Mihai Razvan Ungureanu si-a depus candidatura, la Arad

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 17:24
2875 citiri
Mihai Razvan Ungureanu si-a depus candidatura, la Arad

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, si-a depus, sambata, candidatura pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Judetean Arad, impreuna cu alti candidati ai Aliantei Romania Dreapta, printre care si fostii ministri Claudia Boghicevici si Traian Igas.

In judetul Arad, candidatii ARD sunt primii care s-au inscris in cursa electorala, transmite corespondentul NewsIn.

Primii care au ajuns la BEJ Arad au fost candidatii Iustin Cionca, presedintele PDL Arad Gheorghe Seculici, Claudia Boghicevici si Traian Igas. La cateva minute, a sosit si liderul liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, care a fost insotit de primarul Aradului, Gheorghe Falca. La depunerea candidaturilor a fost anuntata si prezenta liderului Noii Republici, Mihail Neamtu, insa acesta nu a fost prezent, fiind plecat in Statele Unite ale Americii.

Primul care a iesit din biroul unde au fost depuse candidaturile a fost Mihai Razvan Ungureanu, care a fost intampinat de mai multi tineri imbracati in tricouri albe cu sigla Fortei Civice. Mihai Razvan Ungureanu a fost intrebat de reprezentantii mass-media ce parere are despre principalul sau contracandidat in colegiul senatorial din municipiul Arad, senatorul Ovidiu Marian (USL).

"Este un om cu experienta. Stiu ce a lucrat la Comisia de Buget-Finante. Ma bucur ca am un asemenea competitor si sper sa fie o intrecere cat mai corecta in beneficiul aradenilor si al intregii tari", a declarat Mihai Razvan Ungureanu. Intrebat fiind ce parere are despre faptul ca Ovidiu Marian a parasit in aceasta vara PDL pentru a se inscrie in PNL, Ungureanu a afirmat: "Asta este. A fost alegerea domniei sale".

Prezent la depunerea candidaturilor, fostul ministru de Interne Traian Igas, vicepresedinte PDL, a spus, referitor la candidatura lui Mihai Razvan Ungureanu, ca "aradenii trebuie sa se bucure de faptul ca au un om cu experienta candidat la alegerile parlamentare". "Eu cred ca Aradul este un oras deschis pentru toti candidatii PDL si, sigur, de aceasta data, din partea Aliantei Romania Dreapta.

E binevenit la Arad (Mihai Razvan Ungureanu - n.r.) si sper sa facem un tandem bun la alegerile din aceasta toamna. Cred ca porneste cu prima sansa si domnul Razvan Ungureanu, si eu pe colegiul meu, si domnul Gheorghe Feies la fel porneste cu prima sansa, la fel si colegii mei din colegiile de deputati pornesc cu prima sansa, conform sondajelor de opinie pe care le-am facut si le avem la indemana", a sustinut Igas.

Citeste si:
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Târgul de Crăciun din București a pornit într-o nouă ediție, după ce anul trecut acesta a fost anulat din cauza restricțiilor pandemice. Spre deosebire de anii anteriori, bucureștenii...
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...