Mihai Razvan Ungureanu si-a depus candidatura, la Arad

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 17:24
3166 citiri
Mihai Razvan Ungureanu si-a depus candidatura, la Arad
Foto: Antena 3

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, si-a depus, sambata, candidatura pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Judetean Arad, impreuna cu alti candidati ai Aliantei Romania Dreapta, printre care si fostii ministri Claudia Boghicevici si Traian Igas.

In judetul Arad, candidatii ARD sunt primii care s-au inscris in cursa electorala, transmite corespondentul NewsIn.

Primii care au ajuns la BEJ Arad au fost candidatii Iustin Cionca, presedintele PDL Arad Gheorghe Seculici, Claudia Boghicevici si Traian Igas. La cateva minute, a sosit si liderul liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, care a fost insotit de primarul Aradului, Gheorghe Falca. La depunerea candidaturilor a fost anuntata si prezenta liderului Noii Republici, Mihail Neamtu, insa acesta nu a fost prezent, fiind plecat in Statele Unite ale Americii.

Primul care a iesit din biroul unde au fost depuse candidaturile a fost Mihai Razvan Ungureanu, care a fost intampinat de mai multi tineri imbracati in tricouri albe cu sigla Fortei Civice. Mihai Razvan Ungureanu a fost intrebat de reprezentantii mass-media ce parere are despre principalul sau contracandidat in colegiul senatorial din municipiul Arad, senatorul Ovidiu Marian (USL).

"Este un om cu experienta. Stiu ce a lucrat la Comisia de Buget-Finante. Ma bucur ca am un asemenea competitor si sper sa fie o intrecere cat mai corecta in beneficiul aradenilor si al intregii tari", a declarat Mihai Razvan Ungureanu. Intrebat fiind ce parere are despre faptul ca Ovidiu Marian a parasit in aceasta vara PDL pentru a se inscrie in PNL, Ungureanu a afirmat: "Asta este. A fost alegerea domniei sale".

Prezent la depunerea candidaturilor, fostul ministru de Interne Traian Igas, vicepresedinte PDL, a spus, referitor la candidatura lui Mihai Razvan Ungureanu, ca "aradenii trebuie sa se bucure de faptul ca au un om cu experienta candidat la alegerile parlamentare". "Eu cred ca Aradul este un oras deschis pentru toti candidatii PDL si, sigur, de aceasta data, din partea Aliantei Romania Dreapta.

E binevenit la Arad (Mihai Razvan Ungureanu - n.r.) si sper sa facem un tandem bun la alegerile din aceasta toamna. Cred ca porneste cu prima sansa si domnul Razvan Ungureanu, si eu pe colegiul meu, si domnul Gheorghe Feies la fel porneste cu prima sansa, la fel si colegii mei din colegiile de deputati pornesc cu prima sansa, conform sondajelor de opinie pe care le-am facut si le avem la indemana", a sustinut Igas.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Modificările pe care guvernanții le-au făcut în privința calendarului de alegeri trebuie și puse în aplicare de către autoritățile locale în lunile care urmează. În luna martie începe...
Ce partide câștigă și care pierd într-un sistem cu două tururi pentru alegerea primarilor. ”La București există șansa să câștige al doilea candidat”
Ce partide câștigă și care pierd într-un sistem cu două tururi pentru alegerea primarilor. ”La București există șansa să câștige al doilea candidat”
Alegerea primarilor în două tururi a fost la un moment dat un subiect foarte dezbătut pe scena politică și în spațiul public. Ideea a fost însă abandonată după alegerile locale din...
#Ungureanu candidatura Arad, #candidaturi Alianta Romania Dreapta , #premier