MRU nu s-a hotarat daca va candida la parlamentare la Iasi sau Bucuresti

Vineri, 14 Septembrie 2012, ora 10:59
2089 citiri
MRU nu s-a hotarat daca va candida la parlamentare la Iasi sau Bucuresti
Foto: Digi24

Presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, a spus ca inca nu s-a hotarat care este orasul in care va candida la alegerile parlamentare din iarna, Iasi sau Bucuresti, insa a precizat ca "aproape sigur va fi vorba de Camera Deputatilor" si prefera "sa nu fie o campanie agresiva".

"Evident, inima ma indeamna sa merg catre Iasi, pentru ca este orasul meu natal (...) insa o activitate de partid se conduce ideal din Bucuresti, fiindu-mi iertata constatarea. Ma gandesc daca la Iasi sau la Bucuresti, aproape sigur va fi vorba de Camera Deputatilor, dar la Iasi nu ma simt inconjurat de incertitudine, dimpotriva sunt intre iesenii pe care i-am iubit intotdeauna si cumva abilitat in momentul acela sa ii iau de rever si sa-i scutur pe cei care si-au tradat orasul, facand politica proasta la Bucuresti", a spus Ungureanu, joi seara, la Digi24.

Cat depre perioada in care va lua hotararea pentru orasul in care va candidat, Ungureanu a spus ca "sunt si argumente de ordin sociologic cate urmeaza sa se pronunte si sa ofere concluzia".

De asemenea, presedintele Fortei Civice a sustinut ca aceasta campanie "va combina intr-o doza normala si ineditul, si neobisnuitul, dar si tacticile cunoscute de campanie", precizand ca este mai putin interesat de "supraexpunerea stradala" si prefera "dialogurile directe cu alegatorii".

"In al doilea rand, prefer sa nu fie o campanie agresiva, campania agresiva inseamna pentru foarte multi desfiintarea adversarului, iar eu nu vad politica in sensul unei lupte de muschi, ci, in primul rand, in sensul unei lupte pentru proiect si cred ca exista loc destul, mai ales in sperantele oamenilor, pentru cineva care vine si spune: ce ma intereseaza este sa unesc, nu sa divizez, sa va ofer, nu sa va iau, sa va pot da speranta la care aveti dreptul si asta n-o spun intr-o retorica de politician", a mai spus fostul premier.

Ungureanu a mai spus, referitor la dezvoltarea partidului pe care il conduce, ca spera ca "pana la sfarsitul lunii septembrie sa acopere peste 90% din judete in asa fel incat sa aiba filiale functionale in cat mai multe zone ale Romaniei" si a subliniat ca "este o munca de organizare infernala", iar "resursa umana vine de la ICCD", precizand ca sunt mii de sustinatori care s-au alaturat proiectului 'Forta Civica'.

"Lucrul cel mai interesant este ca multi au crezut de la inceput ca ICCD este ea insasi un partid si atunci se creaza mici echivocuri", a mai spus MRU, facand referire la sustinatorii sai care s-au alaturat Initiativei Civice de Centru-Dreapta.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Modificările pe care guvernanții le-au făcut în privința calendarului de alegeri trebuie și puse în aplicare de către autoritățile locale în lunile care urmează. În luna martie începe...
Ce partide câștigă și care pierd într-un sistem cu două tururi pentru alegerea primarilor. ”La București există șansa să câștige al doilea candidat”
Ce partide câștigă și care pierd într-un sistem cu două tururi pentru alegerea primarilor. ”La București există șansa să câștige al doilea candidat”
Alegerea primarilor în două tururi a fost la un moment dat un subiect foarte dezbătut pe scena politică și în spațiul public. Ideea a fost însă abandonată după alegerile locale din...
#Mihai Razvan Ungureanu deputat, #Ungureanu candidat parlament Iasi , #premier