Ziare.com

MRU: Cadidatii FC nu au experienta politica si sunt fara biografii problematice

Luni, 24 Septembrie 2012, ora 14:29

   

MRU: Cadidatii FC nu au experienta politica si sunt fara biografii problematice
Presedintele FC, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni ca partidul sau face calcule pentru a gasi "un numar confortabil si candidati viabili pentru fotoliul de deputat si senator", majoritatea acestora neavand experienta in politica.

"Da, voi candida (la alegerile parlamentare, n.red.)! Noi ne facem in momentul de fata toate calculele cu putinta, trecem prin simulari de situatie si analizam capacitatea Fortei Civice de a propune un numar confortabil si candidati viabili pentru fotoliul de deputat si senator care sa reprezinte Alianta, Forta Civica si obiectivul nostru de a face altfel de politica", a declarat Ungureanu dupa terminarea BPN al FC.

Acesta a mai precizat ca "in listele nominale pe care le analizeaza se regaseste o majoritate mare de persoane care nu a facut politica pana in acest moment", precizand ca au in spate o "biografie fara probleme", explicand ca "nu vor propune in niciun caz biografii problematice, codul etic, care este sever, va fi respectat intocmai".

"Vrem sa fim reprezentati in tara si diaspora, vrem sa fim reprezentati in Parlament de un numar suficient de mare de membri care sa fie capabili sa ofere atat procesului legislativ, cat si tarii, posibilitatea de a vedea o noua generatie politica care apare din 9 decembrie si care va fi pregatita sa faca parte din noua putere", a mai spus presedintele FC.

Cat despre comentariile venite din partea democrat-liberalilor cu privire la persoanele care au practicat traseismul politic, Ungureanu a spus ca "pozitia ferma a PDL a fost luata in considerare" si a explicat ca "este important sa se gandeasca cu totii la ce ii intereseaza - victoria la parlamentare", sustinand ca "este nevoie de flexibilitate" in cadrul ARD.

De asemenea, fostul premier a aratat ca "nu s-a discutat intre componentele Aliantei o politica de alianta a ARD-ului cu alte partide".

Sursa: rNews

Articol citit de 2348 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MRUngureanu colaborator la crimele securitatii comuniste,tradatorSIE

Acesta da dosar penal,numai bun de pus catusele incriminatului penal MR Ungureanu.Mihai Razvan Ungureanu este creatia de laborator a serviciilor,MR Ungureanu este candidatul ideal pentru vanzarea definitiva a Romnaiei,MR ungureanu este cel mai mare pericol ce pandeste din FC viata tuturor romanilor;lasat liber acest asasin securist.continuator al lui Basescu Traian este un real pericol pentru siguranta nationala .ceilalti candidati?procurora stalinista Macovei Monica/penala/Videanu/PENAL/asisderea alti ai alti PDL-isti.
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/02/08/mihai-razvan-ungureanu-creatia-de-laborator-a-serviciilor-candidatul-ideal-pentru-vanzarea-definitiva-a-romaniei/

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor