MRU: Victor Ponta va sfarsi sugrumat de ai sai

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 19:58
3938 citiri
MRU: Victor Ponta va sfarsi sugrumat de ai sai

Co-presedintele ARD, Mihai Razvan Ungureanu, s-a aratat din nou convins, miercuri-seara, ca Victor Ponta nu va mai fi premier dupa alegerile din 9 decembrie. "Ponta va sfarsi sugrumat de ai sai", a anuntat fostul premier.

Aflat la Money.ro TV, MRU a fost solicitat sa explice ce a vrut sa spuna cand a declarat ca Victor Ponta nu va mai fi premier dupa alegeri deoarece "nu participa la anumite zile de nastere".

"Ponta va sfarsi sugrumat de ai sai. Luati-o ca pe o anecdota ceea ce am spus ca nu va fi numit premier pentru ca nu a participat la anumite zile de nastere", a raspuns misterios Ungureanu.

MRU, referitor la acuzele lui Crin Antonescu: Exista o limita pe care nu am de gand sa o las nesanctionata

Mihai Razvan Ungureanu a detaliat si afirmatiile sale din cursul zilei de miercuri, care au fost interpretate de catre reprezentanti ai USL ca amenintari voalate la adresa lui Crin Antonescu: "Presupunand prin absurd ca serviciile speciale ale Romaniei s-ar implica in politica, tare mi-e teama ca domnia sa nu ar fi om politic".

MRU ii cere lui Antonescu dovezi ca serviciile sunt implicate politic (Video)

La Money.ro, fostul sef al SIE a venit cu completari.

"De luni bune, de cate ori se refera la democratia din Romania, presedintele Senatului nu uita sa spuna ca serviciile secrete se implica in politica. Exista o limita pe care nu am de gand sa o las nesanctionata. Am fost director patru ani al SIE si stiu foarte bine care sunt legile, competentele serviciilor speciale si nu exista semne ca s-ar implica in viata politica.

Daca serviciile secrete s-ar implica in politica, nu mai vorbim despre democratie. Nu numai ca Crin Antonescu n-ar fi ajuns om politic intr-un regim autoritar, el ar fi ramas probabil profesor de istorie la Tulcea. Arunci un mare semn de intrebare asupra naturii democratiei insasi, nu pot accepta o asemenea afirmatie", a subliniat Mihai Razvan Ungureanu.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
iancugheorghe
rank 5
un cetatean european
rank 5
Utecistului Ungureanu precis i se trage de la prea multa carne de