Ziare.com

Ungureanu, la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 16:23

   

Ungureanu, la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, sambata, ca va candida la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formatiuni politice de la PDL pana la PNTCD.

Ungureanu a precizat acest lucru dupa ce a participat la Congresul de constituire a Partidului Noua Republica.

El a aratat ca a venit la eveniment intr-o dubla calitate, respectiv de invitat si de membru fondator al Initiativei Civice de Centru-Dreapta.

Fostul premier a spus ca initiativa al carei membru fondator este urmeaza sa se regaseasca pe aceeasi platforma electorala cu Noua Republica, dar si cu alte formatiuni politice interesate de o actiune unita inainte de alegerile din toamna, incepand cu PDL si terminand cu PNTCD.

"In toamna sper sa ma regasesc alaturi de candidatii platformei politice pe care o construim ca loc in care sa se regaseasca toate fortele politice care reprezinta centrul si dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forte politice, de dreapta, care urmeaza sa se nasca.

Va fi o alianta electorala, in opinia mea, in care se va regasi si PDL, care este parte a spectrului politic de centru-dreapta", a spus Ungureanu.

El tinut un discurs si la Congres, in care a facut un apel la renuntarea la orgolii personale si la atingerea scopului de a uni intr-o platforma unica de dreapta fortele politice care se revendica de la aceasta ideologie si de a castiga alegerile din toamna.

Ungureanu isi va lansa initiativa in maximum doua saptamani si va da curs invitatiei la Conventia extraordinara a PDL din 30 iunie, daca va fi invitat.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1552 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Frequently given answers:

Succes!
Să nu uitați de declarația de "conformitate" a tezelor...

 
 

2. Breaking News!!!

Ca tot ce am agonisit in toti acesti 22 de ani ca bunuri imobiliare si bani in conturile bancare din tara si strainatate provin din munca mea cinstita de slujbas la stat. Ca nu am avut relatii sexuale cu Elena Udrea, Anca Boagiu, Laura Codruta Koves, Monica Macovei, Roberta Anastase sau Sulfina Barbu asa cum insinuiaza gura lumii. Ca nu eu i-am dat ordin gen. Oprea sa inainteze in grade adulatorii mei din presa si pe membrii devotati ai PDL chiar daca acestia nu au facut armata ca jurnalistul Turcescu. Ca nu am dat niciodata ordine sefului DNA, Daniel Morar pentru ca acesta sa le intocmeasca dosare trucate opozantilor politici ai PDL pentru ca acestia sa fie tarati prin tribunale si eventual condamanti la inchisoare. Ca nu sunt amestecat in acuzatiile de plagiat aparute in presa internationa la adresa lui Victor Ponta. Ca nu am primit nici un comision de la cei care vor sa exploateze Rosia Montana pentru a le sutine proiectul cu cianuri. Ca nu am fost la chermeze cu Bercea Mondialul primind mita de la acesta podoabe de aur prin nevasta mea, mult iubita Maria Basescu, pe care nu am batut-o niciodata in viata mea. Nici ca am fost implicat in afaceri cu arme alaturi de fratele meu Mircea Basescu cel ce a vrut sa-i faca lui Mugur Ciuvica casa sau cavou dupa preferinta acestuia pentru indrazneala de a arata cititorilor afacerile necurate ale familiei mele. Asa sa-mi ajute Dumnezeu sa nu mai apuc sa mai duc un pahar de wiski la gura daca am jurat stramb.

 
 

Foarte,foarte bun, tov.Ungureanu

Trebuie doar sa inlocuiasca cateva cuvinte si nume de persoane din cuvantarea din anul 1985 si sa o adapteze anului 2012.
Il ajut sa isi improspateze memoria;
Mihai Razvan Ungureanu a fost, intre 1985 si 1989, membru supleant al Comitetului Central (CC) al UTC. Calitate in care, la cel de-al XII-lea Congres al UTC, conform paginii 3 a ziarului Scanteia Tineretului din data de 19 mai 1985, “tovarăsul Mihai Ungureanu, delegat al Organizatiei judetene Iasi", a rostit o cuvantare.
Iata cuvantarea tov.MRU;

“Pe deplin constienti de sarcinile ce ne revin din Hotărarile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Roman, (Ma rog,acum merge si Partidul Noua Republica) din indicatiile si orientările secretarului general al partidului, tovarăsul Nicolae Ceausescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii din judetul Iasi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialisti cu o inaltă pregătire politică si profesională cu constiintă inaintată hotărati să muncească, cu entuziasm si pasiune tinerească revolutionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care Romania s-a inscris in perioada de o efervescentă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Roman" .Tov.Mihai Răzvan Ungureanu).Sa traiasca dreapta!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor