Berceanu, despre relatia PDL cu MRU: E la inceput, am iesit la suc

Duminica, 06 Mai 2012, ora 20:21
3054 citiri
Berceanu, despre relatia PDL cu MRU: E la inceput, am iesit la suc
Foto: Antena 3

Mihai Razvan Ungureanu este, deocamdata, scos la suc de democrat-liberali, care inca asteapta sa vada pana unde va merge relatia - asa descrie Radu Berceanu relatia dintre MRU si PDL.

Ungureanu a fost primit cu aplauze furtunoase, duminica, de pedelistii stransi la Sala Polivalenta pentru a lansa lista candidatilor la locale.

"Urmeaza sa... I-am spus si lui, daca o sa te intalnesti cu un baiat la o cola si vine cineva si te intreaba crezi ca o sa te mariti cu el, raspunsul va fi nu stiu. Urmeaza sa vedem si din partea lui si din partea mea, suntem la inceput. Poate va fi o casnicie lunga si frumoasa si cu multi copii, poate ca va fi o nepotrivire de caracter asa ca nu stim", a spus Berceanu, conform Romania TV.

MRU, la lansarea candidatilor PDL: Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei!

In cuvantarea tinuta in fata celor circa 7.000 de pedelisti, Ungureanu a cerut sansa sa voteze un candidat in ochii caruia sa se poata uita: "Sunt si eu, ca oricare dintre cei din aceasta sala, un alegator. Ce-mi doresc de la primarul si de la consilierii pe care ii voi vota? Sa ma poata privi in ochi, sa nu promita, sa faca. Dati-mi si mie sansa sa pot vota in 10 iunie un om in ochii caruia pot sa ma uit, si am sa fiu alaturi de dumneavoastra, pentru ca vreau sa stiu ca am, la randul meu, o sansa".

#Mihai Razvan Ungureanu suc PDL, #relatie MRU PDL, #Ungureanu lansare candidati PDL , #PDL