Ziare.com

MRU, despre "ofiterul acoperit": Basescu se apropie de instigarea la comiterea de infractiune

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 12:51

   

MRU, despre "ofiterul acoperit": Basescu se apropie de instigarea la comiterea de infractiune
Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, spune prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.

Acesta considera ca efectul unor declaratii de acest fel este "devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii".

Mihai Razvan Ungureanu crede ca "presedintele deja trece dincolo de limita exagerarii politice si a discursului politic si se apropie periculos de mult de limita instigarii la comiterea de infractiune".

"In cazul in care are documente si documentele sunt dovezi peremptorii, opozabile in justitie si crede ca pe seama lor pot fi incalcate articolele legii 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, atunci s-o faca, dar o face pe riscul domniei sale. Este cetatean al Romaniei si trebuie sa se supuna tuturor legilor, asa cum ne supunem cu totii", a declarat MRU, la RFI Romania.

Prim-vicepresedintele PDL considera ca "si politic greseste foarte tare, sperand ca in felul acesta starneste o furtuna suplimentara in Romania, dar cred pe de alta parte ca nu este ceea ce un sef de stat care a avut acces la informatie confidentiala ar trebui sa faca, pentru ca in felul acesta se distruge unul din fundamentele, din principiile fundamentale ale raportului dintre diferitele componente ale sistemului national de siguranta si de aparare si prima magistratura a tarii. Acest principiu este increderea".

Basescu, din nou despre candidatul ofiter acoperit: Sarbu a mintit prin omisiune (Video)

Intrebat daca presedintele Traian Basescu ar incalca legea, in cazul in care ar dezvalui numele ofiterului acoperit, Ungureanu a raspuns: "Daca are dovezile ca exista asa ceva, un ofiter care este activ si este in momentul de fata parte, angajat al unui serviciu de informatii si se afla intr-o situatie de incompatibilitate, daca are dovezile ca exista asa ceva, atunci ele nu au nevoie sa fie facute publice, ele trebuiesc prezentate catre organele in drept, e vorba de Procuratura, iar Procuratura isi urmeaza cursul. In cazul in care le face publice, pe cale de consecinta devine si el responsabil de incalcarea legii 182/2002".

Citeste mai multe despre Ungureanu, despre ofiterul acoperit: Traian Basescu greseste foarte tare, pe RFI Romania.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1848 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MRU ...membru cc-utc 89 ...o speranta fsn ...caracter integru

Baieti destepti
...fara caracter
... ...Se inghesuie
... ... ...Conduc Romania

De punctul 8 de la Timisoara
...ati auzit
... ...voi astia democrati
... ... ...de dreapta ?
...

 

sekuristu Sirbu il apara pe Ponta plagiatore

interesant ca din lacomie de bani, Ponta a continuat sa ramina ofiter sekurist....cu aere de mare pulitician...si cu numele patat de infractiunile de la Rovinari si crima asupra procurorului Panait...

In 78 de zile a(u) păpat cel puțin 3 tone de kobe.

Ungureanu,cunoscut sub numele de Unguent-Vaselină,este un individ lipsit de caracter dar foarte bine caracterizat cu precizie. Ce caracter are un individ care a fost un inalt nomenclaturist-supleant al CC al PCR? Cat a fost prim-m a comis numai pagube și stricăciuni.El poate fi un ofițer acoperit al ungurilor cărora le-a dat Fundația Gojdu și multe altele.

pt Carbon

cam acelasi caracter ca si cel ce la numit prim-ministru !

Toarasu Mereu, domne, matale nai priceput ca prezentarea seva face

in POWERPOINT de catre TERTZI si atuncea, nuva avea niminea cesai zica !

Sa traiti !

In rest...

NOI SA FIM SANATOSI
SI CHINEJII NUMEROSI !

P.S. ...daca are dovezile ca exista asa ceva, atunci ele nu au nevoie sa fie facute publice, ele trebuiesc prezentate catre organele in drept, e vorba de Procuratura, iar Procuratura isi urmeaza cursul. In cazul in care le face publice, pe cale de consecinta devine si el responsabil de incalcarea legii 182/2002".

 

tov MRU e si el sekurist cu musca pe caciula

cine a furat dupa 89? sekuristii...a rmat apoi esalonul 2 al acolitilor lor...

Toarasu Hogea,acuma, ceam io cuca ciula dumnealui?

NIMICA !

Treaba ie ca io am cam plagiat cand dadeam teza la Limba Romana, asaca, vreau sa van treb pa Dvs,
domne,
ori ie istigare la ifractiune,
ori ie comitere da ifractune,
ca istigare la comitere da ifractiune, sa fiu io al dreagu daca pricep ceie !

SA TRAITI!

P.S. MRU, despre "ofiterul acoperit": Basescu se apropie de instigarea la comiterea de infractiune

pt PSDerie

cod penal Art. 324
'Dacă instigarea publică a avut ca urmare săvarsirea infractiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infractiune.'
(comitere echivaleaza cu savarsire)

hdpa hopa Penelopa,

dai in unu tipa (toti) doi.

 

MRU e si el fost si actual sekurist...

deci sekuristii sunt cei care aufacut avere si au preluat puterea ulitica dupa asasinarea clanului Ceausist siconfiscare banilor UTC, PCRsi a patrimoniului UGSR care au imbogatit capusele comuniste care azi ne conduc...

caracter de 2 bani

De unde era al doilea in sondaje MRU a ajuns ''zecimal''in partidul in care multi au pus umarul sa-l darame cand era PM De un an e de nerecunoscut si va ajunge si mai jos...

 

toarasu PSDerie de la asociatia de hingheri...

e drept ca tastatura imi da de furca si mai scap litere....dar io zic ca si matale ai trecut bacul ca si Pontacu...ca zic ca ai o virsta mai mare ca a lu Pontac dar aproape de cea a lui Bombo si sub ilici

lupul moralist

Ce-mi place cand ne da lectii de legalitate si moralitate chiar cel care a avut sotia angajata la compania austriaca, aia care ne jefuieste tara de resurse petroliere, tocmai cand lupul moralist de acum era seful SIE.
In cer tara s-a mai intamplata sa ceva?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor