Anonymous Romania: Scurgerile de informatii despre premierul Ungureanu erau false

Marti, 14 Februarie 2012, ora 17:43
7335 citiri
Anonymous Romania: Scurgerile de informatii despre premierul Ungureanu erau false
Foto: whyweprotest.net

Reprezentantii Anonymous Romania au anuntat, marti, ca anuntul de aseara care il privea pe premierul Mihai Razvan Ungureanu a fost unul fals.

Totodata, intr-un comunicat postat pe anonops.ro, site-ul Anonymous Romania, gruparea precizeaza ca nu are nicio legatura cu anuntul referitor la scurgerile de informatii ce il vizau pe prim-ministrul Ungureanu.

"Salutari, dragi internauti,

Cu siguranta ati auzit despre aceasta "Operatiune Snow Melt", in care cativa homosexuali ar fi trebuit sa lase cateva informatii sa se scurga despre iubitul nostru Mihai Razvan Ungureanu, dar vrem sa va informam ca aceasta "operatiune" este UN MARE FALS si nu are nimic de-a face cu noi.

Din pacate, homosexualii nu s-au uitat destul de mult la televizunile de desene animate, inaintea difuzarii acelei stiri, dar suntem de acord totusi cu ideea lor.

Sa aveti o zi/o noapte buna!

PS: Comunicatele oficiale vor aparea numai pe acest site si pe canalul nostru de mIRC (irc.anonops.pro #romania)".

Celula romana a gruparii de hackeri Anonymous anuntase, luni seara, ca va face publice, la miezul noptii, o serie de documente sustrase in cursul unui raid cibernetic impotriva serviciilor de informatii ale tarii.

Hackerii romani din Anonymous fac dezvaluiri despre Ungureanu la miezul noptii

Anuntul a fost facut prin intermediul site-ului Pastebin, operatiunea fiind numita "Operation Snow Melt" (Operatiunea topirea zapezii - n. red.).

Grupul sustinea ca informatiile vor fi facute publice in semn de protest fata de actualul premier roman, Mihai Razvan Ungureanu, care a fost "seful spionilor" la Serviciul de Informatii Externe (SIE).

"Astazi (luni - n. red.), la miezul noptii, ora Romaniei, noi cei din AnonOpsRomania vom dezvalui toate informatiile despre agentiile de spionaj din aceasta tara; numerele lor, contactele, cam toate informatiile pe care ne-am putut pune mainile lipicioase", se arata in comunicatul pe care Anonymus l-a dat publicitatii.

#Anonymous Romania, #Anonymous Mihai Razvan Ungureanu, #dezvaluiri Anonymous Ungureanu, #Anonymous Romania premier Ungureanu , #premier