Mihai Razvan Ungureanu: Elena Udrea, cel mai toxic personaj din politica de dreapta

Miercuri, 20 August 2014, ora 17:36
3882 citiri
Mihai Razvan Ungureanu: Elena Udrea, cel mai toxic personaj din politica de dreapta
Foto: cugetliber.ro

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, membru al Aliantei Crestin Liberale, a declarat ca Elena Udrea este cel mai toxic personaj din tabara dreptei, care pune ambitiile in slujba obtinerii unei "pozitii importante".

"In ce priveste PMP, vorbim de un proiect esuat in varii etape. E ca un experiement chimic care a fost prost manuit in laborator, iar cel care a incercat sa manuie produsul nu era chimist. PMP a aparut pe seama unei intentii personale a doamnei Udrea de a-si construi vehiculul care sa o poata duce catre o pozitie importanta", a descris situatia M.R.Ungureanu, la Adevarul Live.

Fostul premier a vorbit de incercarea nereusita a Elenei Udrea de a prelua PDL-ul, apoi de plecarea din PMP a fondatorilor, pe care a numit-o "o scena de comedie".

Udrea merge la Cotroceni sa ii ceara lui Basescu sustinerea pentru prezidentiale

"Ce e trist este ca multi oameni de bunacredinta s-au implicat in speranta ca dau semnalul de reinnoire a politicii romanesti. A fost un fel de critica indirecta, un contrast fata de marile partide. Din PMP au plecat fondatorii si a ramas persoana pentru care s-a construit. Asistam la o scena de comedie", a spus M.R.Ungureanu.

El sustine ca proiectele poitice in care se implica acum fostul ministru al Tursmului sunt un produs al ambitiei.

"Multora nu le venea sa creada ca are un proiect personal care a capatat forma PMP. Doamna Udrea nu este un candidat, este propriul candidat, este rezumatul propriilor defecte si calitati. Este numele propriu al ambitiei nemasurate care nu tine cont de nimic.

Udrea, candidat oficial la prezidentiale: Voi continua luptele lui Traian Basescu

E un model comportamental pe care politica reala nu-l suporta. Doamna Udrea este rezumatul propriei ambitii", a mai sustinut Ungureanu, care a incheiat discutia despre Elena Udrea cu un repros adresat lui Emil Boc.

"E tot un dublu limbaj: esti din PDL, primar la Cluj, dar spui ca sprijini cel mai toxic personaj din politica de dreapta romaneasca", a spus MR Ungureanu.

Presedintele PMP, Elena Udrea, si-a anuntat depunerea candidaturii la presedintia Romaniei, in ciuda faptului ca partidul sau il nominalizase deja pe Cristian Diaconescu.

Revolta in PMP Partidul cu Udrea, Fundatia cu Diaconescu?

Dupa aparitia semnalelor ca se doreste indepartarea lui Cristian Diaconescu, mai multi fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara, pe structura careia a fost creat si PMP, si-au anuntat public dezavuarea fata de candidatura Elenei Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, încrezător că bugetul Capitalei va fi adoptat: ”O să avem mâine o foarte lungă discuţie pe buget, pe amendamentele partidelor”
Nicușor Dan, încrezător că bugetul Capitalei va fi adoptat: ”O să avem mâine o foarte lungă discuţie pe buget, pe amendamentele partidelor”
Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat luni, 4 martie, că este foarte optimist că miercuri Primăria Capitalei va avea bugetul aprobat, după „o discuție foarte lungă” pe amendamentele...
Florin Călinescu, după ce și-a anunțat intenția de a candida: ”Cel mai mare jaf. Ceaușescu nu și-a permis chestia asta”
Florin Călinescu, după ce și-a anunțat intenția de a candida: ”Cel mai mare jaf. Ceaușescu nu și-a permis chestia asta”
Florin Călinescu și-a anunțat revenirea în politică și urmează să candideze la alegerile prezidențiale din partea unei formațiuni politice pe care o va anunța după 10 martie. Actor de...
#Mihai Razvan Ungureanu Udrea toxic, #Ungureanu Udrea personaj toxic, #Ungureanu Udrea toxic ambitie , #premier