, obez, complicat", fiind preferata imprastierea deciziei, care ar fi trebuit sa fie ferma si eficienta, prin cabinetele unor ministri de coloraturi diferite pentru "a fi satisfacuta o clientela politica numeroasa si determinata sa se lupte, fara nicio urma de rusine, pentru ciolan".

De asemenea, presedintele Fortei Civice a spus ca programul de guvernare amesteca "in mod aiuritor" programe sociale de stanga cu masuri de dreapta, el criticand si PNL pentru ca a renuntat la apararea principiilor si ideilor pentru care s-a luptat pana in 2010.

El a aratat ca in programul de guvernare se arata "in mod penibil" ca vor fi continuate lucrurile "bine facute in ultimele sapte luni", insa realitatea ar fi ca Guvernul Ponta I s-a remarcat prin "cresterea inflatiei si saraciei", "privatizari esuate penibil", "ordonante bagate pe sub usa", "gestionarea catastrofala a secetei si a zapezilor".

Ungureanu, care isi citea discursul in fluieraturi si comentarii dezaprobatoare ale parlamentarilor majoritatii, a fost intrerupt de presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, care a aratat ca a expirat timpul alocat. "Ajungeti cu numarul de secunde la nivelul grupului PNL si nu aveti aceasta reprezentare de mandate", i-a spus Zgonea.

Liderul FC a continuat insa adresandu-se direct si pe acelasi ton premierului desemnat, pe care l-a acuzat ca inseala asteptarile generatiei din care face parte, insa a fost intrerupt din nou de Zgonea, care i-a taiat si microfonul, spunandu-i ca trebuie sa se adreseze plenului, nu lui Ponta.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1173 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
danciu
rank 4
Ungureanu: Suntem chemati sa validam Guvernul Apocalipsa
Stupida declaratie; agresiva si plina de ura trasatura caracteristica unui politician imatur.
GABIERUL
rank 5
Pentru EL, ESTE Apocalipsa ... :)):)):))
NU mai are Vita Kobe, Unguente FIIIIINE si Scumpe,
Old Whiskeis ...:)):)):))

Da' sa fim cu Ochii cca pe Butelie SI Pe Astia, sa NU se dedulceasca la Ales de mai sus ...

Macar in Vilele LOR, ca ale Ori_CARUI Roman_Care_munceste, fie Pe_De_Lack, fie Uslamis, sa SE dedea la Alea,

NU in Sediuu' Guvernului, cu Cinism Liphtack ... ...
mini
rank 1
danciule,
ciorditai ciripliul gagiului?Unde credeti ca ajunge-ti cu aceste comentarii?Romanul,de rind, va fi fu-t-ut si rasfu-t-ut de voi,el duce, pentru ca,foarte usor,poate fi pros-tit.Perioada fanariota,pe langa ceea ce-i asteapta,a fost joaca de copil.
u961945
rank 5
MRU,
te-ai ales?ce-ti mai trebuie!?probabil ca te-ai "redistribuit"!!!bea o bere cu TRU!
maxi
rank 5
Rade ciob de oala sparta!
Guvernul Ponta e parfum pe langa guvernele neputincioase Boc, Boc Reloaded si cel mai scurt, mic, micutz guvernush al ultimilor 100 de ani din Romania ...guvernul Mru!!
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
ronion
rank 2
Tupeu de propagandist UTC
Rusinos, intelectualul de rasa, ultimul geniul din Romania, aspirantul la viitoarea presedentie, face mahala in Parlament.

Ai fost bagat in Parlament pe usa din dos, dinspre toaleta, era de asteptat ca o sa taci, o sa vezi, si o sa inveti si tu sa devii politician. Cand colo, tu ai sarit cu mizeriile unei politici balcanice, demonstrand ca nu ai invatat nimic in Anglia la Oxford. Acolo, unde se vorbeste de Fair Play, Honnors, Gentleman si multe alte care poate le-ai auzit dar nu s-au prins de tine.

Rusine, mai ales ca se implinesc 23 de ani de cand ai fost arestat la Iasi in timpul Revolutiei Oamenilor Liberi din Romania.
LIBERALUL
rank 5
Acest președinte al echipei FC,
Inclusă in ARD și intrată in parlament cu 4 tăciuni re-distribuiți,insistă să vorbească in numele ARD care e cenușe aruncată-n mare de Băse.
Blaga,la randu-i ,bate și el campii și nu s-a prins că mru e ogarul care vrea să inhațe șefia pdl.
Ce vei face Văsălie atunci,căci in loc să te ocupi de oștenii tăi dezamăgiți,dai cu parul in USL și
guvernul lui.Așa se pare că vei putea "ajuta"cu ceva
din opoziție,țara pe care ați debusolat-o?
In cazul ăsta,e clar.Adevărata opoziție o va face ungurii cu aiureala lui,poate MRU că e mai șmecher și
DD.Părerea mea e că Văsălie pierde in fața lui Udrea.
Dacă intră FC MRU in PDL,el va fi șeful vostru măi
stangiști de "dreapta"
sevastian
rank 1
Ba ,da tare sant mayasii astia au prezis guvernul Apocalipsa
Nu era vorba de apocalipsa din toata lume ,ci numai din Romania si se referea la noul guvern.Felicitari MRU ca ne-ai atentionat care este adevarata apocalipsa.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor