Ministrii lui Ungureanu trec prin comisii si fara cvorum. Neavizatii, recomandati calduros

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 23:58

   

Ministrii lui Ungureanu trec prin comisii si fara cvorum. Neavizatii, recomandati calduros
Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat miercuri componenta Guvernului pentru care va cere, joi, de la ora 11:00, votul Parlamentului. Tot atunci, premierul desemnat va prezenta public programul de guvernare. USL a anuntat ca nu participa nici la audierile ministrilor in comisii, nici la vot.

Miercuri, toti ministrii propusi au fost audiati de comisiile parlamentare. Ei au primit aviz favorabil, in comisiile in care PDL detine majoritatea, insa, acolo unde reprezentantii Opozitiei au fost majoritari, avizul propriu-zis nu a putut fi acordat, din lipsa de cvorum, pe fondul grevei parlamentare a Opozitiei.

In schimb, ministrii propusi au primit doar "o recomandare favorabila" din partea reprezentantilor Puterii. "Plenul este suveran", a explicat vicepresedintele Senatului Petru Filip (PDL).

Victor Ponta a dat de inteles ca USL ar putea contesta investirea Guvernului Ungureanu la Curtea Constitutionala, intrucat ministrii au trecut de comisii in care nu exista cvorum.

In acest moment, din totalul de 461 de parlamentari, actuala coalitie de guvernare formata din PDL, UDMR, UNPR si minoritati, detine 244 de locuri, iar USL, formata din PSD, PNL si PC, are doar 212 mandate de senatori si deputati. 5 parlamentari sunt neafiliati.

Pentru a fi investit, Guvernul Ungureanu trebuie sa fie votat de 233 de parlamentari. Dupa ce Mihai Razvan Ungureanu va prezenta, joi, in plen, programul de guvernare si componenta viitorului Executiv, senatorii si deputatii vor vota secret, cu bile.

Ziare.com v-a prezentat principalele evenimente si declaratii in format LIVE text:

22:10 - Stelian Fuia, ultimul ministru audiat in comisiile de specialitate, a primit aviz favorabil.

22:00 - "Eu va spun ca si fermier, pentru ca provin dintr-o familie de fermieri si sunt fermier. Si astazi ma sui cu placere pe tractor atunci cand am timp. Vom negocia in interesul Romaniei si al fermierului roman", a sustinut Fuia, potrivit Newsin.

20:50 - Comisiile de agricultura au inceput audierea ministrului propus, Stelian Fuia.20:40 - Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a primit aviz favorabil in comisiile de specialitate. La iesire, Borbely a declarat ca isi propune sa continue programele incepute, dar si ca nu va majora taxa autor in 2012.

Intrebat despre proiectul Rosia Montana, Borbely a raspuns: "avizul, acordul de Mediu care va fi propus Guvernului va fi propus dupa ce comisia tehnica finalizeaza studiul. In acest moment, sunt 2-3 probleme de clarificat, e si o problema de la Ministerul Culturii. O sa propun acest acord de Mediu Guvernului numai daca sunt convins ca respecta cele mai bune practici din Uniunea Europeana".19:45 - A inceput audierea in comisiile de mediu a lui Laszlo Borbely, propus din nou la Ministerul Mediului.

19:36 - Leonard Orban a primit si el aviz favorabil de la comisii, in unanimitate. Iata ce a declarat dupa iesirea de la sedinta:

"E normal sa fiu multumit, a fost unanimitatea celor prezenti. Am dovedit seriozitate, ca de obicei. Angajamentele din septembrie 2011 au fost toate respectate", a spus Orban.

Intrebat ce parere are despre lipsa Opozitiei, el a raspuns "prefer sa nu comentez".

19:00 - A inceput audierea in comisie a lui Leonard Orban, re-propus pentru functia de ministru al Afacerilor Europene.

18:40 - Cristian Petrescu a primit aviz favorabil, in unanimitate, de la comisii.

"Le multumesc pentru incredere colegilor din comisii, cat si celor care au avut incredere in mine in partid.

(...) Nu am emotii, partea de turism nu se poate pune in discutie ca nu as stapani-o, iar pe partea de Dezvoltare, ministerul are foarte multi specialisti.

Pe partea de turism avem master planul si partea de branding, stim exact ce avem de facut", a spus Petrescu.18:28 - Gabriel Berca, propus la MAI, a declarat, dupa iesirea de la audieri: "A fost o discutie destul de aplicata, colegii din comisii au venit cu intrebari pertinente si absolut tehnice. E obligatia mea, daca voi fi investit, sa vin cat de des la comisiile parlamentare".

El a spus ca spera ca Opozitia sa intrerupa greva parlamentara. "Mi-a parut rau de acest lucru. Rolul Opozitiei e aici, in comisii. Sper ca aceasta greva parlamentara va inceta cat de curand (...) In urmatorii ani va trebui sa luam decizii serioase de reorganizare", a spus Berca.

18:20 - Cristian Petrescu, propus ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a promis, la audieri, ca prioritatile sale vor fi "transparenta totala a cheltuirii banului public", investitii echilibrate, atat in mediul rural cat si in cel urban.

O alta masura foarte importanta pe care a promis-o a fost cea referitoare la reabilitarea termica a blocurilor din Romania, spunand ca sumele alocate pentru acest scop vor creste foarte mult. De asemenea, a adaugat ca spera in realizarea unui cadastru general al Romaniei.

Pe partea de turism, Petrescu spune ca isi doreste o noua Lege a Turismului, dar si ca se vor folosi bani europeni pentru continuarea actiunii de branding a Romaniei, menita sa sporeasca numarul de turisti straini.

18:03 - Gabriel Berca, propus pentru Ministerul Administratiei si Internelor, a primit recomandarea favorabila in comisii, in conditiile in care nici aici nu a fost cvorum.

17:58 - Din cauza unui singur vot lipsa, Kelemen Hunor a primit doar o recomandare favorabila, nu un aviz, ca urmare a absentei USL de la audieri. "Constitutia e clara: vot in Parlament, nu aviz in sus, aviz in jos. Ma bazez pe votul plenului (...) Noi avem o absenta, un coleg a fost operat la coloana, in rest toti ceilalti colegi sunt in Bucuresti", le-a explicat Kelemen jurnalistilor.17:40 - De la ora 18:00 va fi audiat ministrul propus la Turism - Cristian Petrescu, de la ora 19:00 este programat la comisii ministrul Afacerilor Europene - Leonard Orban, de la 20:00 ministrul Mediului - Laszlo Borbely, iar ultimul va fi audiat ministrul propus la Agricultura - Stelian Fuia, de la ora 21:00.

Tinand cont insa ca la audieri participa doar parlamentarii Puterii, este posibil ca ele sa se incheie mult mai repede si fara probleme.

17:15 - Actualul si viitorul ministru al Culturii, presedintele UDMR Kelemen Hunor, isi prezinta obiectivele in fata parlamentarilor din comisiile care il audiaza.

17:00 - Este audiat senatorul Gabriel Berca, ministrul propus de PDL la Interne. "Pentru mine cel mai important este sa dau fiecarui cetatean al acestei tari sentimentul ca este in siguranta", a subliniat ministrul-candidat. El l-a felicitat pe predecesorul sau, Traian Igas, pentru reformele facute in minister si a anuntat ca va continua activitatea acestuia, in special reforma administrativa, un concept la care tine foarte mult.

De asemenea, Berca a sustinut ca Romania merita sa intre in spatiul Schengen si va depune toate eforturile in acest sens.16:58 - De la ora 17:00 sunt programate audierile ministrilor de la Interne - Gabriel Berca si Cultura - Kelemen Hunor. De la ora 18:00 va fi audiat ministrul propus la Turism - Cristian Petrescu, de la ora 19:00 este programat la comisii ministrul Afacerilor Europene - Leonard Orban, de la 20:00 ministrul Mediului - Laszlo Borbely, iar ultimul va fi audiat ministrul propus la Agricultura - Stelian Fuia.

16:57 - Alexandru Nazare a primit aviz favorabil in unanimitate pentru Ministerul Transporturilor. El a subliniat in fata jurnalistilor ca unul dintre cele mai importante obiective va fi monitorizarea realizarii lucrarilor de infrastructura. El a avut un mesaj pentru constructori: "Sa nu isi imagineze ca se va schimba tratamentul, voi fi la fel de atent, daca intarzie vor fi penalizati!".16:48 - La finalul sedintei CEX, Ion Iliescu a comentat ca noul guvern este "aceeasi Marie cu alta palarie".

"Sunt multe figuri tinere, oameni de succes pe plan individual, dar este continuatorul guvernului anterior. Pentru Opozitie, problema fundamentala este cum sa raspunda, cum sa se realizeze alegeri anticipate, ca sa se dea o reprezentativitate parlamentului. (...) Asta e toata tema, declansarea de anticipate. UDMR a cuplat sa ramana in echipa guvernamentala, dar asta inseamna sfidarea cerintelor cetatenilor", a declarat Iliescu, spunand ca parlamentarii USL au facut bine ca nu au participat la audieri. "Si daca mergeau si spuneau NU, nu era acelasi lucru?", i-a intrebat el pe jurnalisti.16:30 - CEX al PSD a decis oficial, in unanimitate, neparticiparea la votul de investitura al Guvernului Ungureanu, a anuntat Victor Ponta, neexcluzand posibilitatea unei contestari la Curtea Constitutionala a audierilor noilor ministri.

Pe de alta parte, insa, Ponta a anuntat ca va solicita noului guvern, daca va fi investit, alocarea de fonduri suplimentare pentru autoritatile locale USL din zonele de sud si sud-est puternic afectate de ninsorile din ultimile zile.

"Din punct de vedere legal, avizul comisiilor nu este obligatoriu, este doar consultativ, dar este absolut necesar sa existe. Ma astept insa ca Guvernul sa vina si cu nerespectarea acestei proceduri. (...) Sa vedem daca Guvernul trece maine, dar daca trece, trebuie emisa o hotarare a Parlamentului, iar daca este data cu nerespectarea regulamentului o vom contesta la Curte", a explicat Ponta.

16:29 - Au inceput audierile lui Alexandru Nazare, ministrul propus pentru Transporturi. Acesta si-a facut o scurta prezentare, dupa care a anuntat obiectivele mandatului sau.16:15 - Ministrul propus al Economiei, deputatul Lucian Bode, a primit rapid un aviz favorabil din partea colegilor din comisii.

Si Ladislau Ritli a fost avizat favorabil.

16:01 - Lucian Bode isi prezinta in fata parlamentarilor din comisii obiectivele pentru Ministerul Economiei. Printre acestea se numara managementul privat la marile companii, dar si privatizarea unor companii de stat pe bursa, cum ar fi Hidroelectrica si Transelectrica.Bode a vorbit si despre necesitatea crearii de locuri de munca, despre stimularea IMM-urilor, dar si despre necesitatea reducerii fiscalitatii, un lucru cerut in permanenta de mediul de afaceri.

16:00 - Gabriel Oprea a primit aviz favorabil, a anuntat deputatul Costica Canacheu.

15:58 - De la ora 16:00 incepe audierea ministrului propus la Economie - Lucian Bode, iar de la 17:00 sunt programate audierile ministrilor de la Interne - Gabriel Berca, Transporturi - Alexandru Nazare si Cultura - Kelemen Hunor. De la ora 18:00 va fi audiat ministrul propus la Turism - Cristian Petrescu, de la ora 19:00 este programat la comisii ministrul Afacerilor Europene - Leonard Orban, de la 20:00 ministrul Mediului - Laszlo Borbely, iar ultimul va fi audiat ministrul propus la Agricultura - Stelian Fuia.

15:55 - Ladislau Ritli a primit numeroase intrebari din partea parlamentarilor din comisii referitoare la proiectul noii legi a Sanatatii.

15:50 - Membrii Comisiei de Aparare au propus ca, din acest moment si pana la incheierea procedurii de vot in cazul lui Gabriel Oprea, sedinta sa nu mai fie publica, existand subiecte de discutie care tin de siguranta nationala.

Totodata, unul dintre membrii comisiei i-a ironizat pe parlamentarii Opozitiei, care, in loc sa participe la audieri, intra in salile unde acestea se desfasoara si noteaza cati parlamentari sunt prezenti, probabil pentru a contesta ulterior audierile.

15:40 - Catalin Baba a primit aviz favorabil. "Sunt onorat ca am obtinut un vot din partea unor oameni pe care ii respect (...) Desi sunt profesor universitar si predau, intotdeauna am emotii", le-a spus acesta jurnalistilor la finalul audierilor. Printre prioritatile mandatului sau a enumerat cateva dintre masurile necesare pentru implementarea noii Legi a Educatiei Nationale.

15:23 - Cristian Diaconescu a primit in unanimitate o recomandare favorabila pentru a-si continua mandatul la Ministerul de Externe. Printre obiectivele sale a enumerat semnarea tratatului de stabilitate in UE, dar si aderarea la Schengen, context in care a anuntat prezenta unei delegatii parlamentare din Olanda la Bucuresti.

"Daca vorbim de decredibilizare, absenta parlamentarilor Opozitiei de la discutii pe un domeniu ca politica externa ii decredibilizeaza", a raspuns Diaconescu la intrebarile insistente ale jurnalistilor referitoare la lipsa cvorumului in comisii.15:20 - Gabriel Oprea este audiat in comisiile de aparare. Printre altele, acesta a fost intrebat despre programul de achizitii de avioane multiroll. Oprea a anuntat ca se mentine varianta achizitionarii de F-16 si a declarat ca MApN poate pune la dispozitie 100 de milioane de euro, dar mai este nevoie ca Guvernul sa suplimenteze suma cu minim 200 de milioane, pentru a se putea incepe pregatirea pilotilor.15:10 - Bogdan Dragoi a primit aviz favorabil pentru fotoliul de la Finante. "Prioritatea numarul unu este stimularea cresterii economice", a subliniat el la finalul audierilor.

15:05 - Claudia Boghicevici a primit aviz favorabil. "Discutiile despre pensii si salarii nu vor veni decat dupa analiza executiilor financiare pe primul trimestru", a declarat aceasta, la insistentele jurnalistilor.

Crearea locurilor de munca reprezinta, in continuare, un obiectiv de prima importanta, la fel ca si continuarea reformei in asistenta sociala. "Este un domeniu in care am activat din 1997. Legea cadru aduce dreptate in sistem, trebuie sa o implementam", a spus ea.

15:00 - Catalin Predoiu, ministru al Justitiei inca de pe vremea Guvernului Tariceanu, a primit aviz favorabil, informeaza Antena3.

14:55 - De la ora 15:00 incep audierile ministrilor de la Sanatate - Ladislau Ritli si Aparare - Gabriel Oprea.

14:45 - Catalin Baba este audiat in comisii, pentru fotoliul de la Educatie.14:30 - Bogdan Dragoi, propus la Finante, se prezinta in fata parlamentarilor din comisiile reunite si anunta prioritatile mandatului sau. "Pentru 2012 ne bazam foarte mult pe investitii, pe absorbtia fondurilor europene, dar trebuie sa intelegem si contextul actual, de criza. Romania va avea o crestere pozitiva, premisele au fost create inca din 2012", a spus, printre altele, Dragoi.14:28 - Razvan Mustea a primit, in unanimitate, o "recomandare" favorabila, in conditiile in care Puterea nu a avut cvorum in comisii. "Sunt mandru, ca si tanar politician, ca am fost propus in acest cabinet. Suntem foarte constienti, fiecare din noi, de importanta momentului. Acest guvern nu are o sarcina usoara, ci extrem de complicata in acest moment delicat. Primul lucru pe care il voi face este sa cunosc fiecare angajat din minister, sa vad ce probleme exista. Avem o relatie foarte buna - si multumesc pentru asta - cu fosta echipa de conducere a ministerului", a declarat Mustea.

Este audiata si Claudia Boghicevici, propusa la Munca.14:25 - Crin Antonescu a anuntat ca liberalii nu vor participa nici la audierile ministrilor si nici la votul de joi. "Nu participam nici macar fizic la investirea acestui Guvern, raspunerea sa fie intreaga a celor care investesc, cetatenilor sa le fie clar ca e Guvernul lor si nu al nostru", a subliniat liderul PNL, remarcand inca o data: "Este fara precedent si inacceptabil ca un sef in exercitiu al unui serviciu secret sa umble in Parlament si sa isi faca Guvern".

Antonescu: Avem un guvern "decolorat si cu ochi albastri"

14:23 - "Surpriza necunoscutilor, altminteri nimic!" a comentat Ion Iliescu pe marginea componentei Cabinetului Ungureanu, inainte de a intra la CEX.14:20 - Victor Ponta a anuntat ca va propune conducerii PSD sa nu se participe la audieri si la votul pentru guvernul Ungureanu. "Am discutat cu domnul Antonescu, decizia comuna a USL este de a nu participa la comisii si plen, iar maine, in numele USL, voi fi la tribuna Parlamentului pentru a explica pozitia noastra. Atata timp cat, din pacate, dialogul cu noi, cu Opozitia, s-a rezumat la 15 minute de discutii formale la Cotroceni, vina si responsabilitatea le apartine celor de la Putere. Este guvernul Ungureanu cu programul guvernului Boc, vedeti ca nu s-au gandit la ministri, unii se retrag", a declarat Ponta.

El a recunoscut ca a discutat la telefon cu Mihai Razvan Ungureanu, dar asta pentru ca "avem o relatie civilizata, e nevoie de dialog cu cei cu care se poate purta".

Ponta: Nu participam la investirea Guvernului Ungureanu

14:10 - Razvan Mustea a venit la audieri insotit de ministrul pe care il inlocuieste la Comunicatii, Valerian Vreme. El a prezentat cateva dintre obiectivele pe care si le propune, printre care integrarea sistemelor IT din institutiile publice si realizatea unei retele Intranet a statului.14:00 - Incep audierile in comisii. Primii care se vor afla fata in fata cu parlamentarii sunt ministrul de Externe - Cristian Diaconescu, ministrul de Finante - Bogdan Dragoi, ministrul Justitiei - Catalin Predoiu, ministrul Comunicatiilor - Razvan Mustea, ministrul Muncii - Claudia Boghicevici, ministrul Educatiei - Catalin Baba.


13:10 - De la ora 14:00 incep audierile ministrilor-candidati in comisiile parlamentare.

13:00 - Incepand de la ora 12:00, conducerea PNL s-a reunit in sedinta Biroului Politic Central, pentru a se stabili pozitia ce va fi adoptata in continuare. De asemenea, la ora 14:00 este programata reuniunea Comitetului Executiv National al PSD.

Reamintim ca USL a decis in urma cu o saptamana sa boicoteze lucrarile Parlamentului.

12:56 - Deputatul PDL Adrian Radulescu a dat asigurari ca toti parlamentarii Puterii sunt deja in Capitala si vor asigura joi cvorumul necesar de sedinta pentru ca guvernul Ungureanu sa fie votat.

"As fi extraordinar de fericit daca Puterea si Opozitia am incerca sa facem un dialog. Nu stiu de unde vine atata ura si atata dusmanie. Aici suntem trimisi sa ne sprijim unii pe altii, sa ne spunem parerile. Ceea ce se intampla astazi in Parlament nu este o normalitate", a mai spus deputatul PDL, referindu-se la boicotul USL.

12:50 - Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache (PSD), sustine ca actualul guvern va fi ilegitim, pentru ca avizele vor fi date in lipsa Opozitiei. "E un guvern de papusele, fiecare lider PDL si-a pus un om in fata", a mai comentat Iordache la TVR Info, subliniind ca USL cere, in continuare, alegeri anticipate.

"Acest guvern, care maine poate sa cada, e un prim pas catre anticipate", a mai spus el, reamintind ca pentru votarea guvernului cvorumul necesar este de 233 de parlamentari si exprimandu-si convingerea ca Puterea nu va strange joi numarul necesar.

12:30 - Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a acuzat Puterea de abuz in serviciu. "In cel putin 8 comisii importante nu au cvorum, daca Opozitia nu este prezenta. Avizul comisiilor este consultativ, dar este obligatoriu, el trebuie sa existe, ca e de avizare, de respingere a candidaturii (...) Nu cred ca domnul Ungureanu va pasi pe treptele Palatului Victoria incalcand regulamentele parlamentare. Este un abuz in serviciu din partea Puterii", a comentat Mircea Dusa.

12:25 - Birourile Permanente reunite ale celor doua camere au decis programul audierilor si ora la care se va da, joi, votul de investitura. Astfel, miercuri, incepand de la ora 14.00, noii ministri vor fi audiati in comisii pana seara tarziu, iar joi, la ora 11, plenul reunit al camerelor va da votul de investitura, a anuntat vicepresedintele Senatului Petru Filip (PDL), care a precizat ca votul de investitura va fi secret cu bile.

"Opozitia a anuntat prin cei doi lideri ca nu va participa nici la audierile de azi nici la votul de maine. Din ceea ce am vazut pe situatii similare, aceasta audiere in comisii e o chestiune in care cvorumul nu e absolut necesar (...) Plenul va fi insa suveran", a declarat Petru Filip, explicand: "Se va discuta in fiecare comisie in parte, se va da un vot, se va consemna cati au fost prezenti si cati au votat".11:35 - Mihai Razvan Ungureanu anunta lista ministrilor si face o prima declaratie de presa.

Vicepremier: - Marko Bela

Ministrii PDL:

Ministerul Economiei - Lucian Bode
Ministerul Finantelor Publice - Bogdan Dragoi
Ministerul Administratiei si Internelor - Gabriel Berca
Ministerul Educatiei - Catalin Baba
Ministerul Muncii - Claudia Boghicevici
Ministerul Agriculturii - Stelian Fuia
Ministerul Transporturilor - Alexandru Nazare
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - Cristian Petrescu
Ministerul Comunicatiilor - Razvan Mustea

Ministrii UDMR:

Ministerul Culturii - Kelemen Hunor
Ministerul Sanatatii - Ladislau Ritli
Ministerul Mediului - Laszlo Borbely

Ministrii UNPR:

Ministerul Apararii - Gabriel Oprea
Ministerul de Externe - Cristian Diaconescu

Independenti:

Ministerul Afacerilor Europene - Leonard Orban
Ministerul Justitiei - Catalin Predoiu

"E un guvern tanar, sunt intre ei profesionisti exceptionali, sunt oameni cu care am mai lucrat. E un guvern care merita incredere. Le voi cere competenta, profesionalism, responsabilitate, decenta, modestie si, foarte important, disponibilitate de dialog, in asa fel incat intentiile Guvernului sa fie auzite peste tot.

Pornesc cu ganduri foarte realiste, in niciun caz de la principiul ca 'urmeaza sa fiu schimbat'. Nu voi fi un prim-ministru care vine in fruntea guvernului cu gandul ca maine va pleca (...)

Exista trei responsabilitati majore cand alcatuim un guvern: responsabilitatea viitorului prim ministru - e enorma, sper sa nu dezamagesc. Apoi, responsabilitatea fiecarui ministru in parte pentru ceea ce urmeaza sa faca, sunt responsabili pentru consecintele programului, pentru greseli, dar si pentru tot ceea ce izbutesc sa faca.

In al treilea rand - responsabilitatea partidelor pentru modul in care aceasta propunere de guvern urmeaza sa isi faca treaba. Responsabilitatea se distribuie in toata coalitia de guvernamant.Sper ca in demersurile acestui guvern, pe cale de a fi votat, voi avea si sprijinul onest al celorlalte forte politice parlamentare. Sunt pentru un dialog accentuat, consistent, profesionist, cu reprezentantii partidelor de Opozitie, impreuna suntem responsabili de destinul acestei tari", a declarat premierul Ungureanu.

In ceea ce priveste programul de guvernare, "Veti auzi programul maine, in plen. Este si un document public".

Mihai Razvan Ungureanu a subliniat inca o data ca noii ministri sunt foarte bine pregatiti, "cunosc cel putin o limba straina", si care au studiat peste hotare. Totodata el a avertizat: "Nu am absolut nicio retinere in a remania acel ministru care nu se ridica la asteptarile mele".

Cine e Lucian Bode, cel care ar putea prelua Ministerul Economiei

Bogdan Dragoi, "baiatul de aur" care preia Finantele de la Ialomitianu?

Adio, Igas! - Cine e Gabriel Berca, posibil ministru de Interne

Catalin Baba, urmasul lui Funeriu la Educatie

Claudia Boghicevici, singura femeie din Guvernul Ungureanu, la Ministerul Muncii

Stelian Fuia - agronom cu NUP in frunte la Agricultura

Urmasul lui Boagiu - Alexandru Nazare, dependentul de politica, aflat sub semnul "Cutitului"

Cristian Petrescu - Inlocuitorul Elenei Udrea: de la mecanic utilaj calcul, la sefia MDRT

Razvan Mustea - De la catedra si vanzari la Ministerul Comunicatiilor

Cine este Kelemen Hunor, ministrul Culturii

Cine este Ladislau Ritli, ministrul Sanatatii

Cine e Laszlo Borbely, ministrul Mediului

Cine este Gabriel Oprea, ministrul Apararii

Cine este Cristian Diaconescu, ministrul de Externe

Cine este Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene

Cine este Catalin Predoiu, ministrul Justitiei

11:30 - Gabriel Berca, propus de PDL pentru Interne, s-a aratat increzator in sansele noului Guvern de a trece de parlament. "Primesc aceasta functie cu multa responsabilitate. Este un an greu (...) Vom avea alegeri, se vor decanta lucrurile, avem nevoie de echilibru. Nu cred ca o societate serioasa poate functiona fara Opozitie, e necesar dialogul, nu compromisul. Sunt convins ca guvernul va trece, important este ca fiecare ministru sa isi faca treaba, e un guvern tanar, avem obligatia de a nu dezamagi", a aratat Berca, mentionand aderarea la Spatiul Schengen printre prioritatile mandatului sau, dar si dialogul cu protestatarii.

11:15 - Emil Boc a anuntat ca PDL a luat "decizia de sustinere in totalitate si fara echivoc a Guvernului Ungureanu. Vom da votul maine".

Emil Boc a prezentat lista ministrilor pe care ii propune PDL, confirmand ca la Ministerul Economiei este propus Lucian Bode.

Ministerul Economiei - Lucian Bode
Ministerul Finantelor Publice - Bogdan Dragoi
Ministerul Administratiei si Internelor - Gabriel Berca
Ministerul Educatiei - Catalin Baba
Ministerul Muncii - Claudia Boghicevici
Ministerul Agriculturii - Stelian Fuia
Ministerul Transporturilor - Alexandru Nazare
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - Cristian Petrescu
Ministerul Comunicatiilor - Razvan Mustea


"Statutar, votul s-a dat in colegiul PDL, aici nu am avut nicio obiectie", a mai explicat Emil Boc, la cererea jurnalistilor.

El a mai precizat ca in parlament Coalitia are majoritate, exprimandu-si convingerea ca Guvernul Ungureanu va fi votat joi, fara probleme. Emil Boc a confirmat ca partidele din coalitie vor semna un nou protocol, iar premierul Ungureanu va participa la sedintele coalitiei.

11:10 - Intalnirea s-a incheiat. Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca este rolul factorilor de conducere din PDL sa anunte decizia luata. "Va astept peste catva timp la etajul inferior, unde se afla biroul presedintelui Camerei Deputatilor pentru a va face cunoscuta lista, portofoliile la care ma gandesc si ocupantii lor", a declarat Ungureanu.

11:00 - Surse din randul participantilor la sedinta au declarat pentru Ziare.com ca s-a decis ca Lucian Bode sa fie propus de PDL pentru Ministerul Economiei.

10:45 - Intalnirea premierului desemnat cu parlamentarii PDL a inceput. la finalul ei vom afla lista finala a ministrilor propusi de PDL.


10:40 - Mihai Razvan Ungureanu a intrat la intalnirea cu democrat-liberalii insotit, printre altii, de Emil Boc, Roberta Anastase, Vasile Blaga, Ioan Oltean, Anca Boagiu. El le-a spus jurnalistilor ca lista cu noii ministri va fi anuntata dupa intalnirea cu parlamentarii democrat-liberali.


Intrebat daca mai pot exista modificari fata de numele vehiculate in presa, Ungureanu a raspuns: "Este posibil orice, asa e in politica!".

10:30 - "Sunt convins ca dintre acesti ministri foarte tineri se vor naste lideri politici", le-a declarat jurnalistilor deputatul PDL Cristian Boureanu, inainte de intrarea la sedinta.

10:20 - Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a dezmintit speculatiile aparute in presa potrivit carora parlamentarii democrat-liberali ar fi fost adusi la sedinta cu elicoptere sau escortati de masini de politie, din cauza blocajelor in trafic cauzate de vreme. "Exclus, fiecare a venit cum a putut, cu masinile, au ocolit...", a spus Toader.


10:12 - Cristian Haiduc neaga zvonurile aparute in presa. "Nu sunt eu nominalizarea. Nu sunt eu si nu stiu cine este, nu stiu de unde a pornit. N-am fost eu propus", a declarat Cristian Haiduc, citat de Agerpres.

10:11 - Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu au parasit cladirea Guvernului pentru a merge la intalnirea de la Palatul Parlamentului cu grupul PDL.

10:10 - In paralel cu sedinta coalitiei de guvernare, la Palatul Victoria se desfasoara si o sedinta a guvernului interimar condus de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Pe ordinea de zi se afla problemele create in intreaga tara de vreme.

9:50 - Surse politice au declarat pentru Mediafax ca deputatul PDL de Salaj Lucian Bode este si el in carti pentru Ministerul Economiei.

9:10 - Cristian Haiduc, presedintele Agentiei pentru IMM-uri din cadrul Ministerului Economiei, este propunerea PDL Cluj pentru Ministerul Economiei, dupa ce Andreea Paul Vass s-a retras. Ramane de vazut daca el se va afla pe lista finala a ministrilor.

9:00 - Liderii PDL, UDMR, UNPR si ai minoritatilor discuta cu Mihai Razvan Ungureanu la sediul Executivului.

Guvernul Ungureanu - cine vor fi noii ministri? Sigur nu Andreea Paul Vass la Economie

In goana spre un nou Guvern

De luni dimineata, de cand premierul Emil Boc a anuntat demisia Cabinetului, pasii procedurali catre un nou Guvern au fost parcursi cu repeziciune.

Emil Boc si-a dat demisia - Nu ma agat de putere!

Consultari la Cotroceni: PDL - un nume de premier, USL - anticipate

Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat de Basescu

Luni seara, presedintele Traian Basescu a anuntat ca premierul desemnat pentru formarea unui nou guvern este Mihai Razvan Ungureanu, directorul Serviciului de Informatii Externe.

Ungureanu a demarat imediat consultarile cu liderii partidelor din arcul guvernamental, iar marti seara exista deja o lista provizorie a ministrilor ce vor intra in componenta noului guvern precum si liniile generale ale programului de guvernare. Miscarea politica surprinzatoare a fost facuta de PDL, care a decis sa propuna doar nume noi in noul guvern.

Liderii Coalitiei s-au reunit marti seara, la Palatul Victoria, pentru a pune totul la punct. Au existat si rasturnari de situatie. Andreea Paul Vass, propusa de PDL pentru Ministerul Economiei, a renuntat, dupa ce Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca mama ei, consilier in comuna clujeana Bobota, s-ar afla in conflict de interese.

ANI dezvaluie posibilul motiv al renuntarii lui Vass la functia de ministru al Economiei

Parlamentarii UDMR vor sa ramana la guvernare. Liderii maghiarilor incep negocierile in coalitie

De asemenea, conditiile puse de UDMR pentru a ramane la guvernare fac dificila elaborarea noului program al Executivului.

Conform programului stabilit in coalitie, miercuri, Mihai Razvan Ungureanu va anunta lista ministrilor, iar acestia vor fi audiati dupa-amiaza in comisiile parlamentare. Daca totul merge bine, joi, noul Executiv va fi supus votului in plenul reunit al Parlamentului.

Minoritatile il tin in suspans pe premierul Ungureanu

USL a anuntat deja ca nu va vota noul Guvern, chiar daca Mihai Razvan Ungureanu l-a contactat telefonic pe Victor Ponta pentru a-i cere sa accepte o discutie pe acesta tema.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 29556 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
surianu
rank 5
Ministrul economiei va fi tot un prieten de-al lui EBA si Videanu
care va trebui sa respecte programul economic intocmit de acritura aceea, VOsh. Citez din program:
-In vreme de iarna, vor fi interzise aparatele cu o putere mai mare de 1500 de volti.
-Satele izolate de zapada vor fi alimentate cu curent electric la o tensiune de 120 de wati.
ETC
rank 1
Ungureanu anunta a doua garnitura PDL :)))
Degeaba a fost, degeaba nu mai e :))) Prima garnitura: raspandesc duhoare de contracte necurate.

Lovitura de stat de catifea degeaba :)

Tre sa va invat io toate, of, vai de capul vostru...

Mesajul strazii este foarte clar: "Jos Basescu!"
Chopperistu
rank 3
Guvernul asta..
aceiasi Marie cu alta palarie
ETC
rank 1
Ungureanu anunta noua garnitura PDL :)))
Aici sunt banii dumneavoastra: noua garnitura PDL !
darnic00
rank 5
Si dumneavoastra ce ati asteptat?
Vechea garnitura PCR? Daca va castiga USL alegerile, se rezolva.
Utilizator sters
Iar n-au romanii guvern!
Schimbarea lui Boc cu Ungureanu nu a adus nicio satisfactie pentru cetatenii romani. Se continua bataia de joc la adresa noastra. Dezastrul acestei tari se leaga de numele PDL, astfel incit orice mutare ar face in guvern nu-i decit o mascarada tipica portocalie.
lool
rank 5
Sa fim optimisti , daca pica guvernul SIE vine
base si in numele stabilitatii si continuitatii il pune premier pe directorul SRI cu secretarii consilierilor fostilor ministri , guvernarile si contractele raman in familie.
Cititor ziare com
rank 5
"Oastea de stransura"
Cand vezi acest guvern,format din "oaste de stransura "Dictionarul DEX - stransură = de tot felul; comun, mediocru, improvizat. Oaste de stransură = (in organizarea medievală a Moldovei) oaste formată din țărani, targoveți și boieri cu slugile lor),parca,parca,regreti guvernul submediocru Boc.
ETC
rank 1
Misiune imposibila pentru super-spionul Razy :))
Miscarea pe care o face permanent Traian Basescu trebuie sa nu lase nimanui ragazul de a-l intreba ceva despre starea lui infractionala.

De ani buni, un psihopat corupt si dovedit, face agenda zilnica a mass media, a puterii, a opozitiei, a diasporei si, in cele din urma, a tuturor romanilor.

Scopul, unul singur. Acela de a abate atentia tuturor dela faptul ca, in mod constant, se sustrage judecatii, raspunderii penale, el insusi devenind emblematic pentru Romania corupta.
darnic00
rank 5
Asteptam din partea dumneavoastra
componenta unui Guvern care ar fi bun. Ca am remarcat ca desi inca nu a fost anuntata oficial componenta noului Guvern, dumneavoastra nu sunteti de acord cu componenta Guvernului, care, asa cum am spus, inca nu este cunoscuta OFICIAL. Veniti dumneavoastra cu un Guvern, va rog frumos, sa vedem cam care ar fi Guvernul ideal. Si va promit ca si daca il includeti in Guverrn pe insusi Isus Cristos, eu voi gasi noduri in papura pentru fiecare dintre cei propusi de dumneavoastra.
Utilizator sters
Ungureanu ne-a fost prezentat ca un tehnocrat, dar
...s-a ascuns mult timp sub haina de politician portocaliu.
baby
rank 1
...nici o marie e doar alta palarie mai frumoasa
este o echipa tanara cu mai multe sanse de succes cu mai mult chef de munca.asta da schimbare in clasa politica
darnic00
rank 5
Domnule surianu.
Apreciez abilitatea dumneavoastra de a expune pe forum pareri personale, sau poate nu neaparat personale, poate "liber-impuse", pe pozitii rezervate, a caror avantaj nu este neaparat ca sunt primele expuse si logic primele sau printre primele citite, ci ofera si o oarecare imunitate celui care posteaza pe respectivele pozitii, in sensul ca ceilalti opinenti nu pot posta direct replici la poatarea din pozitie rezervata. Si am sesizat ca opinentii din solda USL recurg des la postarea pe pozitie rezervata, atunci cand posteaza neadevaruri, ca sa nu le spun direct minciuni ordinare. De acea va rog sa mentionati unde si cand au aparut aberatiile prezentate de dumneavoastra in postarea rezervata la prezentul articol. Sursa datelor prezentate de dumneavoastra, verificabila, va rog.
ETC
rank 1
Misiune imposibila pentru super-spionul Razy :))
2012
ANUL lichidarii Sistemului politic Ticalosit din ROMANIA

Se impune prin:

Dezvaluirea publica (cu Nume si Prenume), confiscarea averilor ilicite si pedepsirea celor vinovati, fie ei romani si straini.

Saraca tara bogata.

Astazi Romania este mai saraca decat 1989.

Calomniatorii si Denigratorii, care sunt, de fapt, profitorii Revolutiei, sunt chiar acum la Putere.

Romanii s-au rasculat in 1989 nu pentru a trai mai rau, ci pentru a trai mai bine. Iar fara aceste mase, Revolutia n-ar fi invins.
mikha
rank 5
Un spion prim ministru!
Romania nu mai are oameni capabili? Nu mai scapam de comunisti nici dupa 22 ani? Cum de a ajuns tara in situatia data, de a avea un fost membru al CC al PCR prim ministru desemnat dupa atatia ani de la Revolutie? Nu mai avem romani in Romania de este nevoie de un evreu comunist sa formeze guvernul? prea multe intrebari prea putine raspunsuri!
***UPSS***
rank 5
Ungureanu anunta noul guvern !
Victorieeee !!! Am infrant !
Rica
rank 2
Te crucesti cine sunt noii membri ai guvernului
Rude, prieteni de ai lui Videanu, Eba, Udrea, odrasle de bani gata etc.
Astia trebuie sa faca reforma in Romania, ori plecam din tara ori pleaca ei din guvern.
***UPSS***
rank 5
Tineri draga....
...de fapt e intreaga retea care a legalizat Etnobotanicele in Romania...in numele ''Printesei'' !
Imanuel
rank 2
curentul general este totusi de sperantza:
ca tanarul educat la Oxford, precum nevasta lu' Assad,
va ciurui USL'ul (!). in rest, faptul ca Ungureanu se simte bine in fruntea acestei gashti de tirlici-pacalici nu indica decat un singur lucru:
ca Basescu si-a facut in sfarshit rost de un pui de Basescu.
ETC
rank 1
Misiune imposibila pentru Razy :)))
Cand scapa tara de subcetateanul Basescu si de spuma murdara de la putere care e populata de persoane diforme fizic si moral de o proasta calitate umana: Impostori, bisnitari, analfabeti, dansatoare la bara, prostituate reciclate, securisti ratati, activisti … PCR sau UTC de mana a treia, primitivi, indivizi fara Dumnezeu, pe scurt o fauna de paraziti si pradatori cum n-a mai defilat niciodata in istoria tarii.

De subcetateanul Basescu s-au saturat pana si comunistii pedelisti :)
ETC
rank 1
Razy nu uita :)))
Politica actuala a adus tarii grave prejudicii, nu numai de imagine, ci si economice, politice si diplomatice.

Nemuritorul Eminescu este astazi mai actual ca oricand:

“Voi sunteti urmasii Romei? Niste răi si niste fameni!
I-e rusine omenirii să vă zică vouă oameni!
Si această ciumă-n lume si aceste creaturi
Nici rusine n-au să ieie in smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Indrăznesc ca să rostească pan’ si numele tău… tară! (…)
Cum nu vii tu, Ţepes doamne, ca punand mana pe ei,
Să-i imparti in două cete: in smintiti si in misei,
Si in două temniti large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puscărie si la casa de nebuni!"

Asadar, Epoca comunistoida Basescu trece, cultura ramane!

Dupa 22 de ani brucanieni, din "Stupid People" o foarte mare parte s-a transformat in "Very Stupid People".
Marian-Eugen
rank 5
Iar i-a ciuruit Basescu!
Si definitiv! Un asemenea guvern nu a avut Romania niciodata. Tanar, competent, tehnocrat, acest guvern propus de P D L schimba modul de guvernare al Romaniei pentru totdeauna.
USL e la pamant, se vede pe fetele lor ca Ungureanu si guvernul lui i-a terminat de tot. USL nu poate veni sub nicio forma cu o asemenea garnitura, odata pentru ca nu are asemenea oameni competenti si pentru ca greii partidelor care o formeaza, de la Hrebenciuc la Voiculescu, de la Mitrea la Fenechiu,de la Dragnea la Rusianu, nici nu concep sa nu devalizeze tara in cazul in care, Doamne fereste, vor veni la guvernare.
Felicitari Traian Basescu si P D L!!!
Votati-ma toti care sunteti de acord cu mine ca avem sansa cu acest guvern ca politica romaneasca sa iasa din mocirla iliesciana!!!
adevar
rank 1
Un guvern de elite!
Voi jurnalisti care va mai credeti romani,voi mercenari

ai forumurilor,a venit vremea sa va maturizati!

De 7 ani va masturbati pe forumuri si in live!

Recunoasteti in sfarsit ca ati fost ciuruiti si ca

Europa nu se mai intoarce la comunism!

Nu mai aveti jucarii de ...mozolit!

Guvernul este unul de calitate!

Succes Romania!
AdyCa
rank 4
Succes noului guvern. Este o echipa excelenta !!!
Va fi o sarcina dificila, vor fi injurati, improscati cu noroi, li se vor aduce tot felul de acuzatii, insa eu cred ca vor reusi.... Succes!!!
lool
rank 5
Premierul isi prezinta echipa si apare BOC HAHAHAHA.
Boc vorbeste jumatate de ora si ne spune ca a avut un guver de minunati , ce penibiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Comentariu inadecvat
i.mardan
rank 2
Romania ca o prada;,,vom liberaliza in continuare
...preturile la GAZE si ELeCTRiCiTATE.
Pe de alta parte,cei care au semnat avizele pentru TRaDaReA de la Rosia Montana,ministrii UdmR de la cultura si mediu(beneficiari de spagi grase)raman pe pozitii.

iata cine si cum l-a numit pe sionistul Ungureanu prim ministru;

Inlocuirea lui Boc cu Mihai Ungureanu,in functia de premier,a fost rezultatul unor negocieri duse de Băsescu cu americanii, prin intermediul Ambasadei Sua.Băsescu a refuzat,luni dimineata,numele propus initial de americani pentru a fi nominalizat premier, acela a lui Mihai Tănăsescu. In acest context, luni, in jurul orelor 10,Ba$e$cu a inaintat la Ambasada Sua o listă scurtă, cu 4 nume: Mihai Răzvan Ungureanu,Anca Boagiu, George Maior si Cătălin Predoiu.El le-a cerut americanilor să aleagă unul din ei. Numai că yankeii nu au dat nici un răspuns.Asa a trecut toată dimineata de luni. Intr-un tirziu, la orele 15, chiar in momentul debutului consultărilor cu grupurile parlamentare,Băsescu a fost sunat de ambasadorul Sua,mark Gitenstein,care,in numai 3 minute, i-a comunicat faptul că Washingtonul il doreste pe directorul Sie După 30 de minute,gitenstein a revenit cu un telefon si a reconfirmat optiunea sefilor săi, pentru a fi sigur că a fost bine inteles.
nu este un secret pentru nimeni că, după 1990,Serviciile Secrete romanesti au fost penetrate de agenti Cia si de Mo$$ad,acestia ajungind chiar să conducă si să dirijeze departamente importante. Mai ales Sie este un serviciu prin care americanii si israelienii penetrează constant in lumea arabă. Nu putine sint vocile din spionajul romanesc care spun că, in acest context,prin numirea lui Ungureanu in fruntea Sie,in 2007,Cia. si Mo$$ad si-au instalat lacheul la butoanele spionajului romanesc.Racolat, in 1991,de Mo$$ad, prin intermediul unui apropiat al tatălui său(om care a emigrat in Israel,la sfirsitul anilor 80)-din membru supleant CC al Utc,turnător si supraveghetor al studentilor din Iasi,Ungureanu a devenit, in 1994,omul Cia,care l-a preluat de la israelieni si i-a sprijinit toată cariera.De aici si legătura foarte apropiată cu Băsescu,personaj dovedit ca fiind vindut americanilor.Asa se explică si demiterea de către Tăriceanu a lui Ungureanu din functia de ministru de Externe,in 2007,pentru că informatii venite pe relatia Mae si destinate premierului poposeau pe masa lui Băsescu,fără a mai ajunge la palatul Victoria.
PeDeLe
rank 5
Elita spumelor
MRU - evreu din Iasi, membru supleant CC UTC, turnator la securitate, finantat de Soros si Marc Rich, afaceri murdare la externe.

Bogdan Dragoi, fiul lui Dan Dragoi, mana dreapta a gen. Stanculescu, relatii cu Iliescu, afaceri dubioase cu Balli.

Razvan Mustea, fiul securistului presupus Ionel Mustea, partener de afaceri murdare cu Gigi Kent, avere in USA nedeclarata.

Etc. Minunatul guvern basist.
Rica
rank 2
Tot incompetenti ?
Sa vedem daca sunt semianalfabeti ca ceilalti, ca de competenta ma indoiesc.
ETC
rank 1
Razvane nu uita :) Basescu - Un paria !
Teapa cu fostul reprezentant al statului, partidului si securitatii comuniste la Anvers si fostul coleg de partid si subordonat al lui Ion Iliescu in 1990, Traian Basescu - Bucuria psihiatrilor !

Revolutia inceputa la Iasi, terorismul maghiarilor Tokes de la Timisoara si Lovitura de Stat de la Bucuresti din 1989 si 2012 de catifea inseamna SOD :)))

Sod-ul este o structura de influenta, trans-nationale, mixtura cu ierarhie oculta in care ar intra, dupa caz si imprejurare structurile oculte principale, precum si cate un pic de: iluminatii, francmasoneria - mai ales logiile masonice moderne - ocultate marii finante, grupul bilderberg, trilaterala, cia, kgb, mi-6, dst, mossad, ceva vatican, opus dei, partea secreta si secretoasa din "ordinul cavalerilor de malta si ordinul templierilor", crema unor universitati celebre, afirmati in cluburi ca cel de la Roma, fosti mari lorzi, emiri, ai finantei internationale zmei si altii ca ei. Incet, incet a venit spre masonerie marea finanta; practic, au confiscat conducerea francmasoneriei. Asta inseamna, de-a lungul timpului, dinastia financiara Rothchild din Franta, imperiul financiar al americanului David Rockefeller, sefii BM, FMI, OMC, NATO, Presedintii SUA, marii sefi ai UE, Mostenitorul Tronului si Prim-ministri ai ai Marii Britanii, Regele Spaniei, cativa nemti, olandezi bogati ( aurul si diamantele din africa de sud intra in europa prin strunga olandeza), un numar de aristocrati bogati, cre si mai nou g8. Concepte precum NOM (noua ordine mondiala), au picat manusa celor din conducerea masoneriei. Ei hotarasc ce li se intampla unor popoare, pentru popoare, dar fara a le consulta. Asa scapa lumea de dictatori :)
AdyCa
rank 4
Ca sa poti aprecia competenta cuiva, trebuie sa ai
cel putin nivelul lui de pregatire...... Asa ca stimabililor, aveti putin bun-simt....
ovidiu123456
rank 5
Antenele si Realitatea in delir!
inseamna ca noul Guvern este OK!
Utilizator sters
Traiasca Republica Securista Interlopa Romania
Din 2009 spuneam pe acest site ca suntem din 2004 in Epoca Securista Interlopa Sclava.

Cine si-a pus intrebare :

Ce imagine va aduce Interlopul Securist M.R.Ungureanu S.I.E. atat interna cat si externa ??

Traiasca Republica Securista Interlopa Romania

Aloooooooooooooo tuturor serviciilor ma refer....ma auziti ori auziti numai ce va convine ??

Cand veti scapa Poporul Roman de BUBA ??= Basescu+Ungureanu + Bercea (GabrielBerca)+Anastase .

Cand acest Popor nu vor mai avea servicii TRADATOARE de NEAM si vor scapa de GENOCIDUL BUBA??
Vasile Bulgaroctonul
rank 5
Ricuto....
Singurul om competent esti tu.Cei din guvern sunt niste nulitati.Nici nu stii care este componenta guvernului si nu stii nici daca va fi aprobat de parlament,dar stii de pe acum ca nu-i bun.Pentru tine,doar Ponta si Antonescu sunt cei mai buni,sau poate cel mai bun este Constantin,pupilul iubit a lui Felix securistul.Tu nu vezi ca cei doi au emotii mari ca acest om cu personalitate puternica,educat si instruit va reusi ca tara sa progreseze,ceea ce le va creea celor doi probleme serioase la apropiatele alegeri.Si inca ceva:Stii de ce in unele interventii la tv,Antonescu este asa vehement?Pentru ca,cu o seara inainte a pierdut la poker.
eu cu cine votez
rank 1
noa spuneti
dak is asa de buni dc dracu nu i-a pus de la inceput sau sa mai schimbe din ei pana acum
daca nu ai pregatire nu poti zice nimik .....dar dak ai ii poti da jos??
i.mardan
rank 2
AdyKK dixit; ,,stimabililor, aveti putin bun-simt" bun simt...
...pe filiera servicilor secrete; Ba$e$cu,securist dovedit,cu dosarul nr 3.990/ 1972.
dosarul personal cu numărul de mai sus a fost transferat la inspectoratul judetean Constanta al Ministerului de interne,cu adresa nr. 00151392 din 29 septembrie1976 si a fost distrus la 15 august 1979, prin Procesul Verbal cu nr. 0058212, care se află in Arhiva Cnsas.
,,Israel cumpara Romania"(Shimon Peres-prim ministru al Israelului);

cat despre evreul racolat de Mo$$ad,Mihai Razvan Ungureanu,membru a ,,societatii deschise" finantate de George Soros(cel care se afla in spatele mega-excrocheriei de la Rosia Montana) ce sa mai zici?
Ungureanu care a papat bani si din manuta celui mai mare evazionist mondial,Mark Rich,in calitate de bursier al acestuia.
Mark rich care se afla in spatele a numeroase privatizari frauduloase din tara noastra,alaturi de conationali rapace de-ai sai,cum ar fi Mark Meyer,Alexandru Bittner,Ronald Lauder,Motti Zisser,Tonya Halpern,Eliahu Rasin,Eli Papouchado,Bernard Shraer,Yoah Stern,Eric Rudosh,Liviu (alfred) Mandler,Fredy Robinson,Sorin Beraru (Samuel Bergovici),Moshe Pesar,Shimon Nahor,Sammy Ofer,Dan Fisher,Vladimir (Vova)Cohn.

Asadar sa se stie interesele cui va apara iudaicul pus in fruntea guvernului tarii noastre.

iata de la cine a mancat bobite din palma noul prim ministru; mark rich

axa Rich (Rothschild) -Yoav Shtern -Hrebenciuc(alt Mo$$adiuc)Unul dintre nenumăratele scandaluri ale pseudo-capitalismului romanesc s-a declansat la inceputul lunii octombrie 2002, si, ridicand incă un pic cortina spolierilor comise asupra Romaniei, ne-a permis să aflăm faptele pe care vi le vom relata mai jos, chiar dacă se incearcă rapida lor musamalizare. Scandalul “Cuzino-Shtern" are deosebitul merit, prin mediatizarea sa, că ne arată interesul manifestat in ultimii ani fată de petrolul romanesc, printr-unul dintre principalii “capitalisti" evrei americani, poate cel mai veros dintre acestia. Acesta este Mark Rich!La 20 ianuarie 2001, in ultima zi a mandatului prezidential, fostul presedinte al Sua,Clinton, sfidand opinia publică americană,semnează decretul de gratiere al magnatului Mark Rich,Clinton negand totodată că evreul Rich si-ar fi cumpărat gratierea prin contributii financiare directe sau indirecte către Partidul Democrat american. In fapt, prin sotia sa, Denise Rich, Mark Rich a oferit Partidului Democrat peste un milion de dolari in perioada 1993-2000, a mai atras fonduri de 250.000 de dolari (de la alti evrei) si a făcut grase cadouri sotilor Clinton in ultimul an de mandat al lui Bill.Chiar si negratiat,Rich oricum nu mai putea fi insă ajuns de mana justitiei americane care il urmărea pentru una dintre marile fraude fiscale aduse Sua, 48 milioane de dolari, fugind si stabilindu-se in elvetia, din anul 1983
oscar
rank 5
Si formarea unui echipaj pe un vapor
romanesc vandut de base in anii 92-95,dura mai mult si era obiectiva si corecta.
Base este depasit psihologic si realitatea din tara si Europa. Asculta de nutzy,eba,rigoberta,cotoi.
Europa s-a lamurit in privinta caracterului si demagociei sale.
Emigrantul-Anonim
rank 5
@rico: putin mai sus te cruceai acum doar te indoiesti hai ca-i bine
*
ultras
rank 5
in ce tara traim?
"Razvan Mustea a primit, in unanimitate, o "recomandare" favorabila, in conditiile in care Puterea nu a avut cvorum in comisii."
pai probabil ca guvernul va fi maine investit chiar daca in parlament nu e cvorum...
crai de carte veche
rank 5
Oprea la interne
Traiasca slugoismul!
John the true
rank 5
Romania are guvern ! Votul este doar o formalitate.
Si USL a ramas cu,,VIERMII,, din strada si cu gura cascata !
parerea
rank 5
GASCA DRAGOI
-VIDEANU, generalul Stanculescu credeti ca face bine guvernului Ungureanu? Personal, cred ca nu!
***UPSS***
rank 5
Guvernarea Lupilor Tineri...
....Stana a ramas aceeasi Romanie! Sa te tzii macel de acum !
ETC
rank 1
You can't change the truth with trickery :)))
Once a thief, always a thief!
amenam
rank 5
@ Onesti
Ai zis ca cei din guvernul acesta sint tineri profesionisti de care avem nevoie.Sint de acord ca aveam nevoie de tineri,dar crezi ca o invatatoare la Ministerul Muncii,este un exemplu de profesionalism??!!
Emigrantul-Anonim
rank 5
@onesti: mitrea e sofer is a fost ministru de transporturi cu succes
*
ETC
rank 1
Razy :))) Basescu trece, Romania ramane !
Prezidentul rusinii nationale :) Basescu pentru Romania ramane o nulitate pentru conditia umana.

Razvan Ungureanu: Cel mai mare prejudiciu adus Romaniei de parvenitul Basescu de 7 ani este impunerea unor indivizi semidocti, parveniti, in fruntea a tot ceea se reprezinta Putere de stat.

Regasiti-va ! Agitatia dvs comunista libidinoasa si bilioasa nu va ajuta si, de fapt, nu intereseaza pe nimeni - In special tinerii

Cat despre facatura Basescu nu inspira putere, autoritate, sau teama, ura, ci numai dispret, jena, scarba, mila si lehamite.

Lichelismul si haimanalismul vostru inapoiat ne fac sa ne fie greata, de oroare. Faptul ca esti un produs comunist, nu ma mira :))) comunistii nu inteleg comunismul. Se vede cu singurul comunist din Europa Basescu ce spune de dimineata, contrazice seara e de notorietate.

Cine a introdus in viata Romaniei o atitudine tribala. Dezaxata. Si incompatibilitate cu exigentele institutiei presedintelui tarii.
Utilizator sters
USL-amul e pe duca! )))))
461 de Parlamentari, in total
244 la Putere
212 in Opozitie.
231 voturi necesare pt ca Guvernul sa treaca!

Hai, puneti mana pe pixuletele din dotare si calculati, dragi USLamisti, cam cum sta treaba? ))))))
WindowsXP
rank 5
In sfarsit, o mutare desteapta!
Ma mir ca elena udrea a simtit ca...sobolanii ar cam trebui sa paraseasca nava care se scufunda! Daca nu ea, unul care-i este aproape, principalul e ca s-a retras la timp, cine stie ce se ascund ein spatele acestei mici strategii! Exact asta e miscarea cea mai desteapta, stai cat stai, iti faci plinul, iti hranesti ego-ul si dupa aia dispari! Evident ca exista riscul ca udrea sa nu se dezminta si sa candideze prin alte parti, ceea ce, fie vorba intre noi, chiar ca n-ar fi de mirare!
amenam
rank 5
@ Emigarntul anonim
dear,Mitrea nu a fost sofer,asa cum zici tu.Daca nu ai aflat,exista un motor de cautare GOOGLE,si pe care vei gasi :"După terminarea Facultății de Transporturi din cadrul Politehnicii, secția Autovehicule Rutiere, inainte de Revoluție, a lucrat ca stagiar la S.U.G.T.C. Constanța (Stația de Utilaj Greu), după care s-a mutat la București. Intre 1983 - 1989 a fost inginer - șef de atelier la I.U.G.C. (Intreprinderea de Utilaj Greu pentru Construcții), Autobaza București."Asta este din Wikipedia
opus9
rank 5
Andrei Plesu
"In toate manifestările sale publice, Mihai-Răzvan Ungureanu a stiut să pastreze un echilibru al gestului si o măsură a limbajului, de natură să-i contamineze chiar si pe dusmani. Felul in care a inteles să demisioneze, cu o declaratie necomplezentă, dar de o remarcabilă amenitate, felul in care a navigat in apele tulburi ale conflictului dintre seful său politic (Călin Popescu-Tăriceanu) si seful statului (Traian Băsescu), felul in care obisnuia să raspundă, in interviuri, intrebărilor celor mai incomode, toate acestea au adus in mediul politic dambovitean o rară notă de salubritate".

Andrei Plesu crede că trei calităti il definescu pe Ungureanu - dimensiunea culturală, politetea si simtul oportunitătii si al orientării politice.
i.mardan
rank 2
si Bombonel-Nasta$e,avea elocinta,diplomat...
...subtire,si totusi a facut atat de mult rau poporului roman.
1)Mihai Razvan Ungureanu,in calitate de ministru de externe,in complicitate cu tradatorul Tariceanu au renuntat la fundatia Gojdu din Budapesta(valoare de 2-3 miliarde de euro)a renuntat la ea,desi apartinea prrin testament B.O.R.
2)in calitate de ,,clopotel"zornaitor al ,,societatii deschise"a lui soros(de la care a luat bani)a sustinut tezele lui Voronin si ai dujmanilor Romaniei si romanilor,sustinand teza,,moldovenismului"
3)tot in calitate de ministru de externe al Romaniei,in 2007 cand romania a intrat in UE,a organizat un spectacol,,cultural" in Bruxelles,unde ,,artistii"erau in T0TALiTATE TiGANI
bstefan
rank 1
Din trecutul utecist al lui M.Ungureanu,in liceu
Mihai Ungureanu era plin de bube pe fatza,colegii faceau multe glume pe seama lui,dar cea mai buna era aceea care spunea ca Mihai Ungureanu era bubos pentru ca taica-sau manca mult *** BOK-ciu-turcesc(de-al etnicului Basescu)la securitatea ceausista.
globedreamer
rank 5
Si Djuvara il lauda pe Ungureanu!
Daca cititi cu atentie comentariile, veti simti si voi probabil, ca si mine, ca nu este nevoie sa explici nimic celor care-i balacaresc pe ministrii astia noi.
Pur si simplu ei nu pot pricepe nimic din cel putin doua motive:
1. sunt prea pr-osti
2. nu au destula intelepciune sa faca pasul inapoi si sa astepte o miscare gresita din partea "lupilor tineri", dupa care sa sara cu galagia.
Clantzaii astia nu pot pricepe ca in timp ce ei mananca cu polonicul pe aici, sunt unii care studiaza, care se califica si care chiar stiu si pot sa faca ceva.
Cat despre cei care incearca sa-mi spuna mie ca Mitrea este vreun geniu in ale transporturilor... voi de cand ati deschis ochii pe lume mai baieti? Ia numarati km de sosele facute de Mitrea!
Succes tinerilor ministri-sa faca ce au invatat si sa nu se lase luati de val. Gura lumii...
Onesti
rank 5
Tineri profesionisti...de asta avem nevoie...
Fara indoiala, reprezinta o solutie infinit mai buna pentru tara decat vampirii din Galeria de monstri: Dna Comisar Sovietic Rodica Stanov, bonbonel, noricutza si nepotzica, ludovica spritz, antenescu gargara, tov poanta, oprisan, mazare, guzganul rozaliu, voicu, precum si stapanii acestora, vantu, motanul felix si paturiciu....
***UPSS***
rank 5
Tineri profesionisti...de asta avem nevoie...
..mare dreptate ai....! Ti-ai scos portia de Etnobotanice pe ziua de azi...Eba va fi mandra de tine !
Onesti
rank 5
Etno ? Au consumat USL-asii tot stocul...
Nu vezi cum tremura Antenescu de cand a vazut pe propunere indrazneata de Guvernare a facut Dreapta ?...

Ma rog, el mai tremura si pt faptul ca lenea lui incomensurabila va iesi si mai mult in evidenta atunci cand va fi pus fata in fata cu noi ministri tineri, dornici de munca si pusi pe scos cu adevarat Romania din criza...
arting19922000
rank 3
Care dreapta?
Aia a lui Basescu sau cea a lui Oprea?hai ca sunteti chiar penibil daca chiar credeti ca base face un guvern de dreapta cu fostii internationalisti socialisti din PD si 'oastea de strasura" a lui Oprea-Sarbu_Diaconescu!
ETC
rank 1
Alegeri anticipate !
Depedelizarea :) O tara distrusa de o caricatura de regim Basescu.

Ce-l mahneste mai tare pe Bulibasa Basescu e ca-i spun *** Ordinara :))) Cocalarul Basescu :) face repetitie, incearca sa se obisnuiasca cu celula conserva.
Asta este soarta dictatorilor. S-o luam din antichitate si sa ne oprim la Ghaddafi, trecand de Hitler, Mussolini, Ceausescu, Samd.

Bulibasa Basescu :))) nu este deloc exclus sa-si petreaca timpul intr-una dintre nenumaratele locatii Golden Blitz. Sau sa se joace cu ATV-ul. Bulgarindu-se, in pauze, cu Piranda Udrea. Dar asa, simbolic, cum spuneam, seful statului sta inchis. Ca o conserva :)

Cel mai bun argument impotriva democratiei cocalarului Basescu si Guvernul lui, cascadorii rasului, este o conversatie de cinci minute cu alegatorul de rand.

Voi l-ati adus la putere pe singurul comunist - securist Basescu, cu isteria anticomunista - fara un examen critic, serios, al societatii romanesti de dinainte, din timpul si, iata, dupa comunism !

Dihania Basescu a fost implicat in toate cele patru mineriade ca sa strice imaginea Romaniei - a Revolutiei si sa fraudeze Guvernul Roman, Ciorbea si Tariceanu. Si a reusit...

Fara actul revolutionar din 1989...profitorul Revolutiei Basescu nu ar mai fi, astazi la putere (guvernare).
Bobby_Fischer
rank 1
Unii da, altii au nevoie de Antena 3 !
Orice guvern, indiferent cui ar apartine, cu o astfel de medie de varsta, fara dinozauri comunisti si cu CV-uri remarcabile, merita incurajat si sustinut. Dar caracterele pigmee vor improsca cu venin si noroi, dupa o binecunoscuta metoda bolsevico-securistoida.
Onesti
rank 5
Sansa Romaniei...
E noul Guvern de dreapta...

Normal ca trantorii gangavi ai Usl-asilor, croiti dupa tiparul puturosului Antenescu Gargara nu sunt de acord cu relansarea tarii...

Intr-o economie relansata, in care toata lumea ar munci si mai mult, dupa modelul german, PeNaLii ar ajunge de rasul curcilor bete...
Profa
rank 5
Tinerete fara batranete...
frumoasa poveste cu indemnuri vesnice.
Nu va place carcotasilor USLinosi?Parca asta ati cotcodacit de 3 ani ca vreti primenirea,schimbarea guvernarii.Daca si de data aceasta va opuneti,tineti minte ce va spun:Sunteti iresponsabili si veti pieri pe limba voastra.
Utilizator sters
USL a luat o palma grea. De tot!
Nimic nu le iese. "Revolutia lichelelor" s-a stins fara a provoca ceva deosebit. Despre remanierea guvernulkui se vorbea mult inainte de respectivele zile... Si precum se vede, PDL s-a pregatit foarte bine. Este ceea ce nu stie sa faca USL. Si de aceea pierde. Si pierde. Si pierde!!!
orbul_schiop
rank 1
de unde
de unde au aparut toti acesti tineri profesionisti, angajati inca de la 25 de ani drept consilieri, membri ai consiliilor de administratie, cu venituri de zeci de mii lei (noi) pe luna?
ma apuca mandria cand stiu ca avem asemenea competenti, ce vor forma un guvern pentru rezolvarea problemelor noastre.

dar ce vor face ei ,saracii, ca salariul de ministru e mult mai putin decat castiga acuma?
propun sa le dam mii de euro din oficiu, sa nu cumva sa plece bunatate de oameni tineri
Onesti
rank 5
De unde au aparut ?
Iti spun eu...
Tot de unde a aparut si konrad adenauer in Germania, john r. commons si john maynard keynes la americani...

Avem nevoie de elite, nu de putori PeNaLe si tov bolsevici care sa tina economia sufocata de lacomia si aroganta lor
Utilizator sters
Revoltator. Un politruc insipid insulta elite ale
politicii mondiale.cata dreptate avea Konrad Adenauer:
" Toti traim sub acelasi cer,dar nu toti avem acelasi orizont."
Cum sa compari progenituri stalinist-naziste reciclate de criminalul international Traian Basescu,cu Konrad Adenauer,progenituri infractionale a caror averi sunt facute in nici 16 ani prin crime impotriva Romanilor,cum sa compari niste politruci semiinculti cu cel care este fondator al Uniunii Europene, cu omul care in 1955 a reusit sa obtina repatrierea germanilor deportați la muncă forțată in Siberia,Konrad Adenauer?

Priviti faciale tuturor politrucilor care sunt spionii tradatorului MR Ungureanu in guvernarea PDL-UNPR-Boc-Basescu si aveti dovada [rimitivismului si dezumanizarii ce place extrem de mult teroristului international Traian Basescu ,cel care in intentia de a trasnforma Romania in teritoriul absolut al terorismului international are nevoiie de tinichigii sefului s[pionilor la randul lui o progenitura comunista.
Comentariu inadecvat
medgidnicolai
rank 5
Cred
Ca reprezentantii minoritatilor nationale, isi vor repara greseala de a sustine 3 ani un guvern antiromenesc. Pot demonstra ca sunt cetateni romani nevotand guvernul actualei coalitii.
surianu
rank 5
MInoritarii vor vota pe minoritarul israelian M.R.Ungureanu
Daca le va oferi un gheseft, ceva, deja.
darnic00
rank 5
Domnule surianu.
Repet rugamintea pe care v-am mai facut-o pe aceasta pagina. Prezentati va rog sursa verificabila a celor scrise de dumneavoastra in postarea de pe pozitia rezervata, de la prezentul articol. Ma refer concret la prima postare a paginii, care va apartine. Sursa verificabila a celor scrise acolo, va rog.
Utilizator sters
Radio Erevan,care sustine ca are si probe video,
spune ca multi dintre "tinerii si profesionistii menistri"ai spionuluilui tinichigiu au trecut prin paturile Udrei Eelena a Ancai Boagiu dar in primul rand a Elenei Basescu.Tot radio Erevan anunta ca amanta nasului Falca ,nash de terorist-basist,este pusa tovaraseste la munca,nu la lopata ci la Ministerul Muncii...
Profa
rank 5
De ce,surianu...
arunci totul in derizoriu?

Si de unde asemenea atitudini xenofobe?Ai ceva personal cu evreii?
executorul
rank 5
Un nou lot de lacuste portocalii la jefuirea tarii,
Toate aceste BEIZADELE portocalii au fost aduse pentru a da cea mai mare lovitura poporului roman, adica: acapararea pentru Camorra portocalie a Companiilor Nationale(Hidroelectrica, Transelectrica, Romgaz, etc)
Privatizarea acestora, are scopul de ai imbogati pe marii mafioti portocalii, si de a ne transforma din exportatori de energie electrica in importatori de energie electrica, adica triplarea in prima faza a pretului la curent electric si gaze.
In toata lumea aceste Companii apartin statului, si sunt unitati ce asigura Siguranta Nationala (in caz de razboi, calamitati etc) asigura supravietuirea poporului cu curent electric si gaze, daca pun ghiarele lacustele portocalii pe ele, Romania nu mai are nici-o siguranta iar saracia va fi crunta pentru romani.
Stan
rank 5
De mai executorule, lotul ala vechi nu v-a placut,
acuma inghititi-l p-asta nou cu oase cu tot!
Ce-si face omul cu mana lui...
Menumorut
rank 5
Paradoxul Lustratiei in Romania
Daca domnul Ungureanu a fost evreu, nu putea sa fie ofiter de securitate. Daca a fost ofiter de securitate, nu putea sa fie evreu. Hotariti-va fratilor!
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
surianu
rank 5
darnic?
o simpla cautare google cu "vass+volt+watt" te-ar fi edificat. Dar avand in vedere neajutorarea dtale si insistenta, iti dau mura link-ul:
http://www.gandul.info/politica/replici-tari-din-sedinta-in-care-boc-le-a-luat-pe-udrea-si-boagiu-dupa-el-vass-noua-tinta-a-pedelistilor-ce-sa-caute-la-economie-cand-nu-stie-care-este-diferenta-dintre-watt-si-volt-9214195
Ghilotina
rank 5
iar e inundat forumul de trompetele INTACT
iar se cauta "texte" cu care sa ne macine creierii .......

SR Stanescu - (Ciripoi) a lansat deja o parte dine ele : tema cu evreii , cu Mossadul ...........

Va da lectii PDL , ba securistilor !
Oameni capabili si dedicati .....
wolf22
rank 1
Esalonul doi intra la butoane!
Basescu jubileaza, are situatia sub control.
Oare aceasta miscare nu va acumula tensiuni suplimentare
la nivelul pietii universitatii?
Deja am auzit!
Pleaca hotii si vin prostii!
Comentariu inadecvat
cipriotu
rank 5
Guvernul Spionel
Spunea un comentator de pe-aici ca noul cabinet, asa cum este el planuit, e superb. Eu merg mai departe si zic: cabinetul asta ar fi si mai superb (daca pot spune asa), in cazul in care s-ar mai schimba ceva ministri pe ici-pe colo, adicatalea in punctele esentiale. De pilda, ca sa fie in ton cu seful-spion, la Finante sa vina *** Hari, caci aia se pricepea la muls bani de la marii smecheri. Tot in aceeasi idee, la Turism sau la Externe ar putea fi instalat James Bond, fiindca omul era obisnuit sa rezolve diverse cazuri plimbandu-se prin toate tarile, tarisoarele si insulitele lumii, de te miri cum de le mai gasea pe harta. Iar la Interne sau la Aparare, cel mai potrivit ar fi Pacepa, asta e clar, mai ales ca dumnealui cunostea in detaliu toate dedesubturile neonorabile care trebuie musai sa existe in cadrul structurilor de aparare onorabile. Unele tari au intrat in istoria spionajului printr-un individ sau cel mult doi, de exceptie. Noi am intra gospodareste, printr-un guvern intreg. Ar fi frumos, parol!
P.S.: Ar fi excelent daca noii ministri promovati acum, tinerei si frumusei cum sunt ei, ar fi lasati sa-si faca treaba asa cum s-or pricepe mai bine (caci poate s-or pricepe), fara presiuni, comenzi si indicatii venite dindaratul cortinei, de la diversi sefi de partid sau mari moguli ai neamului. Cu alte cuvinte, sa fie intr-adevar ministri cu propria lor putere de decizie, nu marionete cu sfori trase de altii. Personal, cu indoiala o spun, tare imi este ca nu va fi deloc asa, fiindca politica romaneasca si-a facut din ticalosie un mod obisnuit de viata, iar interesele personale si dorintele de putere absoluta au devenit scopuri unice pentru cei mari si tari. Dar, ma rog, om vedea. Daca om avea ce...
tyrex
rank 1
bai perciunattule guvernele tale de papittoi nu vor trece niciodata
Sunteti mortti voi nu pricepeti? Degeaba va dati buni samariteni e prea tarziu sunteti pe faras. Iar tu vezi ce faci cu viata ta subterana ca joci in solda a doua agenturi straine usor de ghicit care te vor trimite la esafod.
petrachel
rank 2
Vrem anticipate
Nici nu vreau sa ma uit pe lista, nu ma intereseaza; Vreau alegeri anticipate. Asa vreau eu. Nu este bun cabinetul, sunt sigur, de asta nici nu vreau sa citesc lista. Jos basescu. jos guvernul care vrea sa fie validat. nu sut buni de ministri cei nominalizati.Sigur multi dintre ei s-au mansturbat cand erau adolescenti, daca asteptati cateva zile, Antena 3 va aduce dovezi ca multi dintre ei se mansturbeaza si acum, multi nu au o relatie armonizata cu nevasta, multi au amante, dar nu ma intereseaza pe mine asta. Eu vreau alegeri anticipate. Am zis. Jos, jos, stai c-am uitat, Boc nu mai este, jos viitorul prim ministru
Utilizator sters
Vrerea romanilor se va implini foarte curand.
Vom avea anticipate,dar Romania va avea si Tribunal penal International ,unde teroristul international Traian Basescu va fi vedeta ,M Ungureanu ,tuns scurt, il va seconda ,asisderea alti si alti criminali PDL-UNPr ce au savarsit in tara genocidul socio-economic...
Emigrantul-Anonim
rank 5
@petrachel: daca tu vrei alegeri anticipate sa-i scrii lu mos gerila
Si ce alte doleante mai ai tu: jucarii, bomboane, etc. Asa e in "democratia originala": fiecare spune ce vrea muschiul lui! ceilalti nu conteaza!
Stan
rank 5
Chiar asa decis esti mai petrachel...
...sa nu aprobi chiar nimic-nimic-nimic?
Vezi ca ti-ai castigat un aliat de nadejde cu aceasta intransigenta care te onoreaza, pe uliiivia.
Luati-va de mana si faceti o cerere la Basescu sa-i aresteze pe toti noii ministri si sa-i puna la dispozitia voastra! Pana vine raspunsul la cerere, odihniti-va la Balaceanca!
Naoi
rank 5
Admirati CORONITA
yh
parerea
rank 5
DOMNULUI EMIL BOC,
Cum puteti minti inca o data, romanii, cu aceasta insailare de oameni legati de infractiune, de Securitatea lui ceasca si de penticostalii lui falca? ce ati schimbat? Niste nume? Credeti ca asta asteapta romanii? Eu cred ca cineva doreste sa-l ingroape pe M.R. Ungureanu!
Stan
rank 5
ce-i tot dai cu "romanii care vor nu-stiu-ce" mai parere?
Vorbesti de aia 25 de romani platiti de USL care se izmenesc pe la Universitate? Sau de pensionarii militari care ar face bine sa iasa din sistem cat mai repede ca sa nu mai toace bugetul cu pensiile lor nesimtite?
Cine te-a facut purtator de cuvant al "romanilor"?
V-ati invatat sa tot clampaniti fara sir si fara rezultat!
niculaeda
rank 5
@Ulivia
- "Romania va avea si Tribunal penal International"
- ????????
Utilizator sters
Da Niculaeda,se va institui un Tribunal Penal
International pentru Romania,deoarece teoristul international traian Basescu si toti complicii lui ce ocupa autoritatea statului roman,inclusiv SIE vor fi judecati pentru crime ce se inscriu la crime impotriva umanitatii.Insusi infractoprul traian Basescu a recunoscut ca mafiotul guvern Boc emil-PDL-Basescu a distrus nivelul de trai decent,distrugere ce a dus la asasinarea a peste 1000 de romani.E p[utin?pana si Milosevici a avut un rechizitoriu cu mult mai bland decat cel ce il merita ,conform faptelor crimianle Traian Basescu si toti complicii lui.Timpul imi va da dreptate.Deocamdata sa afalm cu va trata NATO tradarea lui MRU.
parerea
rank 5
DOMNUL EMIL BOC,
N-A INTELES NIMIC! Dar o sa inteleaga, curand! Pe teren! P.S. Economia Romaniei cui ati dat-o, d-le fost Premier al Romaniei? Lui Bote de Salaj? Cine-i omul si ce va semna ca primarul? Mare grija ca D-nul Ungureanu ar putea sa va lase cu caruta-n drum, cand le va studia dosarele in profunzime! Mare grija ca iar v-au crescut lemnele la gura! Acum va aud si iar mi-e greata!
Utilizator sters
greata e reciproca
:)
parerea
rank 5
LA ALEGERILE LUI ILICI,
ai mai vazut ciomageala ce va fi la alegerile din acest an!
Neutron
rank 5
In ciuda tuturor evidentelor
Boc nu cred ca intelege ca Nu mai e premier nici macar de forma cuim a fost pana acum 3 zile.
Utilizator sters
RMU spune ca a lucrat institutional cu noul guvern
In mod clar criminalitaea si infractionalitatea PDL-UNPR ce a fost intituionalizata de teroristul international Traian Basescu si include si SIE,atat timp cat mafiotul Basescu si seful s.i.e pun in pericol siguranta nationala si incalca art.26 din legea 51/1991.asadar toti ministrii,interpusii executanti ai coruptiei guvernului mafiot Boc -basescu fac si spionaj in intersul terorismului international?Un asemenea guvern va valida Parlamentul romanesc ,parte din Parlamnetul European?
Profa
rank 5
Neutron ,ai vrea ca presedintele PDL sa plece?
Toti sefii de partide politice propun si isi sustin candidatii.Nu degeaba s-a sacrificat premierul cu intreaga echipa,a vrut sa dea satisfactie si protestatarilor si opozitiei.

Ma tem ca v-a dat sah mat!
arsul
rank 2
sa aducem din israel cati mai multi tineri profesionisti
in tara nu mai sunt , am reusit sa bagam toti tinerii profesionisti israelieni in toate structurile politica si massmedia e plina de tineri israelieni.sa mai aducem din israel ca nu mai avem si la guvern e nevoie de se schimba garda hotilor si a sobolanilor satui cu garda sobolanilor infometati .
Utilizator sters
Sa nu-si bata nimeni joc de Romania si de siguranta nationala a tari
Nu exista nici un nou guvern,exista doar un spectacol grotesc ce atenteaza la siguranta nationala(art.26 legea 51/1991).RM Ungureanu este dovada ca teroristul international Traian Basescu se foloseste de SIE in scopurile saLe mafiote impotriva Romaniei.de aceea ce naste intrebarea ,cum se foloseste teroristul international Traian Basescu, in complicitate cu RM Ungureanu si toti complicii PDl-UNPr de n.a.t.o in intelegerile cu terorismul international??Parlamentul Romaniei are de raspuns la aceasta intrebare ,itai in comisile de rsort si apoi in plenul Parlamentului in baza art.96 din Constitutia Romaniei.
Comentariu inadecvat
i.mardan
rank 2
Onesti,daca nu-ti gasesti pastila,si intri...
...in trepidatii,iti recomand urmatoarea terapie de soc;
fa-ti o trepanatie la creier sau fa-ti o injectie cu apa rece(sau cu CIANURA,la alegere,ia de la ba$e$cu)
globedreamer
rank 5
Ce mica esti Ulivia... realizezi asta?!
.
surianu
rank 5
Speranta lui Basescu e sa-l impuna pe ovreiasul MRU
drept candidat la prezidentiale, care sa-l protejeze in caz ca e ales de justitie. Ai observat cum au sarit in aer de entuziasm postacii portocalii?
Serviciile stiau de acest plan.
Din nefericire pentru Base, e probabil ca Ungureanu asta scolit de Mossad isi va pierde aspectul mincinos de baiat bun, dezvaluindu-se afacerile murdare in care a fost implicat: Omar Hayssam, Gojdu etc.
Utilizator sters
Onesti,nici o pastila nu-ti alunga frica ce te
stapaneste,pe tine,pe infarctorul Traian Basescu,dar si pe spionul tradator al SIE de urmarile tradarii voastre.Eu nu cred ca n.a.t.o nu va reactionala impotriva sefului SIE cel care,iata ,face politica ilegala a celui mai corupt partid din estul Europei si al recunoscutului,mondial,terorist international Traian Basescu.ComentAriul meu nu are rostul infricosarii voastre ci este in apararaea legilor romanesti,conforme legislatiei internationale.
i.mardan
rank 2
Noul prim ministru,bursier(platit)al unui jefuitor
...al economiei nationale romanesti
Potrivit Time Magazin,Rich si-a stabilit in Israel o fundatie pe numele său,condusă de un fost agent al Mossad-ului".Mark Rich avea asupra sa,in SUA,51 de capete de acuzare pentru evaziune fiscală,asociere cu răufăcători si transferuri frauduloase de fonduri,moment in care a sters-o spre Elvetia.Sold infractional:26,9 milioane dolari fată de fiscul american,13,5 milioane dolari amenzi si 97,4 milioane dolari dobanzi,in prezent Mark Rich duce“o viată de lux,in apropiere de Zurich,intr-o vilă somptuoasă, inconjurat de gărzi de corp israeliene"Asa cum am arătat,legăturile dintre David Rothschild si G.Soros se tin prin oameni cheie,indeosebi prin evreul Richard Katz,ce face parte din comitetul director al concernului lui Soros(Quantum Fund)fiind in acelasi timp director al Rothschild Italia SPA din Milano.In Rusia,prin“terapia de soc"promovată de Soros si prin“consultanta la privatizare"asigurată guvernului Rusiei de Goldman&Sachs,au reusit să pună in bratele lui Mark Rich cateva ramuri ale economiei.
Imputenicitul pt.Romania si Israel al magnatului evreu Mark Rich e israelianul Yoav Shtern.La randul său Shtern e ginerele celebrului avocat roman Teodor Cuzino,impreună cu care,in anul 2000 a infiintat firma Internaft srl,cu obiectul de activitate“comert cu ridicata al combustibililor solizi,lichizi si gazosi si al produselor derivate".Obiectul de activitate al sereleului Shtern-Cuzino corespunde intereselor lui Mark Rich(si a ocultei din spatele lui) in Romania:preluarea celei mai puternice firme de stat romanesti din domeniul petrolier,compania PETROM,cu care Shtern deja derulează afaceri de anvergură in domeniu.E de asteptat,totusi,ca echipa evreiască să apeleze,in cursul anului 2003,la o firmă cu nume curat pentru cea mai mare privatizare romanească a anului.
In fapt,Shtern a fost si mai e reprezentantul pt.Romania al firmei britanice(cu proprietari evrei)Interlink Overseas Ltd,controlată de Rich si implicată in afacerile petroliere din Romania cu chiar Petrom s.a.“Mark Rich e interesat de compania romană de petrol,Petrom,ca de altfel atatia alti oameni de afaceri…Petrom e o firmă de interes national ce asigură jumătate din necesarul de petrol pe piata internă si 35% din consumul de gaze,are o retea de telecomunicatii comparabilă cu a unei firme de telefonie"-Jurnalul National,5.10.2002.
Toate afacerile cu petrol se desfăsurau intre Yoav Stern si Viorel Hrebenciuc, care a primit mai multe milioane de dolari comision (in cea mai mare parte a lor,banii erau depusi de Hrebenciuc in bănci din Londra.)In ultima perioadă,patronul din Marea Britanie,Levy Nisim(omul lui Mark Rich)văzand ca negotul cu Romania stagnează,a intrerupt relatiile cu Shtern,care a continuat derularea afacerilor de la sediul firmei InterLink din strada Armenească nr.43
John the true
rank 5
@ I_ mardam ! Nu va complicati, Avem si noi pe....
Catalin Voicu al nostru, pe Nastawse si Patriciu, pe Vantu si Voiculescu ,pe Tariceanu.

De astia ti-e rusine cumva de nu-i citezi ?
Emigrantul-Anonim
rank 5
asa!, asa!, pe ei sa vada toata Europa ca suntem antisemiti!
Sigur ca da! Comunistii isi arata ura de rasa! Foarte bine! Sa vada ca romanii sunt antisemiti!
i.mardan
rank 2
Nu,nu suntem antisemiti.Antisemita e justitia...
...americana.
Justitie care l-a condamnat la inchisoare pe Mark Rich,evreu din SUA.
Mark Rich,care l-a platit pe noul prim ministru,l-a hranit,imbracat,spalat,intrucat a fost bursier al sus numitului.
Mark Rich,implicat pana in gat in privatizarea(vinderea pe nimic) a Petrom,dar nu numai.
,,Israel cumpara Romania"-Shimon Peres,prim ministru al Israelului

Axa Mark Rich(Rothschild)-Yoav Shtern-Viorel Hrebenciuc. Unul dintre nenumăratele scandaluri ale pseudo-capitalismului romanesc s-a declansat la inceputul lunii octombrie 2002,si,ridicand incă un pic cortina spolierilor comise asupra Romaniei,ne-a permis să aflăm faptele pe care vi le vom relata mai jos,chiar dacă se incearcă rapida lor musamalizare.Scandalul“Cuzino-Shtern"are deosebitul merit,prin mediatizarea sa,că ne arată interesul manifestat in ultimii ani fată de petrolul romanesc,printr-unul dintre principalii“capitalisti"evrei americani,poate cel mai veros dintre acestia.Acesta este Mark Rich!La 20.01.2001,in ultima zi a mandatului prezidential,fostul presedinte al SUA,Bill Clinton,sfidand opinia publică americană,semnează decretul de gratiere al magnatului Mark Rich,Clinton negand totodată că evreul Rich si-ar fi cumpărat gratierea prin contributii financiare directe sau indirecte către Partidul Democrat american.In fapt,prin sotia sa,Denise Rich,Mark Rich a oferit Partidului Democrat peste un milion de dolari in perioada 1993-2000,a mai atras fonduri de 250.000 dolari(de la alti evrei)si a făcut grase cadouri sotilor Clinton in ultimul an de mandat al lui Bill.Chiar si negratiat,Mark Rich oricum nu mai putea fi insă ajuns de mana justitiei americane care il urmărea pentru una dintre marile fraude fiscale aduse Statelor Unite ale Americii,48 milioane dolari,fugind si stabilindu-se in Elvetia,din anul 1983.De aici,ca un păianjen,a inceput să-si toarcă si să-si intindă panza intereselor economice asupra intregii lumii,cu precădere asupra Romaniei.
Privind totala obedientă a tuturor presedintilor americani fată de marii afaceristi evrei trebuie aratat că,tot in ianuarie 2001, noul presedinte al S.U.A., George W. Bush (Jr.), a anuntat că renuntă la intentia de a anula gratierea lui Mark Rich, acordată de predecesorul său Bill Clinton.

“Un nabab iubit de Mossad!" Astfel titra cotidianul Jurnalul National din 04.10.2002 următoarea fisă biografică a afaceristului Mark Rich;născut in Belgia, a sosit in Statele Unite ale Americii in 1941, preocupandu-se de a-si construi imaginea unui important om de afaceri:“Cu abilitate, in mai putin de 20 de ani, Rich a reusit să facă opere de caritate in valoare de zeci de milioane de dolari, in S.U.A., Elvetia si Israel.Statul evreu chiar i-a acordat o carte de identitate si un pasaport, ca urmare a ajutorului acordat instalării in Israel a evreilor rusi si etiopieni.
Onesti
rank 5
Pastila era pt Olivia lui Popeye...
Apropo, cum de este pornita Olivia pe marinar ? Stiam din scenariu ca ea are o simpatie deosebita pt acesta....

Sau a dezertat in partea lui Bluto Antenescu, mortul viu....
bstefan
rank 1
Romanii il acuza pe MR Ungureanu de impostura .
Pentru n.a.t.o si ptr. spionii lumii noncoministe feriti-va de comunistul ticalos MR Ungureanu,complice cu teroristul international T.Basescu.Iata aici cum lauda tradatorul spionilor romani,comunismul si pe ceausescu nicolae: ""tovarăsul Mihai Ungureanu, delegat al Organizatiei judetene Iasi", a cuvantat adanc. Redăm, de pe site-ul organizatiei Militia Spirituală, cateva pasaje relavente, lăsandu-vă plăcerea lecturii integrale in facsimilul pe care-l publicăm. "Pe deplin constienti de sarcinile ce ne revin din Hotărarile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Roman, din indicatiile si orientările secretarului general al partidului, tovarăsul Nicolae Ceausescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii di judetul Iasi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialisti cu o inaltă pregătire politică si profesională cu constiintă inaintată hotărati să muncească, cu entuziasm si pasiune tinerească revolutionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care Romania s-a inscris in perioada de o efervescentă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Roman.""
parerea
rank
FUMIGENELE AU INTRAT LA apa!
Si PDL-ul in cadere libera! Actiunea "pupat Piata Endependentei" va fi un mare fass! De aceasta data, vor iesi in strada si tacutii din case! Sa dai ministerul Economiei, in vrem,uri de razboi economic, in mana unui nimeni, te infioara! Asta numeste Emil Boc "responsabilitatea" PDL-ului! vai de mama voastra, HOTI cu diploma! P.S. Ia ascultati-le povestile despre "viitorul ce l-au oferit Romaniei"! ce "garnitura noua" ne-au oferit! Ce favoare cu primari bordura clonati, la nivel national!
John the true
rank
Acum chiar e necesar sa va luati tabletele.
Ce noroc cu tanletele ca salveaza omul de la dementa !
Marian-Eugen
rank
Basescu i-a ciuruit din nou!!!
Si definitiv! Un asemenea guvern nu a avut Romania niciodata. Tanar, competent, tehnocrat, acest guvern propus de P D L schimba modul de guvernare al Romaniei pentru totdeauna.
USL e la pamant, se vede pe fetele lor ca Ungureanu si guvernul lui i-a terminat de tot. USL nu poate veni sub nicio forma cu o asemenea garnitura, odata pentru ca nu are asemenea oameni competenti si pentru ca greii partidelor care o formeaza, de la Hrebenciuc la Voiculescu, de la Mitrea la Fenechiu,de la Dragnea la Rusianu, nici nu concep sa nu devalizeze tara in cazul in care, Doamne fereste, vor veni la guvernare.
Felicitari Traian Basescu si P D L!!!
Votati-ma toti care sunteti de acord cu mine ca avem sansa cu acest guvern ca politica romaneasca sa iasa din mocirla iliesciana!!!
amenam
rank
Hai Mariane,
invatatoarea de la Munca,este tehnocrata?
John the true
rank
Sa o crezi tu cqa e invqatatoare,Google te ajuta..
... sa te luminezi . Incerca-l !
parerea
rank
"MeReU NU VA PLECA!"
Zice Domnia-Sa acum! Deci, vor pleca ceilalti! Felicitari, Domnule Premier! Succes!
Utilizator sters
premierul" este un tradator,iar in lumea spionilor tradatorii
platesc crunt orice tradare.MR Ungureanu a tradat in aceste zile siguranta nationala a Romaniei pe fata cu vina penal-internationala si a trecut sa-l salveze pentru scurt timp pe teroristul international Traian Basescu de o justa judecata.Inainte de a mai vorbi fara rost puneti mana pe legea 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei,art.26 :

Art. 26.
Salariatii organelor de informatii si ai celor cu atributii in domeniul sigurantei nationale nu pot face parte din partide sau alte organizatii cu caracter politic ori secret si nu pot fi folositi in scopuri politice.
Nu pot activa in serviciile de informatii persoanele care au fost gasite vinovate pentru actiuni indreptate impotriva drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
John the true
rank
Lasa tanti, nu fa spume degeaba.
Tariceanu nu l-a ales ministru nin guvernarea sa ?
Unde erai cu gura mare pe atunci ?

Vezi ca nu te baga nimeni in seama.
parerea
rank
M.R.U. ESTE LIBER!
ESENTIAL! Are voie sa remanieze ministrii numiti astazi! Asta este STIREA zilei! Nu Domnia Sa va pleca ci papusile din fata gastilor! Succes!
amenam
rank
@parerea
Dar totsi consider normal,ca fiecare partid din coalitie sa fi venit cu mai multe propuneri si Ungureanu sa-si fi ales oamenii pe care ii considera el competenti.Asa apare ca i s-au impus oamenii,mai ales cum a facut Oprea.Ma bucur ca sint tineri ,aveam nevoie de asa ceva,dar totusi sa pui o invatatoare la Ministerul Muncii,mi se pare prea mult.
John the true
rank
Ce nu poti intelege matale este ca s-au inlocuit..
..persoane si nu programe.
Razvan a anuntat ca va continua cu programele b lui Boc pana la vfinalizare, adica maxim 9 luni si vin alegerile vgenerale la termen.

Vrei minuni ?
Sau iti place sa vorbesti doar.
John the true
rank
Totusi sunt,,-0papusi,, si nu momai USL-amiste.
E mai convenabil
amenam
rank
Ionica,
ai drepatate cu Boghicevici,sorry mea culpa.Dar nu ai inteles ce vrea sa zic eu.De unde si pina unde ma iei cu inlocuit persoane,programe,bla,bla.Eu am zis ca trebuia sa vina fiecare partid din coalitie cu mai multe propuneri sa aiba Ungureanu d eunde sa aleaga.Asa apare ca i s-au impus ministrii.Nu crezi ca era mai democratic?Si las-o mai moale cu injuraturile,te rog.Pentru mine PDL=USL,toti sint o apa si un pamint,toti alearga dupa voturi,toti cumpara voturi,nu e nici odiferenta intre ei.Tare mult as vrea sa apara un alt partid,preferabil din oameni tineri.
anonymus
rank
seful
unui serviciu secret, prim-ministru ? Amin !
John the true
rank
Gelule, noua ni-l place. Tie nu fiindca esti pus sa stai
...pe coada, Dresorul mnu te iarta sa stii.
Degeaba te-a reactivat Voiculescu.
Coada-i coada !
Stan
rank
Amin Gelutule si fii cuminte; daca nu iar vor face forumistii
...apel la mama lui Gelu ca in trecut!
Margayoyo
rank
guvernul
O selectie din noua generatie, mult succes si spor. Un suflu tanar
Deniutz
rank
Bun **** / De acord ****
.
barabula
rank
imi dau seama cat ii doare
dupa cat ii vad de agitati pe toti angajatii astia - posteaza de cate zece-cinsh'pe ori aceleasi ineptii: securist, ***, membru cc pcr (sic!)...
macar nu-i chiulangiu sau repetent la istorie.
Vulturul-Brancovenesc
rank
Un nimeni sau goolul ( nu lool) absolut
Ce va mai gudurati si lingeti botul la gandul ca o sa insfacati cascavalul. Nici nu stiu cum sa va spun dar cred ca MARS este cu adevarat potrivit.
eleanu
rank
non obliviscor sermones tuos
"adio, domnule gorski !"
citat dupa Niels Armstrong, in momentul parasirii LEM-ului,dupa Buzz Aldrin, prin 20/21 iulie 1969,apollo 11, in amintirea marginirii conceperii si numirii de sefi de guverne in Bucuresti,carora sa nu le intre mingea copiilor Lumii in Curte, ca o mai vad inapoi cand Romania va fi pe Luna.
Vom fi pe Luna, prin noi insine.
John the true
rank
" Filozofii,,bolnavicioase ce tradeazaa un etaj surpat.
Ha ha Ha cu prezicerile !
andrei27
rank
John the kk
Securistule & comunistule, esti in crize?
niculaeda
rank
@eleanu
-"Niels Armstrong"
- ??????
LIBERALUL
rank
Ungureanu,e totuşi fochistul...
Mecanicul si conductorul garniturii,sunt altii!
Halal Prim .Din fasă,sefii de partide i-au pus sub nas
pe cine ii dă la echipă si Ungureanu speră că va defila
cu ei.
Mare jignire la adresa acestei natii,care si-a castigat
independenta si apoi un nume de Ţară,cu arma in mană!
Sigur,nu acestia care au doar BANUL ca tel in viată!
John the true
rank
Fochistul este destoinic si awsta e important.
USL este la mana si ordinul lui Voiculecu.
Inclusiv matale care te produci pe forum, fiind foarte abitat.

Pitin aer nu va strica sa va aerisiti nadragii de mirosul pestilentios.
NEUTRONU
rank
daca vor fi confirmati!!!
nu cred ca sunteti impotriva daca ii lasati linistiti sa arate ce stiu???s-au felix nu are liniste???
eleanu
rank
nu suntem israeliti
nici creiere bine spalate de politiile politice din 1938 pana in ziua de azi.
e.m.cioran ne-a spus cine este Israel, si suntem mai al *** decat ce-a gasit Cioran in Israel.
scriu la minus 24 de grade, si mai pot fi adaugate o suta de grade, scriu din Cosmos.
am miliarde de raspunsuri pozitive de sub Glie, ca multe mii de miliarde de vietati asteapta Primavara.
Vom incolti in liniste, vom inverzi in liniste, vom inflori in liniste, vom behai in liniste, noi, mieii de Paste...
Voi, cine sunteti si ce vreti ?
Ca Noi nu va vrem...
John the true
rank
Voi sunteti SECURISTI . Stim ! Sunteti rusinea unei tari !.
Dar ce bine ca societatea va tine la marginea ei.
De aceia aveti gusa plina ccu venin .
Si nu e rau asa !
i.ionel
rank
USL a anuntat ca nu participa nici la audieri, nici la vot
Drept sa spun nici nu mai mir. Ei de fapt sunt in afara tarii, sunt trantori si viespi pe langa un stup in care albinele incearca sa faca ceva ca sa supravietuim toti. Dar pana cand trantorii sa traiasca pe spinarea noastra fara sa faca nimic iar viespile sa ne fure din avutul nostru si sa ne mai si muste pe deasupra. Si inca ceva: Cine a mai pomenit vreodata ca niste viespi besmetice sa fie folositoare in ceva.
LIBERALUL
rank
Nu v-aţi prins?
Clasa pregătitoare a lui Funeriu,a dat primii absolventi!
Cum nu avea unde să constate efectul acestui sistem,il incearcă in guvernul MRU,Băse pregăteste biberoane!
Dacă fiecare dintre cei noi lansati de pdl,nu ar fi
in relatie cu niste nume care fac de ras tara si altii
adusi să continue TOT ce au comis oldsboy,as fi gandit că e cazul să incercăm,să vedem si apoi să tragem concluzii!
Sigur,se va incepe cu un nou imprumut si cu o comunicare si mai inghetată.De la constipatul Mustea...
John the true
rank
Si ce n7ume onorabil esti matale si USL ? Te lauzi cu Ponta..
...cu Crin ,cu Voiculescu, cu Cioebea, cu Tanti Zoia,cu Constantinescu, Iliesci, Voicu, Culianu, Nastase ?
La 23 August iesi la defilare cu ei.
parerea
rank
DRAGULUI AMENAM,
Sunt de acord cu tine dar, avand in vedere ca actiunea s-a dorit a fi o lovitura de imagine, intrebarile vor aparea, in fiecar caz in parte, dupa instalarea noului guvern! De maine incolo, sa vezi colega, ce bine se vor intelege DD cu felix motanul si elanul din mijlocul mistretilor off-shore-isti de Monaco! Problema lor este ca pana acum il stiau pe seful SIE, cine e si cu ce se mananca, de acum incolo, au mai pierdut o tinta! "Americanii" au mai pierdut un om din fruntea bucatelor speciale ale Romaniei! Elan si superiorii lui nu cred ca au fost foarte fericiti! Nu mai au cu cine "impartasi" informatiile culese de Romania! Dincolo de soc, din nefericire, PDL-ul va cadea la vale! Domnul MRU va creste pentru ca este omul performant dar PDL-ul, va fi facut bucatele! Ceea ce nu este rau! Si totul va porni de la banuti! Ma indoiesc ca viitorul Premier sa nu controleze iesirile banilor si catre cine merg?! Cum se spune pe la noi, Domnul Presedinte Traian Basescu cel jucator, le-a bagat mortul in casa tuturor echipelor de pe teren!
John the true
rank
Esti si matale pe post de CLOPOTAR ?
Mai dar cum tuna si va aduna !
John the true
rank
Credeti ca Razvan risca pentru afacerile cuiva ? EROARE !
Postare ta e vo refulare din gusa si capuse.

Macar da ti-ai reveni.
Lasa-l in pace pe Vadim !
amenam
rank
@ John the true
Bai ionica,tu de unde pisici ai mai aparut,ca nu te-am vazut pina acum?Tare mult as vrea sa fiu clopotar,sa le trag clopotele iubitilor tai.Oare dormi si tu cu poza lui Udrea si Boc sub perna?Vezi sa nu ai vise erotice cu ei,nebunaticule!
cititori
rank
toti ministrii astia flotanti p.ut de la distanta
deja s-au aflat multe din smecheriile lor cu contracte, terenuri, firme, sponsorizari ale pdl-ului, prietenii, conflicte de interese etc, toti sant avuti & corupti...iar securistu' sef poate sa anunte pe cine vrea basescu, ca tot aia e...
John the true
rank
Put mai tare ca sin tine ? Oricum nu put a securisti ,a...
....comunisti,si a MAFI-HOTI ca USL-asi !

Vizi cazul Culianu, PSD, 5 ani cu executare, Nastase 2 cu executare.
lalelealbe
rank
noua garda de tranzitie
pute a coruptie, toti au averi dubioase si conflicte de interese
Pestele de la cap se-mpute - UNGUR. este seful securistilor, deci el pute mai rau decat tine si decat toti min. lui de tranzitie impreuna.
niculaeda
rank
@John the true
- culianu sau cuteanu ?
xennya
rank
feriti-va ... furia strazii va va spulbera
va fi guvernul maturat de la putere de furia strazii ...toate miscarile facute , incepand cu numirea unui sef al spionilor la carma guvernului pana la numirea ca ministri a unor tineri lipsiti de scrupule in a-si aduna averi opulente , culminand cu trimiterea unui avion special pentru a-i aduce la bucuresti pe aplaudaci si ridicatori de maini la vot -toate irita si intriga societatea romaneasca ...aroganta puterii nu are limite , boc era mic , dar iata ca rezervele partidului sunt uriase ...cei care l-au votat a doua oara pe basescu ar trebui sa-si dea palme ... parlamentarii care sustin actuala putere ar trebui sa-si sondeze constiinta ... par niste agenti adormiti care executa niste ordine implantate sub hipnoza in vederea manipularii
John the true
rank
Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau-Bau !
Daca nici copiilor nu le ve frica de Bau-Bau , nu e o problema, ne distram.
niculaeda
rank
@xennya
- nu mai amenintati , ca nu se teme nimeni de voi ! se vede ca e expresia neputintei usl-ului ! pai daca acum cand sunteti in opozitie sunteti asa de "fiorosi" , cand o sa fiti la putere ce-o sa faceti , deportati juma' din tara ?
eleanu
rank
nari prostatice la primul ministru
recunoscut lichea in cod e m i n e s c u
John the true
rank
Cree ca te prapadesti de cat venin ai in gusa.
Si asta din cauza sefilor USL.
Zii si tu ca cei de pe afara,,jos Basescu,,!
niculaeda
rank
@John the true
- se pare ca sunt calcati rau pe batatura ! cu stima.
transilvan
rank
Dle Ungureanu
Poporul vrea ca multe capete sa cada din conducere,mult mai multe capete din toate partidele,toti acei care mai bine de 20 de ani nu au facut decat sa isi urmareasca interesele,deasemenea vrem un schimb radical in justitie.
transilvan
rank
Si cu dl Blaga ce faci?
Il numesti din nou ministru?,dar pe dl Videanu?,dar cu dl Berceanu?,ca acesta din urma a fost doar de vreo 3 ori ministru,ce facem dle Ungureanu cu toti acesti si multi alti le luam tata de la gura ce mai sug ei?
John the true
rank
Regret dar nici tu nu stii ce trebuie sa ceri .
Vai de capul nostru !
Comentariu inadecvat
John the true
rank
Vrei sa jure pe CAPITALUIL lui Karl Marx ?
Pe ce a jurat TARICEANU de a bagar tara in ruina financiara ?

Sau esti un asistat social si plangi ndupa c ce ai pierdut.
Lenesii la munca !
Onesti
rank
La PCR nu poate ca acolo e tata Ilici...
iar la secu nici atat...ca acolo stau Orban cu Noricutza...
niculaeda
rank
@eleanu
- dupa ce l-ati facut cum ati vrut , asta e singuru' lucru' care conteaza ? vezi ca a si demisionat de la sie !
eleanu
rank
jos ultimul rapan de pe romania
si pana nu va fi jos nu se va termina gerul
catastoi
rank
100% sprijin din partea UDMR
Desi pare ca UDMR are unele reticente, sunt convins ca acest partid va acorda 100% sprijin noului prim ministru, dar va avea si mari avantaje care decurg din puternica afiliatiune dintre primul ministru si acest partid.
Argumentul ?
Pai nu il cheama pe primul ministru Ungureanu?
Mai puteti zice ceva?
litchi
rank
re
Un guvern compus numai de oameni tineri si capabili. De asta are nevoie tara acuma..avem nevoie de solidaritate ca ei sa fie numiti cat mai repede in functie sa putem continua masurile impotriva crizei !
george61
rank
Doamne ce .......
noroc a dat peste noi Romanii cu aceste desteptaciuni unu si unu !!!!!! Cel mai tare si de viitor [ nu cred ca apuca o saptamana ] cel care este clona udrei parsive !!! Are baiatul asta o mecla de paranoic !! Dar a fost optiunea tarancii din buzau , nu ??? Stie ea pe cine propune ...O sti ea ce dotari avand acel specimen !!! Oricum numai tampiti si sper din tot sufletul sa nu fie validat ca astfel chioru sa il numeasca IAR pe boc !!!!
versificatorul
rank
Guvern mondial
Astazi, si poate pe buna dreptate, nu ne place guvernul nostru national, dar nu va faceti probleme, nu mai e mult si se va instala Guvernul Mondial, in fruntea caruia va fi cel mai mare dictator care a existat vreodata. Va fi in fruntea UE(SUE0, va guverna prin teroare si constrangere ne mai intalnita, trei ani si jumatate, sau 42 de luni, cum spune in Biblie.
John the true
rank
Tataie ! Stanistii tai nu au Biblie !
Bah !
Onesti
rank
Cica Antenescu e mult mai livid decat de obicei...
mai are un pic si va lasa partidul fara conducator...

sau mai stii, poate ii preiau pesedistii prin absortie...
marius64
rank
Ungureanu a inceput penibil !
incalcand LEGILE TARII !

seful s.i.e. face politica !

utc-istul ungureanu si-a depasit profesorul ... pe utc-istul boc .

dupa 22 de ani ... pcr si securitatea si-a luat revansa

securistul basescu si utc-istul boc au facut pui vii : tismaneanu , patapievici , ungureanu

... sa comdamnam comunismul basescule !?
LIBERALUL
rank
Fireşte,pe bandă rulantă!
Doar sunt recomandati de Boc:Baba-medic veterinar,la
Educatie.Blestemul lui Funeriu!Mustea,alt individ pe alături.Petrescu-absolvent Ed.Fizică la Dezvoltare ..Cum si-a bătut joc Udrea,poate si Petrescu...Suficiente cazuri de incompetentă si lista trebuie aruncată!Da dar,veselii portocalii,pusi pe sotii,glumesc cu Boda si se multumesc că ar putea sti diferenta dintre wat si volt
si astfel s-a eliminat...tensiunea.Halal comisii!Unde
esti Funeriu,unde este exigenta pentru determinarea competentei!
Binenteles,dacă ar trece guv.,am căsca ochii cat cepele la secretarii de stat,consilierii care să le tină pantalonii ministrilor pe ei!
Ei,din dragostea lui Băse,un nou episod!
Romanie,esti frumoasă si bogată,dar cu naivi..populată!
Te-o
rank
Dl.Ungureanu aduce un aer proaspat in politica nationala
Deja s-au adunat javrele anti-nationale ,trompetele sub-educate primitive ,sa-si verse zoaiele mintale
contra unui guvern nou,tanar format din specialisti!
Fara argumente inteligente,fara contr-propuneri constructive pentru tara!USL-asilor ,sunteti pe moarte si odata cu voi mafia rosie ,cancerul ce roade Romania dupa ce asasinul KGB-ist Iliescu,tartorul vostru ,a furat revolutia tinerilor romani,asasinandu-i!!Teo
Comentariu inadecvat
comeagain
rank
sa tot fie 2 zile de cand saracul boc a plecat.....
...si acum noi viitori ministri au deja planuri pe care le specifica in fata comisiei de evaluare...sa nu imi spuneti mie ca nu era totul deja aranjat....ma scarbeste doar ideea la care am ajuns
ovidiu caraiman
rank
"Primul ministru"...desemnat
valoros om de stiinta,vorbitor cu multe limbi,erudit in stiinte iudaice-comuniste,a fost"impropietarit"cu o garnitura de marionete,glorioase urmase ale"invataturilor"genialului cirmaci.Impreuna cu ele va continua opera de dezvoltare si modernizare a Romaniei multilateral imprastiate.Scapa cine poate!!!
deniutz333
rank
171 de comentarii negativiste .........
Negativismul face implozie , e dovedit !
Pot sa dorm linistit , m-am amuzat copios !
NB
deniutz333
rank
Post Scriptum ......... :
Pentru protestatarii din judetele din sudul si estul tarii ce vor sa ajunga in Piata Universitatii cu trenuri si autovehicule ar fi bine sa astepte vremuri mai bune !
Iar pentru la primavara sa-si cumpere o barca de pe acum !
Sa fie toata lumea multumita !
delta-force
rank
Mult success noului Guvern
Sa speram ca noul guvern condus de Dl. Ungureanu reuseste sa faca pace si stabilitate in tara.Dl Ungureanu este un om cu calitati deosebite si respectabile.Ponta sa iti fie rusine ca pui bete in roate la conducerea tarii,opozitia este nesimtita si daunatoare interesului national.
x1305
rank
fruntasi uselisti
tot ceea ce v-ati dorit v-a iesit pina acum...hirdaie de ura si venin, manipulari transparente,declaratii si circ media...avind ca unic si declarat scop victoria totala asupra celor care nu gindesc ca voi.In batalia voastra istorica ati neglijat doua mici detalii care s-ar parea ca va vor fi fatale si veti finaliza triumfal intrun suicid real.A-ti subestimat total discernamintul romanilor(Romania nu inseamna 500-700 de trompetisti cotidieni)si nu a-ti anticipat ca o pereche de genul marinar +spion va poate falimenta politic ....eu va sfatuiesc sa va puneti aparatori la turloaie ca o sa luati multe bombeuri la Geoana..succes fruntasii mei uselisti va doresc.
Utilizator sters
Iliescu, jigodia umana
Citat:Sunt multe figuri tinere, oameni de succes pe plan individual, dar este continuatorul guvernului anterior. Pentru Opozitie, problema fundamentala este cum sa raspunda, cum sa se realizeze alegeri anticipate.
Jegu uman nu se satura sa puna betze-n roate, aiaiaia! ce rautate are asta in el si la batrinete. bai! cit il mai ighititi pe bosorog? si pe multe oua?
Acum lingailor, dati cu limba,ca ma doare-n posterior de minusurile voastre
Utilizator sters
*** pe aia de afara
Primul *** trebuie sa fie Americanii al doilea Engleji
si al treilea Israel
Naoi
rank
O poza cat 10.000 de cuvinte
mk
Perseus
rank
Un premier "desenat".Dexter!!!!
Nu stiu de ce dar,Razvan imi aduce aminte de personajul acela dragutz,din desenul animat,Dexter,acum nu stiu cine poate fi,Dee-Dee,sa fie oare,Elena Udrea?
asterix
rank
asa da asa nu!
Dar este mai bun Crin Antonescu care a ramas repetent doi ani de zile la facultate si a ajuns un biet biblitecar la Tulcea ?Pai ce CV are Mihai Razvan Ungureanu ? Scoate-ti birna din fata ochilor sii cascati bine ca sa vedeti adevarul gol golut.
Utilizator sters
guvernul mru
Nu te vrem! Jos Basescu! Alegeri anticipate!
Caliman Eugen
rank
Sa fie intr-un ceas bun ,facuta aceasta schimbare !
Orice schimbare propune ceva nou,care ar putea fi (poate) iesirea din criza !
Sa fie intr-un ceas bun,pentru natiune !
Caliman Eugen - analist de provincie
ZLAR
rank
Logistica baietilor cu ochi albastri
Dupa lungi analize ,studii aprofundate si conturarea evenimentelor create cu buna stinta au fost alesi cei ce corespund cerintelor actualei peteri si totodata creeri fasei impresii de schimbare.Solutia finala este orientarea populatiei catre un nou prtid cu oameni sinceri , corecti ,inteligenti dar care trebuie sa recunostem caci cu greu pot fi convinsi sa se impice in formare unui nou sistem destul de complex de imbinare a comunismului cu capitalismu.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor