MRU, dezamagirea anului 2014

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Duminica, 30 Decembrie 2012, ora 19:06
10468 citiri
MRU, dezamagirea anului 2014

Mihai Razvan Ungureanu transpira ambitia de a parveni si prin ramele ochelarilor in spatele carora ochii ii tradeaza obsesia de a nu scapa nimic din vedere, de a nu rata nici o oportunitate si de a mai sui o treapta pe scara sociala.

Izgonit cu forta din paradisul placerilor secrete in care usor poate fi presupus ca se scalda in fruntea SIE - pe modelul rasfatului hedonist pe bani publici pe care l-a adus din obisnuinta si la Guvern - M.R. Ungureanu a fost trimis de presedinte la Palatul Victoria, la inceputul anului, pentru a inchide gura strazii din Piata Universitatii.

MRU a ajuns o dezamagire nu pentru ca a facut ceva teribil, ci pentru ca a demonstrat deja ca nu a fost si nu va putea fi niciodata un politician de calibru. Aterizand din nou in politica exact in momentul in care era mai mare nevoie de o figura noua care sa redea increderea electoratului scarbit de toti si toate, M.R. Ungureanu a spulberat si ultima asteptare.

Cine il stia cat de cat si a inteles ce jocuri face lasandu-se aruncat si manipulat asa cum s-a intamplat in februarie, cand Traian Basescu avea nevoie urgent sa isi dreaga imaginea de tartor al politicii, a fost dezgustat de la primele cuvinte.

Cine a mai aflat si de afacerile si legaturile dubioase ale unui profesoras de istorie si sotiei acestuia cu OMV ar fi trebuit sa se convinga inca de pe atunci de viitorul acestui arivist cu trecut de utecist convins si prezent de spion permanent sub acoperire. Aerele de intelectual care vrea sa epateze cu fiecare fraza rostita si sa iti scoata ochii cu idei prost intelese, concepte invechite si termeni folositi inadecvat i-au impresionat poate pe cei complexati si care nu au citit niciodata si altceva decat manualele de utilizare ale aparatelor electrocasnice.

Dar, pentru ultimii naivi si cei din urma interesati de viata politica, dar mari posesori de sperante si iluzii milenariste, a venit si lista cu produsele de lux achizitionate in plina politica de austeritate de spiritualul domn istoric, fost SIE, fost premier.

A fost momentul cand pana si ultimii sai admiratori - bucatarese sofisticate si cititori de Coelho - au clacat si il striga de atunci, in semn de razbunare, domnul "unguent". Pana la urma e de inteles, nu multa lume a putut sa-i inghita parfumurile, cremele scumpe, bauturile fine si mancarea de lux - toate de uz propriu cumparate cu bani de la buget - mai ales cand isi aminteau de sfaturile pe care MRU le impartea sinistratilor in nametii cat casa: "criza este doar pentru cei care nu vor sa munceasca!"

Acum, sunt convins ca toate acestea il conving si mai mult pe Mihai Razvan Ungureanu ca merita cu varf si indesat postul de presedinte al tarii si izbavitor al neamului. Imi imaginez ca in degringolada care troneaza in PDL exista destule minti care se pot intoxa cu fantasme cu MRU candidat imbatabil la prezidentialele din 2014.

Insa adevarul gol-golut pentru ei toti e doar unul - cu M.R. Ungureanu in lupta pentru Cotroceni, Crin Antonescu se poate considera deja castigator.

Desigur, asta in cazul in care pe Sorin Oprescu nu il lasa din nou rabdarile si se arunca din nou spre fotoliul de presedinte. Daca nu ar fi existat atat de multe pete in CV-ul lui MRU si atat de multa anti-charisma, poate ca ar fi avut rost sa discutam si despre ce poate construi fostul sef SIE.

Cum insa profesorul s-a obisnuit sa primeasca totul servit de-a gata, ne-am limitat sa-i furnizam direct concluzia si rezultatele.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#Mihai Razvan Ungureanu candidat presedintie, #MRU parfum creme, #MRU prezidentiale 2014 , #premier
Comentarii
Poza nolticus
nolticus
rank 5
Leca cel de toata ziua revine in fortza: MRU trebuie desfiintat casa
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5