Partidul lui MRU isi alege conducerea - vezi cine candideaza

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 12:59
5149 citiri
Partidul lui MRU isi alege conducerea - vezi cine candideaza

Partidul Forta Civica (PFC) isi alege, vineri, conducerea in cadrul Conventiei Nationale.

Conventia Nationala a PFC a inceput, la ora 11:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, potrivit unui anunt al presedintelui Initiativei Civice de Centru Dreapta (ICCD), Mihai-Razvan Ungureanu.

Conventia Nationala a partidului Forta Civica a inceput vineri la Sala Polivalenta in acordurile "Odei bucuriei" si intonarea imnului national al Romaniei, urmat de discursul presedintelui partidului, Adrian Iurascu.

Pentru functia de presedinte al PFC candideaza Mihai Razvan Ungureanu, liderul Initiativei Civica de Centru-Dreapta.

Potrivit buletinelor de vot, pentru functia de prim-vicepresedinte va candida actualul presedinte al Fortei Civice, Adrian Iurascu, iar pentru functia de secretar general fostul deputat PDL Stefan Pirpiliu.

Din conducerea Fortei Civice vor face parte 13 vicepresedinti. Pentru functiile de vicepresedinte candideaza, intre altii, fostul ministru PSD al Sanatatii Ion Bazac, fostul deputat PDL Dan Liga, presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Doru Maries, fostul lider al PNL Sector 2 Dan Cristian Popescu, fostul deputat PSD Marian Saniuta.

De asemenea, proaspat demisionarul din PNL, Dan Cristian Popescu a confirmat, pentru presa, ca se va inscrie in Partidul Forta Civica, impreuna cu alti tineri liberali.

"Sute de tineri liberali vor intra azi in Partidul Forta Civica condus de Mihai Razvan Ungureanu", a declarat Popescu.

"Forta Civica este vehiculul electoral ce va permite membrilor Initiativei (ICCD - n.red.) sa-si asume un rol activ in viata politica, participand la alegerile parlamentare din acest an. In cadrul Conventiei Nationale vor avea loc alegeri pentru noua conducere a partidului", a precizat MRU, intr-un comunicat remis presei inainte de Congres.

"Am anuntat cu ceva timp inainte ca Initiativa Civica de Centru Dreapta isi alcatuieste propria expresie partinica, nefacand din aceasta o modalitate de a trece ICCD intr-un plan secundar. Dar avem nevoie ca principiile noastre, ideile noastre, modul in care intelegem sa contribuim la guvernarea tarii, cand acest lucru se va impune, sa poata fi sustinute de un argument partinic puternic", a mai transmis MRU.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#MRU Congres National Forta civica, #Ungureanu initiativa civica dreapta , #miscare politica