Ungureanu, la critica Elenei Udrea: Chiar nu e o chestiune importanta

Marti, 13 Martie 2012, ora 23:50
4998 citiri
Ungureanu, la critica Elenei Udrea: Chiar nu e o chestiune importanta
Foto:Antena 3

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat marti seara, ca nu are de gand sa raspunda criticilor adresate de Elena Udrea, considerand ca aceasta "chiar nu e o chestiune importanta".

"Ce inseamna relatie personala cu doamna Udrea? (...) Nu vreau sa para nicicum arogant, dar vreau sa va aduc un zambet pe buze. In anul I de facultate studiam logica si cea mai mare problema a studentilor la Istorie era sa ajunga la examinator recunoscandu-si greselile de logica. Cea mai mare greseala de logica e generalizarea.

E ca si cum v-as intreba daca patronul dvs are o problema cu tot Guvernul sau invers.

Ungureanu: Primul ministru nu are obrazul atat de gros pentru a-i certa pe oameni

(....) Sunt mult prea preocupat de ceea ce fac pentru a putea urmari comentarii sau critici. Va spun cat se poate de onest, chiar vreau sa-mi fac treaba cat mai bine (...) n-am ce comenta pentru un asemenea citat. Chiar nu e o chestiune importanta", a spus Ungureanu.

"Ar fi lipsa de bun simt sa spun ca sigur candidez la prezidentiale"

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a mai precizat ca obiectivul sau e sa aiba o guvernare performanta si abia apoi se va gandi daca va candida la alegerile prezidentiale.

Ungureanu dezvaluie ca a vorbit marti la telefon cu Ponta

"O sa va raspund foarte onest - intai am de dovedit performante in ce fac acum. Daca as spune "sigur voi ajunge in acel punct", as fi lipsit de bun simt si lipsit de realism. Nu poti sa speri la mai mult in absenta unei performante in pozitia pe care o ocup acum", a spus MRU, la Antena 3.

"Ma pot gandi, intr-adevar. Pot sa iau in calcul, dar esential e modul in care acest Guvern condus de mine reuseste sa performeze", a completat seful Guvernului, care a adaugat ca, deocamdata, discutiile despre candidatura sa sunt "speculatii asupra carora nu face rost sa vorbim".

Ungureanu: Toti sefii de structuri centrale sunt in evaluare

Premierul a declarat ca si-a fixat si niste criterii de performanta, care pot fi considerate ca angajamente, din moment ce le spune acum.

"Perfomanta are criterii - fondurile europene, economia in miscare, imbunatatirea traiului cetatenilor, in ce masura vom vedea", a mai afirmat Ungureanu.

"Dati-mi timp"

Ungureanu a afirmat si ca are nevoie de timp pentru a face ca sistemul sa functioneze.

"Inteleg ca asteptarile dvs de la mine sunt foarte mari. Dati-mi timp! In momentul in care poti performa, in care un sistem e pus pe roate, administrarea lui devine simpla. Administratia centrala are foarte multe vicii, foarte multe boli", a declarat Ungureanu.

Ungureanu vrea sa se vada cu reprezentantii protestatarilor

Ce inseamna politica pentru Ungureanu

Ungureanu a spus si ca, pentru el, politica inseamna dedicatie absoluta pentru interesul unei natiuni si si-a exprimat increderea in generatia sa.

"Nu am venit cu gandul ca iau dupa mine un lest politic, de aceea am pomenit de un termen de inceput, de la care incepem sa socotim lucrurile.

Imi cereti o analiza a politicului. In momentul in care v-as spune ca asteptarile mele sunt foarte mari, sunt convins ca m-ati crede (...) Inseamna dedicatie absoluta pentru interesul unei natiuni. Sunt convins ca exista o generatie care poate sa faca o schimbare, la un moment dat", a explicat Ungureanu.

Ungureanu i-a dat lectii de limba romana lui Gadea

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ungureanu presedinte bun simt, #Ungureanu critici Udrea , #premier