Mihai Razvan Ungureanu, prezent la lansarile candidatilor PDL

Vineri, 11 Mai 2012, ora 22:53
2300 citiri
Mihai Razvan Ungureanu, prezent la lansarile candidatilor PDL

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu va participa, saptamana viitoare, alaturi de liderii PDL la evenimentul de lansare a candidatilor democrat-liberali de la Salaj, a anuntat Lucian Bode, presedintele PDL Salaj.

"Evenimentul nu este spectaculos prin natura obiectului activitatii. Spun ca este spectaculos prin confirmarea prezentei la acest eveniment a domnului Mihai Razvan Ungureanu", a anuntat Lucian Bode, fostul ministru al Economiei, informeaza Evenimentul Zilei.

Actiunea la care este asteptat MRU saptamana viitoare va fi prima dintr-o serie ampla de participari similare.

"Este prima intalnire de acest gen din seria celor 15-20 de intalniri pe care Mihai Razvan Ungureanu si le-a proiectat in cele 28 de zile campanie electorala. Este prima intalnire la care participa - vor urma si altele, din cate stiu eu la Brasov, la Baia Mare, la Bacau, la Timisoara, in toata tara - intalniri la care Mihai Razvan Ungureanu, pe langa sprijin pentru candidatii nostri, doreste sa ia pulsul de aici, de la baza, de la radacina, de la oamenii care gandesc, simt si actioneaza in spiritul Dreptei romanesti si nu numai", a adaugat Bode.

#participare lansari candidati, #lansare candidati PDL, #alegeri locale 2012, #Mihai Razvan Ungureanu , #PDL